Beoordelingen Grieks Restaurant Alexandros

Bagger
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26-03-2017

Datum beoordeling: 26 maart 2017

Reisgezelschap: met partner

We zijn wezen eten met een gewonnen VakantieVeilingenbon. Voorgerecht zatten nog schilletjes aan me mosselen. Hoofdgerecht was aangepast zonder te melden, totaal geen smaak aan en patat was rauw en zoutloos. En het nagerecht was niet zoals op de beschrijving stond van de kaart. Achteraf moesten we ook nog apart weekend tarief betalen. Wij zullen hier dan ook zeker nooit meer komen. En wij zullen dit ook adviseren aan vrienden en familie

Beoordeling gegeven door De vries .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-8-2012

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Zaterdag 11-8-2012 zijn wij gaan eten van vakantieveiling vriendelijk ontvangen Helaas geen glaasje ouso ik denk vergeten andere mensen kregen het wel ook met de bon . Het eten was goed het personeel vriendelijk komen nog wel een keer terug .

Beoordeling gegeven door Mevr.klok.

ZEER MATIG
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8-04-2012

Datum beoordeling: 10 april 2012

Reisgezelschap: gezin

We hadden een bon van vakantieveilingen en tot onze Grote spijt viel het erg tegen dus wat ons betreft nooit meer en dat op de 1ste Paasdag. We waren er al erg vroeg en als eerste, zo rond 16:30 uur dus mag je wel iets fatsoenlijks verwachten. Enigste wat goed was is de bediening, erg vriendelijk en niet zo als de eigenaar Erg overtrokken. Eten was niet zoals verwacht en erg Lauw. Keuze was erg beperkt en mijn vrouw kon geen Vis krijgen want dat hoorde Niet tot de keuze terwijl er op Vakantieveilingen duidelijk stond:Keuze uit het hoofdgerecht!! Zelfs het Nagerecht moest jezelf betalen zoals ook de Koffie en Thee!! Vlees snippers wat onder de Sla verstopt zat was Oud en donker en je moest er erg op kauwen.

Beoordeling gegeven door Freek Kragt.

Top avond
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-02-2012

Datum beoordeling: 12 februari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

super gezellige avond,heerlijk eten,leuke vriendelijke bediening,top muziek. zeker voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door gerda en john uit utrecht.

goed
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-01-2012

Datum beoordeling: 13 januari 2012

Reisgezelschap: met partner

We werden op ze Grieks ontvangen en kregen gelijk een glaasje ouzo. We hadden een bon van vakantieveiling voor een drie gangen menu. Het voorgerecht kregen we pikilia (verschillende voorgerechten warm / koud) met genoeg vers brood. Daarna een keuze uit vis of vlees wij namen vlees, een Griekse mix schotel. Het vlees was erg mals en smaakvol en meer dan genoeg. We kozen voor koffie na en waren zeer voldaan. De zweer was er goed en gezellige druk in de zaak, vriendelijk personeel en ook tijd voor een gezellig praatje kortom zeker een aanrader voor een ieder die van lekker Grieks eten houd. Wij komen op korten termijn zeker terug. John Uijen

Beoordeling gegeven door John Uijen.

heerlijk gegeten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 09-07-2011

Datum beoordeling: 12 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Ook wij hadden een bon van Vakantieveilingen. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar en kregen een heerlijk 3-gangenmenu voorgezet. Hierna konden we nog koffie of thee bestellen,dit was bij het menu inbegrepen. Wij kozen voor cappuccino,deze moesten we apart afrekenen,maar dat vonden wij geen probleem. De sfeer werd nog beter toen er opgetreden werd door Dionysios,door zijn zang en muziek waanden we ons weer in Griekenland. Voor ons dus een zeer positieve ervaring bij restaurant Alexandros. Wij komen hier zeker terug en zullen het ook aanraden bij familie en vrienden.

Beoordeling gegeven door Ans Piek.

echt slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 7 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Daar gaan eten met een waardebon van vakantieveiling.nl. Aldus voor 2 personen het vakantieveiling menu, voor de derde persoon kozen wij à la carte. Het veilingmenu was een 3-gangen menu: de derde gang bleek de koffie te zijn! Toen wij de eigenaar hierop aanspraken, antwoordde hij: "ja slim, hè?" Het eten was ook nog eens slecht: grieks eten geheel aangepast aan de nederlander die alleen van hollandse pot houdt! De prijs/kwaliteit verhouding was dus ver te zoeken. geen aanrader, tenzij je van populistische middelmatigheid houdt!

Beoordeling gegeven door Marianne.