Beoordelingen Moeke Rhenen

matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 19 11 2016

Datum beoordeling: 19 november 2016

Reisgezelschap: met partner

Bediening super Eten lekker maar weinig vergeleken met andere restaurants. Tussen voorgerecht en hoofdgerecht zeer weinig tijd . Te veel lawaai van ander gasten en muziek te hard bediening slecht te verstaan

Beoordeling gegeven door ad van Meerten .

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 augustus 2016

Datum beoordeling: 7 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Super mooie locatie aan het water. Heb er heerlijk gegeten en voelde gelijk thuis door het vriendelijke personeel en de inrichting van het grand cafe.

Beoordeling gegeven door Vrouwvakker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-05-2016

Datum beoordeling: 16 juni 2016

Reisgezelschap: met partner

Ondanks drukke bezetting een vlotte bediening en uitstekend gegeten.

Beoordeling gegeven door C,Van der Meij .

Uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-05-2016

Datum beoordeling: 18 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een verandering heeft deze zaak doorgemaakt, maar 1 woord geweldig! Heerlijk gegeten, lekker knus en goede bediening. Echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Luhulima.

Arrogant
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Voor de tweede keer een bezoek gebracht aan Tante Loes en voor de tweede keer voelden we ons onwelkom afgeserveerd. Na een dagje toeren wilden we nog even wat drinken. Gewoon normaal binnenlopen kan niet bij Tante Loes, want je wordt al gelijk opgewacht door een minzaam lachende troela. We kregen gelijk al het gevoel dat zij er niet voor ons waren, maar wij voor hen. Die muts wilde ons niet aan een tafeltje zetten met het uitzicht over het water, want "dat was voor klanten die hier willen dineren". Er waren maar twee tafels bezet, maar nee, wij moesten ergens om een hoekje gaan zitten, op een bank, waar ook al andere mensen op zaten!! Wij hebben rechtsomkeert gemaakt en zijn ergens anders gaan drinken. Laatste keer dat we hier geweest zijn. Omhooggevallen, arrogant zooitje.

Beoordeling gegeven door Qriztov.

teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

lauw eten, onvriendelijke bediening, te hoge prijzen. ligt wel mooi aan het water.

Beoordeling gegeven door J van Hogeveen.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 18 april 2011

Reisgezelschap: met een groep

Een mooie omgeving, leuk personeel en een erg goed keuken. Ongedwongen heerlijk tafelen en natafelen, bij Tante Loes kan dat.

Beoordeling gegeven door E. de Kruyff.