Beoordelingen Familiepark Drievliet

Wespen plaag
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 02-09-2018

Datum beoordeling: 2 september 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een leuk dagje Drievliet dachten we. Na 2,5 uur in de trein en bus te hebben gezet en kwamen we aan. Het eerste wat ons opviel was de enorme hoeveelheid wespen. Alle afval bakken waren niet afgesloten zodat de wespen lekker konden genieten van al dat zoete lekkers. Veel kleine kindjes die werden gestoken omdat ze panisch om hun heen slaan. Wespen in de wachtrijen omdat alles word genuttigd daar en alle papiertjes bekers etc word gedumpt in de wachtrij. Na 2 uurtjes hadden wij het wel gehad met al die wespen en hebben we besloten om maar naar huis te gaan. Misschien een optie om een wespen plaag te vermelden op de website zodat mensen er rekening mee kunnen houden Dagje Drievliet wie wilt dat nou niet? Nou wij niet meer!!

Beoordeling gegeven door Angela Bras .

Leuk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20-8-2018

Datum beoordeling: 21 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geen structuur bij het binnenkomen, duurde voor mij onbekende redenen erg lang, er stonden misschien 15 mensen voor mij. Daarna waren bijna alle attracties nog niet open, de kwal ging pas om 11.30 open.als de openingstijd 10.00 is dan betekend dat voor mij dat alles open is en dat het plezier kan beginnen!...toch? Dit was ook met sluitingstijd het geval, om 18.00 sluit het park, maar bijna alle atracties waren om 17.30 gesloten, waarom? Veel wespen, veilig een ijsje eten was lastig. 23.50 p.p is dan echt te veel. De kinderen waren aan het eind aan het spelen in de speeltuin bij de in-uitgang, toen er een ruzie ontstond tussen 2 moeders, schelden, tieren en slaan kwamen aan de orde. Er kwam security, (misschien net iets te laat), gelukkig werd het aan het eind wel opgelost Er waren veel kinderen dusdanig daar van onder de indruk dat er toch wat tranen vloeiden. Ook mijn kind had het er vandaag nog over. Dit is niet iets waar het park iets aan kan doen, maar het was toch een vervelend einde van een leuke dag. Want leuk was het ook zeker, verzorgde tentjes om te eten, hele leuke atracties zowel voor groot als klein. Verzorgde toilet gebouwen.

Beoordeling gegeven door Yvonne.

Maak Drievliet rookvrij
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4 augustus 2017

Datum beoordeling: 29 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een schitterend park om met jonge kinderen naar toe te gaan. Ze hebben met volle teugen genoten. Ontzettend jammer dat er overal gerookt wordt. Tijdens een show in het parktheater zit een aantal ouders op de eerste rij (?) en hebben ook nog de moed om daar een sigaret op te steken. Een opmerking werd beantwoord met een grote mond. Drievliet, neem een voorbeeld aan de Linnaeuhof!

Beoordeling gegeven door Herman.

Te veel mensen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16-08-2017

Datum beoordeling: 16 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Er worden veel te veel mensen toegelaten. Gevolg is enorme wachttijden

Beoordeling gegeven door Dj.

Fantastisch voor jong en oud. Een aanrader.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Maandag 14 augustus

Datum beoordeling: 15 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Het weer zat natuurlijk ook mee, maar er is voor ieder wat wils.

Beoordeling gegeven door Sylvia Walraven.

Mooi park slechte schoonmaak
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 26 08

Datum beoordeling: 2 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen weekend geweest met onze dochter van 4.veel variatie in atracties.prijs kwaliteit zeer goed.echter Staat van onderhoud slecht .veel schilderwerk en de hygiëne is ook ver te zoeken.het park word gerund Door kinderen .eten is ook slecht kijk maar achter de balie bij de snackbar.

Beoordeling gegeven door Maikel.

Feest!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2015

Datum beoordeling: 14 maart 2016

Reisgezelschap: gezin

We hebben genoten, er is zoveel te doen en op korte loopafstand tussen de attracties, perfect park. Zelfs de hond mocht mee en oma! Voor iedereen is er iets te doen. Vorig jaar was onze dochter nog 7 jaar en voor haar zijn er zat attracties maar ook voor grotere kinderen zijn er leuke dingen te doen.

