Beoordelingen Van der Ende Racing Inn

Botsautobaan kermis
1 11111

Bezoekdatum: 30 december 2019

Datum beoordeling: 30 december 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Geen toezicht, geen vlaggers, hoop gasten die alleen maar bezig zijn met je aan de kant zetten en opzettelijk botsen met harde snelheden. Geen enkel toezicht. Gevaarlijke baan, puur door geen begeleiding en aanspreken op aso gedrag. Advies: als je niet goed verzekerd bent, doe het niet.

Beoordeling gegeven door Karter.

Geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-1-18

Datum beoordeling: 3 januari 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Vandaag met kids wezen karten, erg leuk. baan wordt binnenkort veranderd zeiden ze dus komen dan snel weer terug. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Jack.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-01-2019

Datum beoordeling: 2 januari 2019

Reisgezelschap: met een groep

Vandaag met een groep van 17 kinderen naar Vd Ende geweest. Allemaal met een licht verstandelijke beperking. Personeel speelde hier uitstekend op in. Met name de man achter de bar wist precies hoe hij deze kinderen moest benaderen. Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, dus zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door N.N..

Geen stuurbekrachtiging
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18-08-2018

Datum beoordeling: 22 augustus 2018

Reisgezelschap: met partner

Ik vond het personeel achter de bar erg aardig. Vooral de jongedame die steeds vroeg hoe het gegaan is. Ben een vrouw van 50 die normaliter in een BMW Z4 rijdt. Ben niet bang aangelegd en rijd gemiddeld 160 km per uur omdat ik op de grens van Duitsland woon. Echter heb ik een beperking, namelijk mijn rechter hand vanwege 35 jaar reuma. Raad ook niemand aan met een beperking op deze kartbaan te rijden. Zit geen enkele stuurbekrachtiging op de auto. Dus helaas de kartbaan was geen succes voor mij.

Beoordeling gegeven door Gaby van Kerkvoorde-Tuinsma.

Ontzettend leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05/01/2018

Datum beoordeling: 5 januari 2018

Reisgezelschap: gezin

Prachtige accommodatie, en ontzettend aardige mensen

Beoordeling gegeven door Edward Madder.

erg jammer
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2017

Datum beoordeling: 28 februari 2017

Reisgezelschap: gezin

Beste Van der Ende Racing inn, Bij ons viel het oog op de maandagaanbieding 1 rondje voor maar 10 euro p.p!!! dus gingen wij naar de langste kartbaan van Europa!!! Wij hadden ons hier erg op verheugd (het waren 2 rondjes) En zij hebben beide al heel erg vaak gekart. Helaas moesten zij op de zeer kleine kartbaan (deze baan leek ons bedoeld voor kinderen tot en met 7(deze baan was vrij kinderachtig voor kinderen van 11) maar dat is nog tot daar aan toe(de regels zijn vanaf 1,50m kan je op de grote baan) maar wij werden ook nog niet eens goed geholpen met een kapotte kart!!! 1 van de kinderen werd uiteindelijk geholpen(na 5 keer roepen en 1 keer testen door iemand die langs de baan stond en zei er is niks aan hand!!!) van de andere werd de kart ook getest en zeiden zij precies hetzelfde!!!(van het andere kind is hij niet vervangen) maar gelukkig werd 1 van de 2 karts wel vervangen (na 10 minuten te hebben gereden met een kapotte kart) kreeg hij weer een kapotte kart!!! dus eigenlijk komt het er op neer dat wij 20 euro voor 2 kapotte karts hebben uitgegeven!!! dus onze vraag is kunnen jullie beter opletten en een kart gelijk vervangen als iemand zegt de kart kappot is (en dus niet laten wachten of er een andere kapotte kart voor teruggeven)? en waarom als kinderen van 11 al erg goed kunnen karten en op de grote kartbaan willen(waar wij voor kwamen en extra lang gereden hebben in de auto) en niet bij de kleine kinderachtige baan waarom als onze kinderen al goed kunnen rijden moeten zij op de kinderbaan? dit was onze resencie mvg Wessel.

