Beoordelingen De Efteling

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Zondag 24 maart 2019

Datum beoordeling: 2 mei 2019

Reisgezelschap: gezin

Met mijn kleindochter naar de Efteling geweest. Heerlijk, zij blijft het leuk vinden en Opa geniet mee. Lekker gek doen .

Beoordeling gegeven door Pronk.

super leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2017

Datum beoordeling: 18 april 2019

Reisgezelschap: gezin

Het was heel erg leuk omdat ik in de waterbaan ben geweest. Maar er stond wel een lange rij.

Beoordeling gegeven door Martijn.

Superformiweldegeindefantakolosachtig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19 februari 2019

Datum beoordeling: 15 maart 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Ik was 30 jaar niet in de Efteling geweest en plots 3x achter elkaar. Het is echt fantastisch. Je voelt je meteen thuis. Iedereen is supervriendelijk, en behulpzaam de attracties zijn zo mooi gemaakt. Het brein hier achter deed me verbazen. Het is allemaal wijds opgezet. Voor een ieder wat wils. Het doet ook sprookjes herleven en je voelt je op sommige momenten weer even kind. Geweldig

Beoordeling gegeven door Hedwig van Wezel.

Super gaaf
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-11-2018

Datum beoordeling: 10 maart 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Door deze site vond ik het super gaaf om een dagje Efteling te bezoeken en het was dan ook super gaaf. Bedankt voor de leuke suggestie. Groetjes peter

Beoordeling gegeven door Peter.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-08-2018

Datum beoordeling: 28 februari 2019

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben een superleuke dag gehad! Leuk pretpark voor jong en oud. Hier komen de sprookjes tot leven. Absoluut een magisch dagje uit!

Beoordeling gegeven door Amber.

Geweldige nostalgie en nieuwe sensaties !
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2018

Datum beoordeling: 3 januari 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Het "Funpark" van de Benelux. Eenvoudig weg het leukste dagje uit !

Beoordeling gegeven door Peter Habraken.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-12-2018

Datum beoordeling: 27 december 2018

Reisgezelschap: gezin

Fantastisch park Ook met kerst daar gegeten in fatamorgana paleis Ontzettend leuk georganiseerd met live muziek Aardige bediening en lekker eten

Beoordeling gegeven door Natasha.

Magisch
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Kleindochter, met zoon en scho

Datum beoordeling: 25 december 2018

Reisgezelschap: gezin

Met mijn kleindochter, ze vond alles mooi en spannend. Dat gezicht. Daar kan je van genieten. Zo onbezorgd.

Beoordeling gegeven door PRONK.

Meer van verwacht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: November

Datum beoordeling: 6 december 2018

Reisgezelschap: met een groep

Zeer lange wachttijden, teveel mensen in de Efteling, voor kleine kinderen niet de moeite waard. 1 uur wachttijd voor 2 min plezier

Beoordeling gegeven door Renate.

Superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 augustus 2018

Datum beoordeling: 9 november 2018

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuke dag met gemiddeldlange wachtrijen in augustus

Beoordeling gegeven door Tonny.

geweldige ervaring met kinderen en kleinkinderen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 1 november 2018

Reisgezelschap: gezin

Een geweldig mooi aangelegd park. Ook al durf of kun je nergens in, het is alleen al mooi om doorheen te wandelen. heel veel te zien.

Beoordeling gegeven door Marga van Schaik.

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Februari

Datum beoordeling: 13 oktober 2018

Reisgezelschap: met partner

Geweldig.....zo mooi voor jong en oud. Als je volwassen bent voel je weer even kind. Ben je kind waan je je in een sprookje of het echt is

Beoordeling gegeven door Rieke Smeets.

Leuk verzorgd park
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-6-15

Datum beoordeling: 13 juli 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Een mooi park waar ik elke keer naar uitkijk! Zelf, heb ik een abonnement en ga zo meerdere keren per week en het is en blijft de moeite waard om 15 km voor te fietsen vooral Baron 1898 is een aanrader voor de Thrill fans, de entree is niet al te duur en je krijgt er waar voor je geld, Zeer vriendelijke medewerkers en schone en mooie attracties, je ziet bijna overal waar je kijkt groen. Dat komt omdat er 24/7 mensen bezig zijn met schoonmaken en onderhouden van mij een dikke 10

Beoordeling gegeven door B Ankersmit.

Fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-12-2013

Datum beoordeling: 15 december 2013

Reisgezelschap: met partner

Het is een fantastisch park. Super aardige medewerkers, vriendelijk en snel personeel in de restaurants. De python had een kleine reparatie nodig en moesten een kwartier langer wachten en iedereen die in de rij stond kreeg gratis koffie/thee met iets lekkers. Dat is nog eens service.

Beoordeling gegeven door Suzanne Blom.

Verschrikkelijke dag
1 11111

Bezoekdatum: 5-8-13

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

De veiligheid in dit park is zeer slecht. Zo zat ik met mijn zoontje in de vogelrok en hebben de medewerkers deze zomaar laten vertrekken terwijl hij de beugel nog niet eens dicht had gedaan. Ik vind dat daar veel strenger op gecontroleerd moet gaan worden. Voor het zelfde geld had ik het niet gezien en zat hij in een attractie zonder veiligheids beugel. Verder vond ik het personeel erg bot en onaardig. Ze zagen er vrijwel allemaal chagerijnig uit. en hadden er niet echt heel veel zin in. Zo had de mevrouw van de panini's niet eens even zin om er een voor ons te maken. Ze zij: die hebben we verderop ook wel. Wij hebben geen leuke dag gehad. Verder vind ik de prijzen in dit park belachelijk hoog.

Beoordeling gegeven door Familie Bloem.

super beter kan niet
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18 mei 2013

Datum beoordeling: 23 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

het was mooi weer, de medewerkers zijn supergezellig, de watershow was adembenemend, het was niet te druk, geen wachttijden, de kinderen vonden het geweldig, we werden zelfs herkend door de mijnheer die aan de poort staat om je welkom te heten en in de avond liep een medewerker rond die tegen de mensen zei wel thuis.

Beoordeling gegeven door buenting.

genieten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 mei 2013

Datum beoordeling: 15 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Een heerlijk dagje. Zoveel attracties, te zien en te doen. De rijen voor de attracties vallen reuze mee. Ook met minder mooi weer, is er nog genoeg te zien en te beleven in overdekte attracties. Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door IGP Klerkx.

Fantastisch Pretpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 Mei 2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

De Efteling blijft voor mij het mooiste pretpark van Nederland! Voor elk wat wils! Echt een familie-pretpark voor jong tot oud!

Beoordeling gegeven door CARLA VAN BRAGT.

Leuk park voor jong en oud
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 april 2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Efteling erg leuk park schoon,groot vele actracties voor jong en oud we hebben het heerlijk gehad het sprookjesbos geweldig zo leuk opgezet leuke achtbanen en leuke etentjes waar je lekker kan eten wij hebben leuke dag gehad moeite waard

Beoordeling gegeven door Marga Hovis .

daar kan ik weer kind zijn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-09-2012

Datum beoordeling: 9 september 2012

Reisgezelschap: met partner

In de efteling is alles goed geregeld. De medewerkers zijn vriendelijk en het is mooi onderhouden.Overal klinken mooie liederen en de sfeer is erg gemoedelijk en vrolijk. Genoeg voorzieningen voor kinderen/gehandicapten bezoekers. Erg leuke attracties voor jong en oud, en ik (leeftijd 28) doe ze allemaal. Ik krijg er geen genoeg van. Een nadeel, soms kunnen er lange wachtrijen ontstaan en het heeft een hoge entreeprijs. Zelf vind ik het ieder jaar weer een bezoekje waard, omdat ik dan echt weer even kind mag zijn!