Beoordeling gegeven door Edelbroek-Springer.

Aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 augustus

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag voor het eerst Drievliet bezocht samen met mijn zesjarige dochter. We hebben allebei genoten van de attracties. Het park vond ik heerlijk compact met een heleboel leuke attracties, maar ook een aantal speeltuinen. Voor zowel de kleintjes als de grotere kinderen valt er genoeg te beleven. De parkmedewerkers letten goed op of iedereen veilig vast zit. Sommigen zouden echter iets vriendelijker mogen kijken ;-). Als het aan mijn dochter ligt, gaan we morgen weer.

Beoordeling gegeven door Familie Van der Graaf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-09-2012

Datum beoordeling: 2 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zeer net en verzord park schoon en bij gehouden niet in slechte staat tuurlijk hier en daar wat puntjes maar ze doen het goed kortom ik geef dit park zeker een dikke 8

Beoordeling gegeven door johan&anja.

vermaak
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-07-2012

Datum beoordeling: 14 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een verrassend leuk intiem park waar wij met zo,n 42 kinderen van PAX KINDERHULP en hun gastgezinnen een fijne dag hebben mogen beleven. Het weer was ons welgezind en de kinderen waren zeer enthousiast over alles wat er te doen was . Voor de lunch hebben we ze bij elkaar moeten plukken want daar was toch geen tijd voor? De gehele dag spelen en je vermaken daar waren we tenslotte voor gekomen of niet soms? nog dagenlang zullen ze hierover met elkaar hun ervaringen uitwisselen.kortom een zeer geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door B.Dauphin.

hartstikke leuk park!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-10-2011

Datum beoordeling: 17 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prima park, netjes en heerlijk overzichtelijk... Veel verschillende soorten attracties voor allerlei leeftijden. Zeker de moeite waard

Beoordeling gegeven door marscha.

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vandaag

Datum beoordeling: 10 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

superdag gehad, alle begrip en medewerking voor onze kinderen met een autipas, en daardoor voor ons eindelijk eens een leuke dag pretpark!!!!

Beoordeling gegeven door nique smit.

leuk, matig, niet schoon
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-07-2011

Datum beoordeling: 10 juli 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk voor kleine kinderen, erg jammer dat ze niet duidelijk zijn over de sluitingstijd van hun actracties, op hun site staat in hoogseizoen 17.30 maar gewoon om 17.00 gingen ze dicht. De jongen bij het spookhuis die de karretjes bedienden viel half in slaap (ECHT!!!) vieze gore toiletten bij 1e restaurant. Echt getverrrrr. En als je kind nog erg jong is nergens in durft en toch over de meter lang is, gewoon de volle pond betalen, niks kinder tarief. Voor ons de laatste keer!

Beoordeling gegeven door Verschuur.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin mei

Datum beoordeling: 30 juni 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

Ontspannen sfeer en niet zo immens groot. Voor onze 7 jarige kleinzoon veel te doen. Werd niet onder de voet gelopen en geen urenlange rijen.

Beoordeling gegeven door H.Drinkwaard.

Hartstikke leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 mei

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Kleinschalig park met vele mogelijkheden voor groot en klein. Prijs kwaliteit is zeer goed. Echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door Miriam Kok.

superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 mei 2011

Datum beoordeling: 5 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk park, overzichtelijk, leuke attracties voor zowel klein als groot met drie achtbanen, Octopus, spookhuis, waterglijbaan, kop en schotel, shows enzovoort. ruim voldoen sanitaire voorzieningen en eet en drink gelegenheden. prima parkeerplek.

