1

Beoordelingen Bowling Valkenburg

8
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 april 2017

Datum beoordeling: 9 mei 2017

Reisgezelschap: met een groep

Met de familiereunie hier een feestje gehouden. We werden zeer gastvrij ontvangen en de bediening was zeer correct . Heerlijke hapjes. Kortom een goede prijs/kwaliteit verhouding. aanrader dus

Beoordeling gegeven door Francien.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 3 mei 2017

Datum beoordeling: 9 mei 2017

Reisgezelschap: zakelijk

Bedrijfsfeest met mijn personeel. Perfect geregeld. Complimenten

Beoordeling gegeven door John.

Top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30 april

Datum beoordeling: 1 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

Mooi, warm, gezellig Bowlingcentrum . Goede service en eten

Beoordeling gegeven door Fred.

Mooi, verzorgd en gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22/4/17

Datum beoordeling: 26 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn meerdere malen bij Bowling Valkenburg geweest, eenmaal voor het kinderfeestje van onze zoon die 9 werd. De kids vonden het super en wij vonden het ook heel goed verzorgd. De andere kinderen wilden zelf met hun eigen feestje ook weer komen was de reactie. Zelf zijn we nog een keer met de familie gaan bowlen en steengrillen. Ook dat was super verzorgd. Heerlijk gegeten en daarna nog veel plezier gehad tijdens het bowlen. Ik kan het zeker aanraden om hier een keer een bezoekje te brengen!

Beoordeling gegeven door N.N..

Kindonvriendelijk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 25-3-2016

Datum beoordeling: 8 april 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een kinder arrangement met discobowlen, chips, een kijkje achter de bowlingmachine, ranjafontein en frietjes met frikadel gekozen voor het vieren van een kinderfeestje. Bij discobowlen verwacht je gedempt licht, wat lichteffecten en wat vlotte muziek. Het licht was gedempt. Het overige ontbrak. Jammer. Het kommetje chips voor 7 kinderen was erg minimaal. Als je kinder arrangementen aanbied dan ga ik er vanuit dat je op de hoogte bent dat kinderen iets drukker zijn als de gemiddelde volwassene. De medewerkers van deze bowling blijkbaar niet. Men kon met regelmaat de irritatie mbt. de kinderen niet onderdrukken en deed daar erg ook erg weinig moeite voor. Het bezoekje achter de bowlingbaan werd snel afgeraffeld. De friet met frikandel werden netjes gepresenteerd en waren smakelijk. De knop van de zelfbedienings ranja fontein werkte helaas niet zo goed waardoor deze door de ouders bediend moest worden. Alles bij elkaar heeft de kindonvriendelijke houding van de medewerkers een negatieve stempel op ons middagje uit gedrukt. Wat mij betreft zijn de kinder arrangementen daarom geen aanrader bij Bowling Valkenburg.

Beoordeling gegeven door Olaf.

Teleurstellend voor kinderfeestjes!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19/09/15

Datum beoordeling: 30 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Verjaardagsfeestje gevierd. Het ging best goed totdat het personeel naar mij kwam een zei dat de kinderen aan tafel moesten zitten (na het bakken van de pizzas) en niet meer mochten spelen met de aanwezige spelletjes omdat andere kinderen aan de beurt moesten zijn. Kinderen als standbeeld houden Is onmogelijk!!!! Dus daarna kwam de eigenaar of zoiets tegen hen schreuwen omdat ze niet aan tafel zaten. Onaanvaardbaar dat zomaar iemand tegen kun klanten komt schreuwen. We komen er nooit meer terug en raden het aan niemand aan voor een kinderfeestje.

Beoordeling gegeven door Ines.