Beoordeling gegeven door H A M jacobs.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10/8/2012

Datum beoordeling: 12 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

alles mooi maar een opmerking waarom is de muziek en achtergeluiden zo ontzettend hard dat het voor de kinderen beangstigend en het leuke erdoor vergeten.

Beoordeling gegeven door o.wilms.

sprookjesachtig mooi!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 22 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Zo fijn dat je als gehandicapte ouder ook met je gezin uit kan gaan en mee kan doen met je gezin. Voor onze oudste van14 tot en met de jongste van onzenet 3 was het dikke pret. Mijn man en ik hebben genoten. Dit was echt een dagje vakantie voor ons iets wat voor ons niet van zelf sprekend is.

Beoordeling gegeven door J.M. Janssens.

mooiste park van nederland
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-07-2012

Datum beoordeling: 18 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

De efteling is het mooiste en verzorgde park van nederland.Je ziet de mensen continu het vuil opruimen en de bloemen tuinen onderhouden. Dit is echt een park waar de medewerkers er echt alles aan doen om de bezoekers het naar hun zin te maken.Het is dan oo kterecht dat dit geweldig mooie park zovaak een prijs wint.De entree prijs is wel hoog maar je krijgt er wat voor terug,echt een park om jaarlijks terug naartoe te keren.

Beoordeling gegeven door marc broeders.

Een prachtige atractiepark!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-7-12

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Het is een heel mooi park! Alles is goed geregeld. Het personeel is ook heel vriendelijk tegen de klanten! Een mooi atractiepark!

Beoordeling gegeven door Kevin Harkema.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6-4-2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

het is werkelijk een sprookje.je verveeld je geen seconden .het is een wereld vol sprookjes en restaurantjes .een enorm schoon en verzorgt park.vriendelijk personeel .kan ook niet anders als je daar mag werken..

Beoordeling gegeven door willy zierikzee.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juni 2012

Datum beoordeling: 14 juli 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

ben in mijn uppie naar de efteling gegaan. het was rustig dus bijna alle attracties en het sprookjesbos kunnen doen. ben ook in euro disney geweest, maar geef mij de efteling maar!! geweldige sfeer ook. ik heb genoten.

Beoordeling gegeven door marina van lieverloo.

hele leuke dag voor de kleinkinderen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 12 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn kleinkinderen zijn in de leeftijd van 13- 12-11-9- 2-en 1 jaar Voor de grote alle spannende dingen en voor de kleintjes het sprookjesbos

Beoordeling gegeven door H.W.J.Riet Boeijkens.

matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 01-07-2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Gezien de torenhoge entreeprijzen vond ik het gebodene minimaal. Ergelijk zijn de ellenlange wachttijden. (tot 70 min. voor de phyton) Er hangen overal tv's in de wachtrijen, maar geen enkele deed het.

Beoordeling gegeven door N.N..

Het is en blijft ALTIJD leuk.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-07-2011

Datum beoordeling: 22 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Ik ga zo een 1 á 2 keer per jaar naar de Efteling (en andere pretparken) en ondanks al die keren dat ik geweest ben (met schoolreisje, een uitje met de bso, maar ook privé met vrienden) blijft de Efteling leuk. Ik geniet iedere keer van alle achtbanen, het sprookjesbos, alles eigenlijk. En hoe oud of jong je ook bent, je zal je niet vervelen en na een dagje Efteling zul je dan zeker ook heerlijk slapen! Je zult je altijd vermaken, en daarom is en blijft de Efteling leuk !

Beoordeling gegeven door A. Post.

geweldig!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 & 29 april 2012

Datum beoordeling: 29 april 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Dit is een geweldig park,er hangt een geweldigge sfeer!

Beoordeling gegeven door Arno albrecht.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23 augustus

Datum beoordeling: 26 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Het park is netjes, goede attracties met een mooi thema, mooie nieuwe parkshow. Alleen jammer van het weer deze dag maar hier kan het park niks aan doen.

Beoordeling gegeven door Nicky .

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: maart 2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

te veel plastic, voor kleine kinderen niet veel, alleen sprookjesbos, erg commercieel, duur om te moeten betalen voor parkeren.

Beoordeling gegeven door d.zanou.

GEWELDIG!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-12-2010

Datum beoordeling: 26 juli 2011

Reisgezelschap: met partner

Gezellig. En het mooiste pretpark. Vooral de winterefteling is heel gezellig.

Beoordeling gegeven door Ann.

Best leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 juni 2011

Datum beoordeling: 13 juli 2011

Reisgezelschap: met een groep

Het was best leuk maar voor een schoolreisje voor de 2e klas is het niet heel leuk en de rijen zijn bijna altijd te lang.

Beoordeling gegeven door Jansen.

Met Opa en Oma naar de Efteling
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei, juni en augustus 2010

Datum beoordeling: 28 september 2010

Wij hebben met onze 3 kleinkinderen (11, 8 en 6 jaar) ieder apart een speciale dag kunnen beleven in dit park in Kaatsheuvel met als toetje ook nog een etentje in een restaurant aangepast naar het kind.

Beoordeling gegeven door Tonny Roelen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 aug, 3 juli, 5 juni

Datum beoordeling: 13 september 2010

de efteling is echt een superpark, prachtige attracties, schone wc's, veel groen. een mooi park!

Beoordeling gegeven door kevin.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-06-2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Mijn vriend en ik zijn met mijn dochter en haar man en met onze twee kleinkinderen een dagje naar de Efteling geweest en het was een hele beleving. Mijn kleindochter Julia is 4 jaar en mijn kleinzoon Samuel 2 jaar. Samuel zat in een buggy maar niet lang want hij wilde veel liever lopen net als zijn zus. Dat ging ook goed tot hij te moe was en toen toch maar effe een dutje heeft gedaan in de buggy. Zo snel hij wakker was wilde hij er natuuurlijk gelijk weer uit om zelf op ontdekking te gaan. Ik kan me nog goed herrinneren dat ik met mijn kinderen naar de Efteling ging en nu gingen we al met onze kleinkinderen, jaja de tijd vliegt en dan weet je weer dat je moet genieten van elke dag want het kan zomaar ineens voorbij zijn.

Beoordeling gegeven door Ria Damen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30/07/2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

heel groot en mooi park,veel groen en goed onderhouden,vriendelijk personeel, propere wc s , dit park is 10/10 waard , heb een fantastische dag gehad

Beoordeling gegeven door annelies verbraeken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 30 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-05-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door sandra.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli

Datum beoordeling: 15 juli 2010

Prachtig Park,goede service en mooie attracties waaronder de droom vlucht. Vandaag bleef mijn zoontje op het hoogste punt in de Python stilstaan! Al de zoveelste storing aan de Python, hoop dat binnenkort dit veelvoorkomende probleem wordt opgelost.... De pagode was ook gesloten ivm met onderhoud...Al met al uiteindelijk toch nog een leuke dag!

