Beoordelingen Flying Bowling Veldhoven

nee, nooit meer..
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: november 2015

Datum beoordeling: 8 november 2015

Reisgezelschap: met een groep

Ik ben er een aantal keren geweest, met grote groepen en ook met kleinere gezelschappen. Na de laatste keer zeg ik, voor mij nooit meer. Ik ben er nooit echt over te spreken geweest maar de laatste keer was de druppel. Het ergste vond ik het zeer onvriendelijke personeel aan de bowlingbaan bar, we werden echt buiten gekeken. Verder duurden de bestellingen lang en ging het diverse keren fout. Alles is gedateerd en oud: toilet, cafe enz. Ik vind het erg jammer want het is de enige bowlingbaan in de buurt, maar ik rijd de volgende keer wel naar Eindhoven.

Beoordeling gegeven door L..

Top bowling
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6-6-2014

Datum beoordeling: 12 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Een gezellige bowling met een huiselijke sfeer waar je je meteen thuis voelt. Ze hebben ook vriendelijk personeel die meteen klaar staan om je te helpen en vragen te beantwoorden. Wij komen zeker nog een keer terug. wij gaan namelijk liever naar een kleinschalige bowling.

Beoordeling gegeven door Theo.

klantonvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2 februari 2014

Datum beoordeling: 2 februari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Genegeerd bij binnenkomst en baan kwartier na reservering nog niet beschikbaar.

Beoordeling gegeven door Michiel.

Avondje uit verpest!
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Vrijdag

Datum beoordeling: 16 januari 2011

Eten was op zich lekker , helaas waren er twee mensen verhinderd. Kregen toch de rekening gepresenteerd voor deze twee afwezige personen. Beetje jammer. Flying bowling zou dan kunnen zeggen , eenmaal van het huis en de andere voor onze rekening , of een gratis drankje. Geen tegemoetkoming van hun kant , nee onze beleving was dermate dat dit geen tweede keer gaat worden , wel veel succes met het management. Jullie komen er wel!

Beoordeling gegeven door M. De la combe.