Beoordelingen Speelboerderij De Vossenberg

Heerlijke plek, binnen en buiten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-10-2017

Datum beoordeling: 18 oktober 2017

Reisgezelschap: gezin

We zochten een plek om binnen en buiten te kunnen spelen. Deze was top! Binnen een klimtoestel en een babyafdeling. Genoeg te klimmen en klauteren. Behoorlijk veel zitplaatsen. Netjes, schoon, gezellig ingericht. Goede akoestiek! Goed zicht op de kids. Boven een knutselzolder. Met verf, kleurmaterialen en hout+spijkers. Wel hulp van ouder nodig (afh. van leeftijd). Ook houdt personeel toezicht en houden ze de boel netjes. Buiten een groot klimrek, speeltoestellen, trampolines, kabelbaan, geluidsspel en een fietscrossbaan. Terras is gezellig, goed zicht op de kinderen. Sanitair keurig schoon. Prijzen van horeca zeer acceptabel! Entreeprijs prima. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker weten terug!!

Beoordeling gegeven door mariska.

Leuk voor kinderen maar minder voor ouders
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5-1-2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Het is een leuke speelboederij voor de kinderen en netjes verzorgd. Helaas is het er wel vaak koud, de dure ranja waterig en een erg trage wifi. Tijden het spelen van de kinderen zou een behagelijke temperatuur e fatsoenlijk ifi wenselijk zijn.

Beoordeling gegeven door Tony.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-07-2011

Datum beoordeling: 21 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hele leuke speelboerderij voor de kinderen. ZOwel binnen als buiten dingen te doen. Boven een timmer/schilder/tekenhoek en grote lego bouw hoek. Voor kinderen echt ideaal! Maar! Vlakbij vinexwijk de reeshof, dus nogal snel druk op de ge-eigende dagen. Daarnaast hebben ze de neiging om zomaar een dagje dicht te zijn als ze het niet uitkomt (al paar keer meegemaakt) dus altijd even bellen. Kleine irritaties: horecaprijzen zijn stevig. Geen Wifi...hoe ouderwets is dat!

Beoordeling gegeven door J Smeulders.

super leuk !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1 juni 2011

Datum beoordeling: 2 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een geweldig onderhouden, moderne en kleurrijke binnen- en buitenspeeltuin. Toen wij er waren hadden we erg mooi weer. Wij (ouders) konden heerlijk op het terras vertoeven en de kinderen konden zich binnen en buiten de hele dag prima vermaken. Als het minder goed weer is dan is het naar ons idee voor grotere kinderen, vanaf 4 jaar, ook leuk maar dan is een halve dag lang genoeg. Maar gezien de prijs is dit ook niet erg. Wij komen zeker weer terug !

Beoordeling gegeven door Jolanda.

nare ervaring
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28 -05-2011

Datum beoordeling: 29 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Wat een heerlijke plek leek voor kinderen om te spelen bleek een nare ervaring. Mijn zoon van 10 speelde op de zolder in de timmerhoek. Daarbij liet hij zich nogal gaan in zijn enthousiastme. De leidinggevende kwam naar boven en schreeuwde tegen hem waar hij mee bezig was. Mijn zoon heeft zich het eerst half uur niet meer durven verroeren en is niet meer terug gekeerd op de timmerzolder. Met een gewone benadering was er niets aan de hand geweest en had hij zich aangepast aan wat er van hem verlangt werd. Jammer dat er meteen van wordt uitgegaan dat kinderen toch niet luisteren. Toen ik de bedrijfsleider aansprak op zijn manier van doen werd er alleen maar verdedigend gereageerd. Een speelboederij zou mensen in dienst moeten hebben die met kinderen weten om te gaan.

Beoordeling gegeven door claudia tinga.

Superdag!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-01-2011

Datum beoordeling: 2 januari 2011

Vandaag met de kids (4 en 6 jaar) naar de Vossenberg geweest. Ze vonden het helemaal geweldig! Vooral de timmer- / knutselzolder vonden ze erg leuk! Als ouder kun je hier ook op je gemak zitten, terwijl de kinderen zich vermaken. Superdag gehad!

Beoordeling gegeven door Silvia Kieboom.

geweldige speelboerderij
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 october

Datum beoordeling: 31 oktober 2010

leuke accomodatie om de dag door te brengen,met de kinderen

Beoordeling gegeven door p.m.a.van vugt.