Beoordeling gegeven door E.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 15 juli 2010

Geweldige ontvangst. Alles zo mooi en netjes, goed verzorgd. Fantastische medewerkers. En spannend natuurlijk, vanaf het sprookjesbos tot de vliegende hollander. Dit was een personeelsfeest in september 2009.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5 juli 2010

Datum beoordeling: 6 juli 2010

Geweldig genoten! t Was niet al te druk en goed te doen. We waren met een peuter van 3 en een baby van 4 maanden. Onze oudste kwam ogen en oren tekort en wij hadden niet genoeg tijd voor alles; jammer dat we niet alles hebben kunnen doen! Van mij mag de openingstijd al wat eerder in t seizoen tot 2100 uur zijn. Of doe 19.00 uur.. Verder zag alles er spik en span uit. Leuke grobbebollenshow. Soms zijn attracties wat lastig als je ook een kinderwagen bij je hebt; je moet dan echt kiezen wie er met de kleine blijft. Oh, en de kleding van het personeel.. wat een sombere kleuren! Zou echt wel wat frisser kunnen!

Beoordeling gegeven door M.G. Nap.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21062010

Datum beoordeling: 2 juli 2010

super want het was megarustig en de vliegende hollander is echt vet!!!

Beoordeling gegeven door sabrina duits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 juni 2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-06-10

Datum beoordeling: 23 juni 2010

IK ben een 60 plusser met een abonnement en ga graag een middag of even een uurtje of twee naar de Efteling met of zonder mijn kleinkinderen, en geniet nog steeds met volle teugen. Het is waar dat, op hoogtij-dagen dat wachttijden erg lang zijn en dat dit voor diegene die met een kaartje binnen komt erg weinig aan bod komt in de actracties. Ik geef mijn mening met het cijfer 8 maar moet er bij zeggen dat Villa Volta en de Pagode wel erg lang stuk zijn.

Beoordeling gegeven door J. de Klerk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-06-2010

Datum beoordeling: 13 juni 2010

Mijn vriend en ik zijn met mijn dochter, haar man en de twee kinderen's morgens op tijd gegaan en de kleinste (Samuel)van bijna 2 ging in de buggy. Julia van vier liep zelf. Toen we in de eerste attractie waren geweest en Samuel er ook uit moest wilde hij niet meer terug in de buggy. Het was zo komisch om te zien hoe die kleine door het park huppelde en genoot van alle dingen. Al hadden wij het zelf niet leuk gevonden dan nog zouden wij genoten hebben omdat het genieten van je kleinkinderen al een attractie of zich is. Wij gaan zeker nog een keer allemaal samen op stap en wie weet is dat dan wel in het openluchtmuseum.

Beoordeling gegeven door Ria Damen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-05-2010

Datum beoordeling: 27 mei 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door margreet van der elst.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-10-2009

Datum beoordeling: 16 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door j van Oossanen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: begin maart 2009 en daarvoor

Datum beoordeling: 2 april 2010

Voor mij, een vrouw met grijs haar en proviterend van de AOW,is de Efteling, wanneer het maar enigszind mogelijk is, een jaarlijks terugkomend genot. Samen met een van mijn familieleden slenter, geniet, hobbel,schommel en griezel twee dagen in het park en overnacht in het Eftelign hotel.Het toppunt van genot vind ik de vogelrock, tot grote schrik van één van uw medewerksters die mij bij het sluiten van de beugels zei:"Mevrouw, dit is wel een achtbaan hoor en hij gaat ook nog in het duister" "Ja, dat weet ik"antwoordde ik en ik zit er deze keer voor de zesde keer in, gisteren ben ik al vijf keer geweest" Geheel verbouwereerd sloot zij de beugels en liep peinzend weg. Mijn zoon en ik hadde extra schik toen wij met volle vaart de duisternis en vlogen. A.T.H.Brouwer

Beoordeling gegeven door A.T.H.Brouwer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 x per jaar

Datum beoordeling: 1 april 2010

Dit park is er voor iedereen,prachtig om te zien,goed onderhouden,en prijs en dagbesteding zijn goed.

Beoordeling gegeven door José van Boxtel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-08-09

Datum beoordeling: 28 maart 2010

Erg leuk park, vooral de nieuwe attractie 'de vliegende Hollander', maar het eten en de souvenirs zijn erg duur.

Beoordeling gegeven door Bla.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2009

Datum beoordeling: 1 maart 2010

de efteling een park waar veel te zien en te beleven is lekker dichtbij en ieder jaar een leuk uitje ook een leuk park om iets te vieren bijv. als je 40 wordt of een trouwdag met familie en vrienden en daarna ergens een hapje te eten

Beoordeling gegeven door francoise van den bliek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2010

Dit was een heel gezellig dagje met gezin. Leuke binnenkomst, gelijk een gevoel van ergens anders te zijn. Een sfeervol park,genoeg te doen. Wel wennen aan de lange wandelingen van het ene gedeelte na het andere gedeelte. Maar toch een park met uitdagingen en veel sfeer. Mvrgr

Beoordeling gegeven door JH van Opijnen.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: sept.

Datum beoordeling: 15 januari 2010

De Fata Morgana had de hele dag een storing!!!! We vonden dat het sprookjesbos een opknapbeurt nodig heeft.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 november

Datum beoordeling: 20 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M.Kleyne.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12december 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 8 november 2009

het is het leukste en mooiste park van nederland. Het is voor iedereen klein en groot en er is veel groen.

Beoordeling gegeven door M.vanGogh.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 oktober

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

!MIjn 4 kinderen zijn thuis en de oudste 2 van 13 en 14 jaar zitten heel de dag op de bank in pyama. Pubers!!!Niet vooruit te branden! Wel als we een dagje weg gaan met z'n allen. Dan gaan ze mee!! Ze hebben dan veel plezier. De oudste gaat met de jongste overal in. Mooi om te zien. Vorig weekend zijn we naar de efteling geweest met opa en oma.Daar komen we niet vaak maar met een aktie is het wel te doen. Met 4 kinderen kost een entree toch snel erg veel in totaal!! Maar daar hebben ze wel wat te beleven voor groot en klein. Wat hadden ze plezier en zelf oma in de rolstoel had het naar haar zin. Wel vermoeiend voor ze maar het is weer wat anders dan achter de geraniums zitten!! In Speelparadijs kidzcity zijn we nog nooit geweest! Natuurlijk krijgt de efteling een 9. Geen 10 want niemand is volmaakt!!

Beoordeling gegeven door Herman en Hermien.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-10-2009

Datum beoordeling: 26 oktober 2009

Jammer gisteren hebben wij uw leuke pretpark bezocht met 4 volwassenen en 2 kinderen. Het was afgeladen vol. Teleurgesteld zijn wij om half zeven naar huis vertrokken. We waren om kwart voor elf 3 km van U vandaan wij komen uit Brunssum en hebben al 1 uur in de file gestaan daar begon het mee. In totaal hebben de kinderen op 4 attracties gezeten. Overal wachttijden van 1 a 1,5 uur dit vind ik echt niet normaal. Wij vinden het bedrag van 28,00 euro wel heel duur als je de hele dag maar op 4 attracties terecht kunt.. Hierbij doe ik dan ook mijn beklag over deze dag. Waarom wordt er geen bezoekersstop ingelast zodat de wachttijden verkort worden.

