Beoordelingen Winkelcentrum Leyweg

redelijk goed veel winkels de leeg stand is nageno
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-8-2017

Datum beoordeling: 18 augustus 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het werd tijd voor een update voor een review de meesten zijn gedateerd alles wat je nodig hebt en meer is er te vinden.

Beoordeling gegeven door Ferry Sluiter.

Gaat langzaam vooruit
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-09-2014

Datum beoordeling: 21 september 2014

Reisgezelschap: met partner

De lege winkels komen langzaamaan weer vol, je kan zien dat de meeste winkels erg bezig zijn om de Leyweg toch weer naar een hoger plan te tillen. Alleen lukt dit helaas niet in een hele korte tijd. Ook de ondernemer moet weer vertrouwen in de toekomst hebben.

Beoordeling gegeven door van Etten.

ongezellig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 15-3-2014

Datum beoordeling: 15 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

Veel leegstand en dat maakt het niet gezellig. komen veel rommelwinkeltjes en sommige zitten er tijdelijk. Als de V en D ook nog verdwijnt eind van het jaar dan is er helemaal niks meer aan. Er wordt veel gefietst,wat vervelend is.Af en toe staan er nep agentjes en die worden uitgelachen en er wordt gewoon door gefiets. Boogaard is dan het enige winkelcentrum waar er nog een beetje aanbod van winkels is.Ofschoon daar ook winkels leeg staan. Maar het aanbod daar is er nog wel.Veel gezelliger(jammer)

Beoordeling gegeven door annie.

Armoedig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26-10-2013

Datum beoordeling: 27 oktober 2013

Reisgezelschap: met partner

Heel triest om te zien hoe een mooi winkelcentrum om zeep wordt geholpen. Overal waar je kijkt goedkope bazaars zoals...Euroland, de Prijsmepper en nog veel meer van zulke winkels. Meestal hebben ze de halve winkel ook buiten voor de deur staan. Weg mooie winkels, zoals een goede boekhandel , een echte keurslager,kaaswinkel groentenwinkel. En er zijn ook veel te veel brillenzaken en telefoonwinkels en drogisterijen . En als je dan zo'n goedkope zaak binnengaat zoals de Prijsmepper , dan breek je je nek over de rommel die overal staat, verschrikkelijk .Je zet overal maar kartonnen dozen neer en men graait er wel in! Was gisteren 26-10-2013 even op de Leyweg en zag dat er alweer een nieuwe rommelzaak erbij was gekomen, echt onvoorstelbaar! Nee, ik ga liever naar het Winkelcentrum in Rijswijk en naar de Frederik Hendriklaan !

Beoordeling gegeven door M, van der Geest.

slecht en saai !!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: elke dag

Datum beoordeling: 8 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel de zelfde winkels, goede winkels zijn weg gegaan zoals: boekenwinkel, kaasboer, nederlandse slagerij..er zijn echt te veel kledingzaken, bakkerijen, drogisterijen, rommelzaken, maar b.v. geen : DIlle & Kamille, geen leuke cadeauwinkel, geen kaasboer, geen boekenwinkel, geen leuke 2de hands meubel/kledingzaak met een moderene uitstraling, geen goede kinderkapper, geen leuk kinderrestaurant met een moderene uitstraling en toch erg sfeer vol..Kan toch veel beter..b.v. ook de markt, staat te veel van het zelfde en ik heb vaak genoeg hele e-mails er aan gewijd en verstyuurd naar gemeente ect.. maar er gebeurt toch weinig mee, blijkbaar is het te moeilijk om goed en creatief er over na te denken..kijk eens in de mooie omgeving van Zutphen, Deventer, Apeldoorn ect.. Leuke markt, leuke kinderreataurants, gewoon uberhaupt al hele leuke winkels !! Neem daar nou eens een voorbeeld aan en wees als winkeliers vereniging een kritisch !! Doe er wat aan a.u.b.

Beoordeling gegeven door kieviet.