Beoordeling gegeven door sandra van den berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 08 2010

Datum beoordeling: 16 augustus 2010

16 augustus 2010 hebben wij met onze kleindochters indy van zes en madelief van vijf een fantastiche dag beleefd wat hebben die meiden genoten vooral de water glijbanen waren prachtig want wij oma s waren erg nat het park was erg netjes vooral de toilletten bravo er waren ook een paar min puntjes maar dat vergeten we want wij hebben een heel leuke dag gehad

Beoordeling gegeven door g honcoop.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 11 augustus 2010

In een woord een geweldige en mooie dierentuin. Wij en de kinderen we hebben genoten een hele dag We gaan er vast nog eens heen

Beoordeling gegeven door Martie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Vorig jaar

Datum beoordeling: 28 maart 2010

Het dagje was speciaal. Voor het eerst over de kop geweest! Nou dat kan je niet in elk pretpark zeggen, dus blijft drievliet voor altijd in me geheugen. De werknemers waren zo behulpzaam toen ik verdwaald was. Had niet geweten wat ik zonder hun moest. (ik ben geen ster in plattegrond lezen) Trouwens een park is pas top als alles erop en eraan zit endat vind ik hier zeker. Er zijn heus wel wat verbeterpuntjes zoals de organisatie van het restaurant, maar daar ga ik niet over klagen als het al zon goed geregeld park is!

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: augustus 09

Datum beoordeling: 16 februari 2010

Ontevreden omdat de attracties tegen vielen voor de kinderen. De leukste apparaten waren niet eens open. Hadden meer pret in de Efteling en Bobbjeaanland...

Beoordeling gegeven door M. Karelsen.

1 11111

Bezoekdatum: 29 januari 2010

Datum beoordeling: 1 februari 2010

Sommige attracties waren niet open en degenen die open waren, vielen erg tegen. We waren met een grote groep kinderen en de meesten verveelden zich na een uurtje al. De bediening in het restaurant was onvriendelijk en de tafels niet schoon. We hadden ons erg op verheugd op deze dag maar het was zeer teleurstellend.

Beoordeling gegeven door Pieter Hendriksen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 september 2009

Datum beoordeling: 15 oktober 2009

een hele leuke pretpark voor jonge kinderen tot 12 jaar Niet te druk, weinig lange rijen. Een verademing en lekker dichtbij

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-08-2009

Datum beoordeling: 10 augustus 2009

Leuke dag gehad met 3 kids onder de 10 jaar. Vriendelijk personeel! Al met al leuk dagje uit...

Beoordeling gegeven door Familie Anoniem.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-8-2009

Datum beoordeling: 9 augustus 2009

ik heb een groot kind 13 een klein kind van 3 en 9&10&7 volwasse 2 Dank uw

Beoordeling gegeven door nasser abou-ella.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 juni

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

drievliet is leuk!!! alleen ze doen een beetje te moeilijk bijvoorbeeld de theekopjes bij efteling iedereen mag erin maar bij drievlieet moet je een meter zijn~!!!! en lunatic ook zo en formule x moet eigelijk zijn 1.25 of 1.20

Beoordeling gegeven door anh khoi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maandag 3 augustus 2009

Datum beoordeling: 4 augustus 2009

Ik ben met mijn kleinkinderen van 7 en 4 jaar in drievliet geweest. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad.Geen lange wachttijden, Vriendelijk personeel bij bijna alle atracties,alleen bij de waterglijbaan stond een meneer die absoluut niet kindvriendelijk was, hij was zelfs grof en buitengewoon onvriendelijk naar alle kinderen.Heel erg jammer want we hadden deze atractie juist voor het laatst bewaard, maar helaas dat ging dus niet door.Dat was toch een domper op een verder geslaagde dag.Deze man hoort niet in een familiepark thuis.

Beoordeling gegeven door JC Willemse Bianchi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 mei 2009

Datum beoordeling: 3 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-5-2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Wij zijn met alle neven en nichten, inclusief kinderen, een heerlijk dagje naar Drievliet geweest. Onze groep, variërend in leeftijd van 1 t/m 40 jaar, was ± 20 man groot. Wij hebben ervaren dat er in Drievliet voor elk wat wils is. Kleine mensen worden groot, maar grote mensen worden ook weer ineens klein. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar om nogmaals naar Drievliet te gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-09-2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Het is een zeer leuk park voor jong en oud het personeel erg vriendelijk en de atracties erg leuk vooral de nieuwe atractie formule X echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-augustus-2007