Beoordeling gegeven door inesavelsberg@saint-gobain.com.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 23 oktober 2009

Datum beoordeling: 24 oktober 2009

Gisteren 23 okt geweest. Topdrukte!!! Ondanks dat, niet langer wachten dan 45minuten! Leuke attracties met aan het einde de shop, erg commercieel allemaal. Maar goed dat is zeker de overlevingsmogelijkheid in deze tijd. Een verbeterpuntje zijn de toiletten, daar moeten ze nog even beter kijken naar Disneyland. De allergrootste attractie is aan het einde de parkeerplaats!!! Wat een groot drama. We hebben ruim 1,5 uur STILGESTAAN in de auto om weg te komen. Let dus op! De ontsluiting van de parkeerplaats is totaal niet gemaakt om veel auto's door te laten. We voelde ons toch wel een beetje bedrogen zo aan het einde van de dag. Gelukkig zijn onze kinderen niet meer klein want anders zit je daar zonder voeding etc. JAMMER meneer Efteling.

Beoordeling gegeven door Hans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 oktober 2009

Datum beoordeling: 10 oktober 2009

Heel leuk park, al bleek het drukker te zijn dan verwacht (het zou rustig zijn volgens de efteling-kalender, maar de wachttijden waren nog gemiddeld 3 kwartier). Helaas waren de Pagode, de Bobbaan en de Vliegende Hollander buiten gebruik, dus een flinke domper voor de kids. Verder blijft het een heel mooi en leuk park, alles netjes verzorgd.

Beoordeling gegeven door monique Huisink.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-9-2009

Datum beoordeling: 29 september 2009

25 minuten wachten op koffie+gebak en ook nog vooruit moeten betalen! Kopje thee in een kartonnen (mini) bekertje € 2,10! Er is steeds meer wat niet werkt en dat gewoon voor volle toegangsprijs. Voor ons voorlopig even geen Efteling meer!

Beoordeling gegeven door E.Mettes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-09-09

Datum beoordeling: 27 september 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door e.van kessel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: !5 o9 2009

Datum beoordeling: 16 september 2009

Nare ervaring op15 september in de namiddag, dat de old-timers het niet deden. Tot onze stomme verbazing moest de man die zorgt dat iedereen in de old-timer komt bij een storing zelf gaan helpen. Hij liep rond met onderdelen op en neer naar de garage,en daar stonden drie mannen helemaal niets te doen. Voor ons onbegrijpelijk. Vele handen maken het werk licht en waarom heet het dan de garage van de van de old-timers? Waarom moest op den duur de technische dienst gebeld worden? Erg jammer, maar verder hebben we een fijne dag gehad met de familie.. Hartelijke groeten M. Bakers van Luytelaar.

Beoordeling gegeven door M.Bakers van Luytelaar..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-07-2009

Datum beoordeling: 14 september 2009

Heel erg mooi park het word er steeds groter en daarom blijft het geweldig om iedere keer weer terug te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Vooral het sprookjesbos vind ik te gek, je voelt je opnieuwd kind als je daar doorheen wandeld. Heerlijk!!

Beoordeling gegeven door samantha konings.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 28 augustus 2009

We hebben een super leuke dag gehad! De Efteling zit vlakbij ons in de buurt. Ik ben al van kinds af aan een super grote fan van de Efteling en het blijft leuk. De ontvangst voor het park, de acteurs in het park en de vele leuke attracties bezorgen je een super leuke dag... Het leukste vind ik altijd nog het sprookjesbos. Dus voor een betoverenswaardige dag: ga naar de Efteling! Het blijft leuk...

Beoordeling gegeven door Janske.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-08-2009

Datum beoordeling: 25 augustus 2009

Het was enorm cool en vooral de nieuwe attracties boden nieuwe verrassende effecten. Vooral de opmaak van het park maakt het ook een leuke beleving voor kinderen, die mogelijk te bang zijn om in sommige attracties te gaan. Al met al, een enerverende en aangename ervaring.

Beoordeling gegeven door Jacqueline van Vliet.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-8-09

Datum beoordeling: 25 augustus 2009

Een 10 +. We zijn naar de EFTELING gegaan , met 13 personen die een of andere psychische ziekte hebben. Van 2 personen hadden we een DR`s verklaring mee, waarin de ziekte bevestigd werd. We kregen bij de service balie 2 speciale briefjes ,waarmee ze niet in een wachtrij hoefden te wachten.pp mochten er 3 begeleiders mee. Om beurten gingen we in diverse attracties!! Het personeel was goed op de hoogte ,vriendelijk ,behulpzaam en de begeleiding was super. Dank jullie allemaal, dat was een speciaal dagje uit ,die anders voor ons hele gezelschap NOOIT zonder stress haalbaar zou zijn geweest.

Beoordeling gegeven door Chrisje.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-08-2009

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

Erg leuk attractiepark, alleen was het wel erg druk dus lange wachtrijen. Het was ook zomeravond dus er kwamen bekende artiesten optreden dit was ook erg gezellig. Zeker een aanrader om te bezoeken!

Beoordeling gegeven door Bianca.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 - 8 - 2009

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

Ik ben met mijn vriendin en familie een dagje naar De Efteling in Kaatsheuvel geweest . Het is er altijd gezellig druk en er is voor elke leeftijd , voor ieders wat leuks te doen ! Vervelen doe je je eigen daar nooit ! Het is een park vol wonderen ! Ook van alle gemakken voorzien ! Invalide toiletten , baby aankleed tafels enz enz ! Wat wil je nog meer ! Maar dagje dierentun , vinden wij ook gezellig ! Het mooie van de natuur bekijken ! Met prachtige dieren ! Daar mee doe je jong en oud een plezier !

Beoordeling gegeven door C . Roelands.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 augustus

Datum beoordeling: 21 augustus 2009

op 20 aug gaan we met 6 personen naar efteling.de jongste word ziek maar word zeer goed maar ook zeer goed opgevangen door de medishe opvang,dokter incluis en ook onze tickets werden terug vergoed.een grandioze bravo voor iedereen die toch met alle zorgen er voor gezorgd heeft dat we een dagje kunnen terug komen.moest ik de warme douche kunnen uitrijken hij was voor jullie.nogmaals bedankt vanwege de FAMILIE BRAEM uit schoten,belgie

Beoordeling gegeven door fam. braem (sam).

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 12 augustus 2009

leuk park voor ieders wat wils. Wel prijzig, maar ja als je de kortingsbonnen in de gaten houdt kan het je zo 8 euro pp opleveren

Beoordeling gegeven door Linda.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 juli 2009

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

Zeer schoon, meer dan voldoende prullenbakken die nooit meer dan halfvol waren, vriendelijk personeel, maar wat het meeste aansprak was de behulpzaamheid voor mensen met een handicap, waar deze handicap dan ook uit bestond: slechtziend, geestelijk gehandicapt al dan niet in een rolstoel. Grote pluim!!

