Beoordelingen Restaurant De Hooghei

Een perfecte beleving
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 maart 2019

Datum beoordeling: 25 maart 2019

Reisgezelschap: met een groep

Afgelopen zaterdag hier geweest voor de familiedag. We hadden het programma gekozen om eerst te golven en schieten en daarna de dag af te sluiten met de tapas. In 1 woord geweldig, het personeel was echt vrolijk en hielp ons bij vragen gelijk. Op het eind van de tapas hebben we ook nog de tapas gegeten, wat een keuze aan soorten vlees en vis. In één woord GEWELDIG

Beoordeling gegeven door Sam.

Het was heerlijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 aug

Datum beoordeling: 5 augustus 2018

Reisgezelschap: met vrienden

We hebben smiddags lunch gedaan en savonds tapas gegeten die heb ik zelden zo.lekker gehad het was geweldig

Beoordeling gegeven door Kees.

Lekker maar
1 11111

Bezoekdatum: 31-06-2018

Datum beoordeling: 1 juli 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Vandaag uit eten geweest bij de hooghei. Het eten was wel lekker bereid maar hebben elke ronde een halfuur moeten wachten. Er liepen een paar keer mensen voorbij en lieten de vuile borden en lege flesjes gewoon staan. Erg jammer.

Beoordeling gegeven door Jj.

waardeloos
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-12-17

Datum beoordeling: 17 december 2017

Reisgezelschap: gezin

Voor ik begin complimenten aan de kok maar de bediening was waardeloos we waren met 12 personen en moesten heel lang wachten op drinken en als ze dan kwamen klopte het niet of maar voor de helft bij komt zo meteen maar dat duurde dan een half uur Voor 10 mensen eten brengen en de andere 2 moesten weer een kwartier wachten dus erg slecht Obers waren niet erg vriendelijk Dus voor ons nooit meer hooghei

Beoordeling gegeven door familieetentje.

Slechte bediening
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10-9-2016

Datum beoordeling: 11 september 2016

Reisgezelschap: met een groep

Met ons team wezen eten. Na 15 minuten wachten kwam eindelijk iemand naar ons toe. Drinken besteld, toen was het wachten op de kaart, besteld. Heel land wachten op het hoofdgerecht. Aangegeven een allergie te hebben voor paprika en 3x expliciet benoemd ZONDER paprika. Na heel lang wachten eindelijk het hoofdgerecht... Met paprika. Kreeg wel snel nieuwe. Voor 9 mensen 1 klein bakje sla, mini schaaltje appelmoes en gevraagd om extra patat wat we niet hebben gekregen. Nadat we klaar waren met eten nog een half uur met vieze borden, glazen en bakjes gezeten. We vroegen om de dessert kaart en of er afgeruimd kon worden. De helft van de vieze borden bleef nog steeds staan. We zijn maar aan andere tafel gaan zitten en toen was het weer heel lang wachten op het dessert. We waren er 18.45 en gingen om 22.00 weg voor allen een hoofdgerecht en dessert. Het eten zelf was prima, maar de bediening is verschrikkelijk!

Beoordeling gegeven door Cindy Verton.

Klantonvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19-06-2012

Datum beoordeling: 1 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Eerst via e-mail én via de website informatie aangevraagd over een survivalmiddag. Vervolgens gebeld na twee weken omdat we nog niets hadden vernomen van hen. Toen ik iemand aan de lijn kreeg konden we geen informatie toegestuurd krijgen en moesten we opnieuw mailen. We konden ook niet langs komen voor meer info. Erg klantonvriendelijk.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Helamaal te gek bij de hooghei
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 23 februari 2011

Wij hebben er een personeelsuitje van ons bedrijf gehad, de accomodatie een 10, eten een 10, begeleiders een 10 Ik heb nog nooit zoveel reactie van ons personeel gehad hoe goed geregeld en hoe goed dat het was, wij zullen nog vaak terug komen want er is van alles te doen wij hebben er een golfclinic gedaan en paintball en toen heerlijk gegeten

Beoordeling gegeven door Kees.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-03-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Onlangs hebben we een spooktocht gehad als bedrijfsuitje van het bedrijf waar ik werk. Het was een ZEEEEEEEEEEEEEEER geslaagd uitje. Echt eng. Er zat een koud/warm buffet bij en de avond werd afgesloten met een SUPER feestavond. Echt in een woord FANTASTISCHE dag.........

Beoordeling gegeven door N.N..