Beoordelingen DJ School Utrecht

Fun
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-04-2012

Datum beoordeling: 20 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

Een keer wat anders; vieren dat onze vriendin 30 is geworden en zelf je partymuziek maken achter de draaitafels. In het begin was het wennen, maar dat kwam vooral omdat de "organisatie" niet verwacht had dat de workshop in een huiskamer werd gegeven. Achteraf bleek dit erg gezellig te zijn! Na deze workshop weet je dat draaien toch niet zo makkelijk is als dat het lijkt. Wel een vreemd effect is dat je nu in de club denkt het beter te weten dan de dj! Thnx Boris voor de gezellige dag en de goede uitleg... 2 uur is echt te kort!

Beoordeling gegeven door Stéphanie .

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 november 2011

Datum beoordeling: 18 januari 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het was een te gek gaaf verjaardagsfeestje bij DJ Bo Risky

Beoordeling gegeven door Rik Tan.

Gaaf
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8-1-2012

Datum beoordeling: 17 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben de dj workshop gedaan als vrijgezellenfeest. Er hing een goede sfeer en iedereen was enthousiast. Ik vond het super gaaf! Alleen 2 uur is veel te kort!!!

Beoordeling gegeven door Jane.

Superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 dec 2011

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De DJ workshop is weer eens heel iets anders. Je voelt je een beetje een echte DJ omdat er professionele apparatuur wordt gebruikt en je ook echt iets leert. Verder heel relaxed en flexibel inspelend op je eigen kunnen.

Beoordeling gegeven door Henk Abma.

Vet Cool
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 december 2011

Datum beoordeling: 28 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Ik heb een superleuk dj kinderfeest gehad bij DJ School Utrecht. Het was leerzaam en vooral vet gaaf. Boris, DJ Bo Risky, is cool

Beoordeling gegeven door Yorick.

Vet cool
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-12-2011

Datum beoordeling: 18 december 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is knap als je 6 stuiterende jongens van 10 en 11 jaar twee uur lang geboeid laat luisteren, leren en experimenteren. Het Dj kinderfeestje van mijn zoon door de DJ school Utrecht was een groot succes bij de jongens, oftewel Vet cool! Complimenten voor Boris voor de leuke en relaxte sfeer!

Beoordeling gegeven door Carolien.

Heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 november

Datum beoordeling: 6 november 2011

Reisgezelschap: met vrienden

DJ school Utrecht weet hoe je op een leuke manier kunt lesgeven. Met veel enthousiasme werd ons de basisbeginselen uitgelegd. Echt een top workshop.

Beoordeling gegeven door Marieke.