Beoordeling gegeven door Mirjam Huisman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

super leuk

Beoordeling gegeven door janssen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-06-2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-06-09

Datum beoordeling: 31 juli 2009

Het was echt heel erg leuk

Beoordeling gegeven door Romy.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Al minstens 5 jaar niet meer in de Efteling geweest, dus toen een vriendin mij vroeg mee te gaan kon ik niet weigeren. Het is een super dagje uit geworden. Ondanks dat het midden in de vakantie was(en in het weekend), was het niet extreem druk. De meeste mensen zijn nog op vakantie. Het park was ook geopend tot 9 uur, wat heel handig is omdat veel mensen rond zes uur weggaan. Wij hoefden daarom maar 5 minuten te wachten voor de Python. Daarnaast vond ik de service erg goed, de weg werd vriendelijk gewezen door rondlopende medewerkers( wij hadden namelijk geen plattegrond gekocht.) Het enige minpunt van de dag was het eten, de pizza's zijn bijna niet te eten. Ik kreeg zelfs een punt die nog half bevroren was! Verder vind ik de Efteling nog steeds heel leuk en gezellig om naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door Niki Tang.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-07-2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Efteling is een top attractie park. leuke attracties voor jong en oud. Mooie omgeving.

Beoordeling gegeven door Mariska.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind juni

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Jeanny.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2009

pretparken zijn echt tof

Beoordeling gegeven door maurits.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-7-09

Datum beoordeling: 22 juli 2009

dagje naar de Efteling. In deze periode kun je i.v.m. de Brabantse nachten drie uur langer genieten van de efteling. Het was een familie - uitstapje. Voor iedereen was er wel iets te beleven. Helaas hebben we de attractie droomvlucht niet kunnen zien vanwege een stroomstoring. Voor de kleine kinderen was het sprookjesbos, de pandadroom echt genieten. Voor de ouderen die niet van de ruige pynthon houden was fatamorgana echt genieten.

Beoordeling gegeven door Jeanette Verhoeven.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 juni

Datum beoordeling: 15 juli 2009

Over het algemeen goed geregeld. Jammer dat het erg druk was en geen fast pas idee. Verder deden een paar poppen in de attracties het helaas niet.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-7-09

Datum beoordeling: 14 juli 2009

het was een heerlijke dag in de efteling. hoogtepunt was zeer zeker de vliegende hollander. wat een ervaring! minpuntje is dat alles ver uit elkaar ligt en natuurlijk de wachtrijen.

Beoordeling gegeven door Edith.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-7-09

Datum beoordeling: 14 juli 2009

het was een heerlijke dag in de Efteling. Vooral De Vliegende Hollander was één van de hoogtepunten. Klein minpuntje is dat je overal erg ver naar moet lopen. De attracties liggen ver uit elkaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 juli 2009

Datum beoordeling: 9 juli 2009

Heerlijke dag uit! Genoeg te doen in het park voor ieder wat wils. We hadden super mooi weer en konden zelfs gaan roeien! Dit was heel ontspannend. Waarom ik een negen geef voor de Efteling, omdat er een attractie storing had en moeilijk verholpen kon worden. Verder werden de lange rijen opgelost door meerdere karrentjes in te zetten. Vriendelijk personeel!

Beoordeling gegeven door Charlenne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-6-2009

Datum beoordeling: 4 juli 2009

Geweldig park. Onze zoon werd door Pardijntje naar de uitgang begeleid. Hij heeft het er nog steeds over.

Beoordeling gegeven door Michael.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 4 juli 2009

De Efteling verdiend gewoon een een dikke voldoende!! Of ik er nou heen gaan met kleine kinderen, of met mijn beste vriendinnen het blijft een fantastisch park!! Een park met atracties die je niet overal ziet. Het mooie droomvlucht en het schitterende sprookjesbos, wat voor mij als 30 jarige nog steeds mooi is. En al ooit ergens anders de bobslee gezien.... nee en dat is ook een leuke atractie. Als ik weet dat ik naar Efteling ga, voel ik me weer net een klein kind :)

Beoordeling gegeven door Marieke Rovers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: midden april 2009

Datum beoordeling: 29 juni 2009

We hebben een erg leuke dag gehad! Het park was mooi en genoeg attracties om je te vermaken. Het sprookjesbos vonden wij niet erg overzichtelijk en het heeft dan ook een aardig tijdje geduurd voordat we de uitgang weer gevonden hadden... Verder hebben we genoten!

Beoordeling gegeven door marielle.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2009

Datum beoordeling: 29 juni 2009

Leuk, mooi en groot park. Wij zijn met de basisschool naar de Efteling geweest met de groepen 4-7. Het is een erg groot park voor een schoolreisje maar de kinderen vonden het fantastisch.

Beoordeling gegeven door joke kuiper.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-05-2009

Datum beoordeling: 1 juni 2009

wij hebben een funcard aangekocht op 08-08-2008 dat is een echt aanrader voor gezinnen met kleine kinderen tot ongeveer 10 jaar. ik moet u zeggen dat wij praktisch alle week gaan naar plopsaland de panne en de de grote vakantie naar plopsa coo ook een goede aanrader. een prachtig park zowel voor groot als klein ik dacht ook na de derde keer het zal onze keel beginnen uithangen maar neen hoor altijd grote fun en zeker de speciale evenementen in de winter zijn te gek doe zo voort plopsaland en proficiat aan alle personeel die altijd even vriendelijk zijn een dikke pluim voor jullie

Beoordeling gegeven door laurenza.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22 mei 2009

Datum beoordeling: 25 mei 2009

Site informatie over de te verwachte drukkte in het park klopt van geen kant. Wachttijden van meer dan een uur zijn echt TE LANG. Irritatie met mede slachtoffers in de rijen is te verwachten. Één extra open voor vier / vijf uur wachten is onvoldoende compensatie. De Efteling is wat vertraging betreft veel erger dan de NS.

Beoordeling gegeven door Ruud.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-4-2009

Datum beoordeling: 20 april 2009

De Efteling is een toch wel uniek park dat voor iedereen weggelegd is. Voor elke doelgroep is er wel iets te vinden om te doen, maar nooit overdreven leunend op 1 princiepe. Dus geen jongeren attracties of kinder attracties, maar familie attracties. Dat zijn dus attracties geschikt voor jong en oud. Voorzieningen in het park zijn ruim aanwezig. Er is overal wel een eetgelegenheid te vinden voor ieder wat wils, met dit jaar ook een nieuw concept in restaurant de Octopus. Hier worden overheerlijke verse pastagerechten bereid waar je werkelijk voor terug wilt komen. Voor de snelle hap kun je in het park ook terecht, er is ook een selectie aan fastfood tentjes. Toiletvoorzieningen zijn zoals het hoort helemaal gratis, en zien er goed verzorgd uit. Misschien voor de drukkere dagen wat te weinig toiletten, maar er zijn nooi overdreven lange rijen voor de toiletten. Over het algemeen is de entreeprijs die je betaald perfect. Want de beleving van een dagje Efteling is er een die je nog lang met je mee zult dragen.

Beoordeling gegeven door shutny.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 19 maart 2009

wat een geweldig mooi schoon park is dat het is echt leuk voor jong en oud je komt tijd en ogen te kort zijn de wachtrijen lang dan wordt het opgevrolijkt door zang of iets anders zodat het wachten minder lang lijkt te duren echt super de super

Beoordeling gegeven door Edith Pelman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2006/2007 (winter)

Datum beoordeling: 3 maart 2009

Ik heb er maar één woord voor: GEWELDIG!!!