Datum beoordeling: 6 augustus 2008

Een heel erg leuk park dat voor vele leeftijden geschikt is Niet enorm groot maar voor een dagje leuk om te doen Onze kinderen van 1 en 3 waren helemaal gek van de boederij met bewegende poppen ze raakte daar niet uitgekeken op alles

Beoordeling gegeven door Irma Groenen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 april

Datum beoordeling: 26 juli 2008

gezellig niet te groot

Beoordeling gegeven door l loeff.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 JUNI 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

EEN HEERLIJK KIND VRIENDELIJK PARK

Beoordeling gegeven door G MEIJER.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

leuk voor kinderen tot 10 jaar, daarna iets minder, je gaat toch veel dezelfde atracties in.., Voordeel: lekker dichtbij!! veel achtbaanen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Drievliet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 juni

Datum beoordeling: 28 juni 2008

op zaterdag 7 juni gingen we met een groep van negen mensen naar de drievliet. Bij aankomst leek het erg druk, maar eenmaal in het park viel dat reuze mee. We hadden zeven kinderen mee in de leeftijd van 8 tot en met vijftien jaar. Ze konden meteen in de eerste atractie stappen. Ze hoeven geen enorme afstanden af te leggen om bij de atracties te komen. Overal staan bankjes waar wij als volwassenen even lekker van het zonnetje konden genieten. Al met al hadden wij met zijn allen een supergezellige dag. Iedereen heeft zich ontzettend vermaakt, zowel de jongste als de oudste. Het is goed aan te rijden vanaf de snelweg. Je hoeft niet door heel Den Haag heen!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-06-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Een heerlijk knus en compact park, leuk voor de kleintjes en ook voor de wat oudere zijn er genoeg dingen te doen. Heb met het gezinnetje enorm genoten. echt een aanrader

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

het is een kleiner park, maar echt leuk voor ALLE leeftijden. EEn heerlijk dagje uit...

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17mei 2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Ik heb 2 kinderen van 4 en 10 jaar oud en dit park was voor allebei helemaal super. mijn jongste kon ook mee in de meeste attracties en dat is iets wat ik mis in veel andere parken. Het is niet heel erg groot maar er staan meer dan genoeg leuke attracties voor een geweldig dagje uit. ook de prijs is nog normaal

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 mei 2008

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Met de jeugddag van onzer vereniging zijn wij een dag naar drievliet geweest, en wat hebben de kinderen genoten! De kleinschaligheid van het park zorgde ervoor dat alle kinderen zonder begeleiding rond konden lopen. Ze hebben genoten van de nieuwste attractie en hebben zich helemaal misselijk gedraaid. VOor allen is dit een erg geslaagde dag geweest!

Beoordeling gegeven door Ineke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind augustus 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

We zijn vorig jaar naar Drievliet geweest met 4 volwassenen en 4 kinderen, erg naar ons zin gehad, geen erg lange wachtrijen. Alleen 1 kleine aanmerking: bij de speeltuin lag een grote plas bij de boot. diverse kinderen vielen hier in, waren erg nat en dan je kind drogen onder de handdroger was moeizaam en het weer was te fris om met doornatte kleding te blijven lopen. De plas was aan de voorkant bij het zand.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 20 augustus 2007

lijkt me leuk alleen mis beetje weinig spannende dingen

Beoordeling gegeven door marjolein.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 4 augustus 2007

super

Beoordeling gegeven door e,k.

Datum beoordeling: 17 juli 2007

Mens, zeur niet zo. Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands typen voordat je met dergelijk commentaar komt. Of uw dochter spreekt dus niet de waarheid, of het was allemaal veilig genoeg om er in te mogen.

Beoordeling gegeven door kenny.

Datum beoordeling: 4 mei 2007

een goede dag wij vragen ons af waarom onze dochter van 8 125cm met verhalen thuis komt dat ze in alle dingen is geweest dit lijkt mij niet echt de bedoeling ik ben hier dan ook zeer teleurgesteld in ik hoop dat hier beter op gelet gaat worden ander ben ik genoodzaakt grotere stappen te ondernemen ik hoop niet dat het zo ver zal komen

Beoordeling gegeven door k.Degryse.