Beoordelingen Speelbos Joure

Leuk voor kids, WiFi niet op orde
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 januari 2019

Datum beoordeling: 2 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

Kinderen hebben lekker gespeeld, maar de WiFi deed het helaas niet.

Beoordeling gegeven door Rianne.

Super leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 mei 2018

Datum beoordeling: 2 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk speelbos veel leuke activiteiten en alles was veilig! het was erg druk maar daar hebben we geen last van gehad. De kinderen hebben zich enorm goed vermaakt (8,6,2) het eten was ook prima!

Beoordeling gegeven door Ap.

Super locatie
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-06-14

Datum beoordeling: 26 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Heel erg leuk speelparadijs voor de kinderen! We hebben ons prima vermaakt er is van alles te doen voor jong en oud.. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Kuperus.

dagje uit
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2 november 2013

Datum beoordeling: 7 november 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn er het afgelopen weekend geweest,wij vonden het donker in deze speelhal,betere verlichting zou niet verkeerd zijn. En waarom betalen we 6 euro vorige x was het 5 euro!

Beoordeling gegeven door fam Rijpkema.

Een geweldig uitstapje voor de kinderen en ouderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2013

Datum beoordeling: 30 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben laatst met mijn dochtertje van 2,5 jaar en mijn zoontje van 4 jaar bij speelbos geweest. Ik had er nog nooit van gehoord maar via een vriendin van mij hoorde ik dingen over speelbos. Mijn kinderen hebben zich de hele dag hier kunnen vermaken! We hebben samen een superdag gehad! Ik snap niet waarom in de vorige reactie van iemand staat dat het er niet schoon was, ik vond het namelijk wel schoon in speelbos.

Beoordeling gegeven door Boschma.

niet schoon
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 26 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

ik ben laatst met mijn dochtertje van 2 in speelbos geweest ik vond het daar erg stofig (glijbanen, balken enzv). voor de kleine kinderen kant is de speel ruimte niet groot, springkussen was erg donker mijn dochter durfde er niet op.. voor grotere kinderen is er wel veel speel ruimte, ook is het fijn dat er ook aan ouders is gedacht met lees boekjes.

Beoordeling gegeven door de groot.

goed en veilig vermaak voor het hele gezin!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 31 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Speelland joure is prima voor de kleintjes beneden euk speelgoed en de oudere kunnen boven gamen en geen dure intree.begeleiders kunnen er wat drinken Personeel heel vriendelijk en behulpzaam,intree niet hoog,alles netjes en schoon. Gevarieerde speeltoestellen en zandbak.

Beoordeling gegeven door Ine boom.

Springkussen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31 december 2010

Datum beoordeling: 1 januari 2011

Een acht, want er is een heel groot springkussen bijgekomen en heel belangrijk voor de ouders zijn er nu kussens neergelegd op de picknickbanken. Onze dochter heeft zich de hele morgen goed vermaakt en het was er lekker druk. Zo kon ze met meerdere kinderen lekker spelen.

Beoordeling gegeven door Tineke.