Beoordeling gegeven door Samanta Kuiper.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 februari 2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

Een prachtige misicaL Goede zanger(essen) Goede zitplaatsen en alles was perfect te zien en een perfecte organisatie van de efteling. In combinatie met een buffet en het drankje voor in de pauze stond al netjes klaar toen deze begon.

Beoordeling gegeven door sound of music.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 mei

Datum beoordeling: 15 februari 2009

we gaan niet zo vaak uit maar dit was een te gekke ervaring, harstikke gezellig lekker ontspannen over in geweest.moe stapten we in de auto en terug naar huis, we keken terug op een heerlijke dag

Beoordeling gegeven door de efteling.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11 januari 2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Een heel erge goede ervaring. Leuke dag geweest, alleen jammer van de kou, maar daar kan het park ook niets aan doen.

Beoordeling gegeven door Peggy vissers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 december

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Het was een hele mooie dag samen met kinderen en klein zoon we hebben genoten zowel jong als oud Het is een super park voor alle leeftijden We gaan het zeker nog vaker doen

Beoordeling gegeven door R Knaap.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 7 februari 2009

Blijft een mooi pretpark voor jong en oud. Zelf het sprookjesbos moet je gewoon weer even gezien hebben!! Weet zeker dat dit niet de laatste keer was dat ik er kom. Wat een mooi, verzorgd pretpark!!

Beoordeling gegeven door Marieke Rovers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 6 februari 2009

leuk park voor alle leeftijden...heerlijk genieten in een andere weeld

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17-01-2009

Datum beoordeling: 1 februari 2009

Geweldige sfeer in de winterefteling. Vooral de ambiance was geweldig. Nadeel erg hoge prijzen.

Beoordeling gegeven door Ingrid Franken.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-1-2009

Datum beoordeling: 11 januari 2009

efteling reactie, maar vergeten de rest in te vullen vandaar nog,maals mail. verkeerde kaartjes gekocht voor ander weekend. kinderen zou ik dan niet hebben om mee te gaan. medewerker van efteling heeft ons toch binnen gelaten. geweldig...

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-1-2009

Datum beoordeling: 11 januari 2009

Ik had online kaartjes gekocht voor de winter efteling alleen de verkeerde weekend. Moest dit weekend zijn, maar was voor komende weekend. Baalde als een stekker, want dan zouden mijn kinderen niet bij mij zijn.Dus konden we niet naar de Efteling en veel geld weggegiooid. Ik belde op zaterdagochtend de Efteling en we moesten maar komen en er kwam wel een oplossing. Wat gebeurde er, we meldde op het kantoor en we werden toch binnen gelaten, zonder bij te moeten betalen. Het was een geweldige winter Efteling, daar het nog zo veel en mooie sneeuw lag, dus extra sprookjessfeer! Nou de Efteling verdiend een dikke 10 voor het oplossen van mijn probleem en fout! Ruud

Beoordeling gegeven door Ruud van casteren.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28 december 2008

Datum beoordeling: 1 januari 2009

Het was helaas veel te druk en te koud om in de lange wachtrijen aan te sluiten voor atracties. De winterversiering kwam in het donker het best tot z'n recht. De licht, muziek en vuurwerkshow 's avonds viel een beetje tegen. Te weinig spektakel wat betreft laser- en vuurwerk en te kort. (12 min. waarvan enkele minuten gepraat en acrobaten in een verlicht rad)

Beoordeling gegeven door Efteling.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-12-2008

Datum beoordeling: 30 december 2008

Het sprookjesbos was mijn favoriet! Ontzettend mooi, niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Je wandelt door een fantasie dat tot werkelijkheid is gemaakt. In de efteling kun je het heel gezellig maken! Met vrienden of familie, een plek om te genieten.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-12-2008

Datum beoordeling: 29 december 2008

Een geweldig mooi park! Bijna een 10 , maar de vanwege de prijs een 9. Alle details zijn aanwezig en overal is aangedacht. Alles netjes, leuke voorstellingen, leuke voordrachten van wandelende artiesten. Je waant je in een compleet andere wereld en zeker met kerstmis de moeite waard! Alleen de prijs blijf ik hoog vinden

Beoordeling gegeven door Fam dannijs.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 28 december 2008

Gezellige omgeving. Mooie goed onderhouden groenvoorzieningen. Voor alle leeftijden voldoende keuze. Alleen de prijs is (te) hoog.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: half oktober 2008

Datum beoordeling: 27 december 2008

leuk alleen te weinig entertaiment

Beoordeling gegeven door de efteling.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-12-2008

Datum beoordeling: 25 december 2008

Uitgenodigd voor brunch en de musical The Sound of Music ,als prijs bij de Bank-en Giroloterij. Enthousiast onthaald door de herauten van de Efteling, een heerlijke brunch en daarna een leuke voorstelling en als afsluiting verrast met een kennismaking van de hoofdrolspelers. De hele omgeving, onthaal en spel was vrolijk en blij en toen we buitenkwamen was alles prachtige in Kerstsfeer verlicht. Wij zijn met een goed en warm gevoel naar huis gegaan en kregen later nog een groepsfoto met de hoofdrolspelers toegestuurd, al met al een prachtherinnering.

Beoordeling gegeven door Mieke Gaerthé-Olislagers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: hele seizoen 2007/2008

Datum beoordeling: 18 december 2008

De efteling is een gewelidg vakantiepark voor jong en oud! Veel variatie. Het park is helemaal af en heeft heel veel oog voor details. De bloemen zijn prachtig. Vooral het stukje bij de vliegende Hollander is zeer sfeervol en mooi. Kortom het mooiste park van heel Europa. Ik vind alleen een klein nadeel dat je ver moet lopen (dat het park zo groot is) van het ene rijk naar het andere rijk. Maar aan de andere kant kun je dan wel genieten van de mooie aankleding.

Beoordeling gegeven door Christel Beijens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: verschillende jaren

Datum beoordeling: 7 december 2008

Naar de Efteling gaan wij om het andere jaar naar toe met de hele familie. Onze kleinkinderen genieten volop en wij als volwassenen ook enorm. Wij zoeken wel een periode uit wanneer het niet zo druk is want wachttijden aan verschillende atracties vinden wij toch te lang. Ook zijn wij een keer met de afdeling daar naar toe geweest kompleet intertament en eten. Heel gezellig. Bezoeken aan de Efteling vervelen niet.

Beoordeling gegeven door Piet Wijnhoven.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Pluspunten van het park zijn: een goede aankleding van het park, prima attracties en veel eet/drinkgelegenheden. Minpunten zijn de erg lange wachttijden bij de attracties en de vroege sluitingstijd van het park.

Beoordeling gegeven door Jan Renjaan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Oktober

Datum beoordeling: 3 december 2008

Niet alleen voor ouders met kinderen! Gewoon een lekker dagje voor iedereen die hiervan houd. Stelletjes, vader en zoon, moeder en dochter. Een absolute aanrader voor wie dan ook, wanneer dan ook. Love it!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 13 november 2008

Was heel lang geleden in de efteling geweest maar voelde me op mij als 50 plusser weer een kind met mijn kleinkinderen. Ben ook overal ingeweest en heb genoten van de hele dag. Zou het zo weer doen.