Beoordeling gegeven door Wessel .

zeer klantonvriendelijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 januari 2017

Datum beoordeling: 4 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Vandaag zouden we gaan karten bij Van der Ende racing in Poeldijk. Wat een klantonvriendelijke toko is dit zeg! Met de Rotterdampas konden we voor 6 euro een rondje karten, dus gisteren voor 5 rondjes gereserveerd. Na 40 minuten rijden komen we daar aan, naam etcetera ingevuld op een formuliertje, wordt er 50 euro afgerekend. Ik zeg; het is toch 6 euro per heat? Nee, dat was een drukfout in het Rotterdamboekje. Hij viel meteen aan, ging niet met mij in discussie hierover, ik moest maar contact opnemen met de Rotterdampas. Ik kwam in verweer, hij heeft toch een deal met de Rotterdampas? Volgens hem had hij al meerdere keren contact gelegd. Op mijn vraag of ze dan niet bij de reservering hadden kunnen vragen of we met de Rotterdampas zouden komen, antwoordt hij dat ze het daar te druk voor hadden. Ik opper dat het dan misschien een idee zou zijn om op hun eigen site een melding daarvan te maken? Nee, hij gaat niet in discussie. Heel nors was hij. Ik gaf aan dat ik dan maar niet ga karten en bel de klantenservice van de Rotterdampas op. Daar wordt ik vriendelijk te worden gestaan en wordt mij verteld dat ze een tegemoetkoming zullen aanbieden, welke kan mij op dat moment niet verteld worden. Ik besluit dan maar om alleen onze zoon te laten karten voor 3 rondjes (dus 30 euro totaal, het aanvankelijke bedrag) Ga dus terug naar de balie met de mededeling dat alleen mijn zoon gaat karten, nou daar had hij helemaal geen zin meer in!! We mochten geen gebruik meer maken van de kartbaan, omdat hij vond dat ik hem raar behandeld had!! Nou!!!! Ons humeur was gelijk met de grond gelijk gemaakt!! Uiteindelijk zijn we maar teruggereden en zijn wij gaan bowlen.

Beoordeling gegeven door Sandra Fernandez.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-10-16

Datum beoordeling: 15 oktober 2016

Reisgezelschap: zakelijk

Echt geweldig! We zijn hier met het bedrijf geweest en erg leuke en goede begeleiding gehad. Ook commentaar tijdens de endurance race was erg leuk en goed. Eten was ook prima! Aanrader!

Beoordeling gegeven door Dirk.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-1-16

Datum beoordeling: 25 januari 2016

Reisgezelschap: gezin

Echt top geregeld daar en erg mooi bedrijf. Erg genoten met de fam. Komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door John.

Waardeloos en arrogant!
1 11111

Bezoekdatum: 26-12-2015

Datum beoordeling: 26 december 2015

Reisgezelschap: gezin

Twee keer gebeld om te reserveren en te bevestigen. Gezellig karten met het gezin. Kom je er dan sta je niet in de agenda! Er komt geen excuus en het enige "aanbod" als je vraagt wat er nu gaat gebeuren is dat je per twee er tussen mag. fat is geen familie uitje. Wij biden aan om dan een andere keer te komen, erg jammer, maar helaas. Wat zou er dan van hun kant tegenover staan? Niks dus!! Geen excuus en een grote en arrogante mond kinden we krijgen. Denk dus goed na voor je naar deze klantonvriendelijke zaak gaat.

Beoordeling gegeven door Fam. Viska.

Parcours kennen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-11-2010

Datum beoordeling: 15 november 2010

Met groep vrienden wezen karten bij Van der Ende. Erg snelle baan, maar te lang om in de eerste heat een strakke tijd neer te zetten. De lengte van de baan is geweldig voor geoefende karters. Als je voor het eerst een kart instapt, raad ik aan om een kleinere baan op te zoeken. Door het grote baanoppervlak kunnen de twee medewerkers de baan maar beperkt in de gaten houden. Zo komt het voor dat uit-de-bocht-vliegers vaak lang haaks moeten staan, omdat het niet gezien wordt.

Beoordeling gegeven door Jopie.