Beoordeling gegeven door H.van Welderen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december 2006

Datum beoordeling: 24 oktober 2008

Het was een onvergetelijke sprookjesachtige dag!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-10-2008

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

mijn zoon is met zijn vriendin en vrienden, naar de efteling geweest. hij vond het een geweldige dag, het was er gezellig druk, een goed gezelschap, ze hebben genoten bij de attracties, nadien zijn ze met de bus naar huis gereisd. een zeer geslaagde dag voor deze groep

Beoordeling gegeven door Bea van de Weijer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december 2006

Datum beoordeling: 13 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door H. Demirel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 okt. 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Vorige week donderdag gingen wij met 140 kinderen naar de Efteling. We, zo leek het, hadden de verkeerde dag uitgekozen, want de regen kwam letterlijk bij bakken uit de hemel. Maar ja, wat moet je, alles was al geregeld, dus we gingen toch. Het werd echter een prima dag. Niet wat het weer betreft, want zo af en toe stonden de diverse pleinen écht helemaal blank. Maar.....de attracties draaiden!!!! Soms zelfs speciaal voor ons! In de pyton vroegen ze na het eerste rondje: "Was het leuk?" En na ons bevestigende antwoord werd de knop gewoon wéér ingedrukt en daar gingen we weer.Dat gebeurde in de loop van de dag in nog andere attracties ook. De kinderen en de begeleiding genoten dus. De patat die tussendemiddag werd genuttigd was van prima kwaliteit en een ruim voldoende hoeveelheid. De tafels en de banken werden wederom, speciaal voor ons, door het personeel even drooggemaakt. Hoewel sommige kinderen er als verzopen katjes bijliepen vond iedereen het jammer dat we om 16.00 uur weer naar de bussen moesten! Kortom: de complimenten voor een park, dat het met zulk weer toch voor elkaar wist te krijgen dat het een zeer geslaagde dag was!

Beoordeling gegeven door L. van Marsbergen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-10-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Het genieten van deze musical is bijna niet te vertellen, dit moet je ervaren!! ongelofelijk geweldig, de tijd vliegt al het ligt aan is voor de pauze dan wil je die niet en doorgaan met dit fantastische verhaal....

Beoordeling gegeven door Maddie Verhoeff.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-09-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-08-08

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

super familiedag gehad met 27 man jong en oud en iedereen heeft zich fantastish vermaakt. En de wachttijden vielen enorm mee !!!

Beoordeling gegeven door sterkenburg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-09-2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Een dagje efteling was leuk maar super druk 27 september zijn we geweest de laatse zomerse dag en het leek wel of half nederland er was,Toch was het een hele leuke dag

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11-7-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door h.Burghout.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 juli 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

zeer gezellig onze verstandelijk gehandicapte zoon met een vriend samen zijn naar de Efteling geweest en het was weer erg gezellig, ik hoop dat ze winnen. vr. gr. de moeder van Gerard Moor

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 oktober2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

met de 4 kleinkindjes naar de Efteling, helemaal geweldig en vooral Carnaval Festival vinden ze het einde, wel pittig wat we als opa en oma moeten afrekenen aan intree, maar de kindjes krijgen ieder d'r eigen rugzak om met drinken en de broodjes. en een ijsje kan er dan ook nog wel af, en ze hebben een geweldige dag,

Beoordeling gegeven door Ans en John Nabbe.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juili 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

We gingen samen met een vriendin en onze moeders een dagje naar de efteling. Het was zeer gezellig en gelukkig was het niet zo druk. De attracteis zijn erg leuk en het is zeker de moeite waard om nog een keer naar de efteling te gaan, want we werden goed opgevangen en de werknemers waren vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Soror.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-09-2008

Datum beoordeling: 2 oktober 2008

Van het weekend naar De Efteling geweest. Tis altijd weer een hele belevenis. Ik ben nu al zeker 10 keer naar dit attractiepark geweest en vind het nogsteeds ontzettend sfeervol en echt een erg leuk uitstapje. De droomvlucht is schitterend en de fatamorgana is nogsteeds erg spannend en mooi. Nogsteeds wordt ik misselijk van de Villa Volta, maar tis wel een bizarre attractie die je niet vaak ziet. Het park heeft een gezellige sfeer en is voor jong en oud. Ik ben in de winter ook naar de winter efteling geweest. Jammer genoeg waren toen veel buiten attracties gesloten, maar het was weer erg gezellig en helemaal 's winters hangt er een mooie sfeer. De shows in het park zijn altijd weer spectaculair en het is zeker je geld waard om een musical bij te wonen. Het is echt een dag om niet te vergeten als je naar de Efteling bent geweest, elke keer weer!

Beoordeling gegeven door Romy Grijzenhout.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 september 2008

Datum beoordeling: 25 september 2008

Ik ben gisteren naar de Efteling geweest. Het was erg leuk! We hoevden bijna nergens lang te wachten, het personeel was erg vriendelijk en de toiletten en eigenlijk ook de rest van het park zag er netjes uit!

Beoordeling gegeven door Elles Meijer-Fischer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

Het was een helemaal te gekke familie uitstapje waar wij met zijn allen heerlijk van hebben genoten! (Winterefteling)

Beoordeling gegeven door H. Demirel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 september 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Heerlijke dag in het meest fantastische recreatiepark van Nederland. Droomvlucht was echt prachtig. Wel op een door de weekse dag buitne het hoogseizoen geweest. facilieiten (toiletten, afavalbakken, horeca) ook prima geregeld. Verder ook erg mooi aangelegd.

Beoordeling gegeven door Ingeborg van Schayk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Was een leuke dag ouderwets genieten van de sprookjes en het mooi aangelegde park. Jammer dat dit soort uitjes zo duur zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 september

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Corrie Dikker.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Ja....de Efteling....woorden schieten tekort. Wat een park. En op zich vonden wij de eettentjes en het parkeergeld niet duur. Leuk dat ze die zomeravonden organiseren. We zijn toen tot s'avonds 11 uur gebleven, wat een belevenis.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-08-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

In een woord geweldig!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-09-2007

Datum beoordeling: 20 september 2008

Gisteren ben ik met 6 vriendinnen naar de musical geweest van de sound of music. Dat was echt super leuk! De musical werd gehouden in het theater van de efteling.

Beoordeling gegeven door Marielle van Dijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2006

Datum beoordeling: 31 juli 2008

Efteling is echt superste plek dat ik ooit heb ervaren. Het blijft boeiend park en mooi en ruikt heerlijk. Om weg van te dromen is het zeker!! Als kind kom ik elke jaar heen. Laatste jaren niet veel meer. Helaas vind ik de prijs nogal te duur. Vooral kinderen toegang vind ik minder kunnen. Hetzelfde prijs als volwassen, dat is niet zo eerlijk. Verder is het prima. Kinderen zijn soms jong, waardoor ze niet overal kunnen meedoen. Langwachten bij python of andere is het niet zo leuk. Maar slim gezien is het vieze weer of bepaalde dagen dat niet zo veel mensen komen, dan zou het schelen met wachtrij. Het klantvriendelijk is het heel zeker. Alles is schoon daar, dat is heel netjes en dat verdient natuurlijk een dikke negen!! Personeelmensen werken hard!! Groetjes van Marion en de rest gezin

Beoordeling gegeven door Marion.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-07-08

Datum beoordeling: 29 juli 2008

goede service vielig schone toiletten betaalbaar eten goed onderhouden leuk personeel

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: za 26 juli

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Altijd leuk, zelfs met kleine kinderen (2.5 jaar). Opvallend is de goede service in het park!

Beoordeling gegeven door R. Verhees.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 07

Datum beoordeling: 28 juli 2008

geweldig park waar je op een normale dag niet genoeg hebt aan één dag.hoge entree maar dat is het zeker waard.Het leukste voor kinderen vanaf 1.20 meter omdat ze dan overal inmogen. voor kleine kinderen ook voldoende te doen alleen wel hoge entree (vanaf 4 jaar).

Beoordeling gegeven door a van loon.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 23 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

snelweg afslag efteling, slecht!

Beoordeling gegeven door m.c.den braber.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-06-2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Altijd goed vertoeven in de Efteling. Weer genoten van de actracties, en voor onze dochter het geweldige sprookjesbos.

Beoordeling gegeven door Ruben Koevoet.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-06-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

efteling is en blijft leuk. verzorgt tot in de puntjes. schoon vriendelijke medewerkers. overal toiletten. voor iedere leeftijd voldoende attracties. sprookjesbos blijft het meest geweldige.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23/07/2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

ik vond het super aleen jammer dat ik de vole pond moest betalen ook al zit je in een rolstoel en kan niet lopen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 26 juli 2008

ben een weekend naar de efteling geweest met mijn man kinderen opa en oma en was ontzettend te gek we hadden alleen de pech dat het aloor nood weer was en bij thuis komst was ik 2 weken dood ziek zware griep en angina. maar het weekend zelf was hartstikke leuk ook `s avonds was het mooi

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 mei 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Zeek goed. Erg leuke dag. De hele dag voldoende te bekijken of attracties te bezoeken. Geen minuut verveling. Heerlijke gerechten en drankjes. Kortom een echt dagje uit. Het was niet druk op deze dag, dus geen wachttijden. Heerlijk.

Beoordeling gegeven door peggy vissers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei

Datum beoordeling: 26 juli 2008

naar de efteling geweest met zijn veertienen, we zijn overal in geweest het einde, het sprookjesbos, de kinderen waren er verrukt over, dan doen we nog een keer over

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Omdat ik het het meest waanzinnige park vind! Vol verassingen en fantasie.. I liove it!! Ik ben nu 21 en het blijft mijn favo park!!

Beoordeling gegeven door Stefanie de Bruijn.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juli

Datum beoordeling: 22 juli 2008

geweldig park voor echte sprookjes liefhebbers, ziet er allemmaal heel echt uit. De kinderen waren erg onder de indruk, wij ook. Zeker een park om vaker heen te gaan alleen de toegangsprijs is hiervoor ietwat te veel.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 juli

Datum beoordeling: 22 juli 2008

geweldig park voor echte sprookjes liefhebbers, ziet er allemmaal heel echt uit. De kinderen waren erg onder de indruk, wij ook. Zeker een park om vaker heen te gaan alleen de toegangsprijs is hiervoor ietwat te veel.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-7-08

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Rustige dag. Prachtig weer. Prima te bereiken met openbaar vervoer. Zowel spannende atracties als rustige attracties, dus voor iederen geschikt.Geen lange wachttijden. Bij sommige attracties konden we meteen doorlopen. Consumpties nogal prijzig, maar meegebrachte tassen konden tegen een kleine vergoeding in bewaring gegeven worden, zodat we niet de hele dag met de tassen hoefden te zeulen.

Beoordeling gegeven door Fam. Remmelink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Het was prachtig weer. Wel erg druk voor op een maandag maar ondanks dat hebben we een fantastische dag gehad.... Reden om hier nog snel een keer terug te gaan

Beoordeling gegeven door van der Pol.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juli 2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

Vakantiedrukte?! Totaal niet. Ondanks dat de vakantie in een gedeelte van Nederland al was begonnen, was het totaal niet druk. Haast geen wachttijden. Perfect. Een aantal jaar niet geweest, maar toch iets om iedere 2 jaar weer heen te gaan. Zo dicht bij huis en zo leuk. Groet, Nancy

Beoordeling gegeven door N. van Poppel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-05-2008

Datum beoordeling: 19 juli 2008

Er is voor iedereen wat wils

Beoordeling gegeven door Astrid van der Heijden.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-06-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

De Efteling is hellemaal geweldig ik heb al 2 jaar een abonnement en ik ga der zeker 1 a 2 keer in de week heen en het blijft leuk! vooral de zomeravonden

Beoordeling gegeven door Claudia.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-07-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: september 2007 en19 juni 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

jammer dat de vliegende hollander allebei de keren kapot was. De atractie gaan voor ons gevoel veel te vroeg voor stuitingstijd dicht. Sommigen atracties al om half 6 en het park is tot 6 uur open. De entree is toch prijzig genoeg om hierin wat klantvriendelijker te zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 mei

Datum beoordeling: 13 juli 2008

dagje naar de efteling met de hele familie! erg geslaagd. het was ook mooi weer. de atracties waren erg leuk. een ontspannen en gezelige dag!

Beoordeling gegeven door efteling.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Na jaren de deur niet uitgekund te hebben door ziekte (zit nu in een rolstoel)moesten we de auto laten maken in kaatsheuvel. Dit hebben we gecombineerd met een bezoek aan de efteling. Bijna elke atractie was toeganglijk en stond er personeel klaar om te helpen. KLANTVRIENDELIJKHEID HOOG IN HET VAANDEL !!!!!! ALLE HULDE VOOR HET PERSONEEL DIE DEZE DAG VOOR MIJ ONVERGETELIJK MAAKTE. IK HOOP NU NIET WEER ZOLANG TE MOETEN WACHTEN VOOR IK WEER EENS TERUG KAN.

Beoordeling gegeven door P Vos.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

was super leuk

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Als klein kind ging ik al jaarlijks met mijn broertje en moeder naar de Efteling, helemaal geweldig vond ik dat! Toen waren mijn favorieten het Sprookjesbos, de Fata Morgana en Carnaval Festival. Nu ben ik 25 jaar en kom ik er nog ieder jaar. De Efteling blijft me gwoon boeien. Nu ga ik vooral voor de "heftigere" attracties zoals de Python en de Vogelrok, maar ook loop ik nog altijd toch even door het Sprookjesbos en stap ik toch in een bootje van de Fata Morgana. Ik vind de Efteling het mooiste attractiepark dat ik ken, mede dankzij de attracties, de sfeer, het groen en de mooi aangelegde paden en perken. Bovendien heb ik er mooie herinneringen aan. Kortom, mijn ervaringen in en met de Efteling zijn een dikke 9 waard.

Beoordeling gegeven door Monique van Lierop.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 juni 2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Een ontzettend groot pretpark met een sprookjesachtige sfeer. Hierbij is er voor elk wat wils: een prachtig sprookjesbos voor de kleintjes en stoere achtbanen voor de ouderen. De parkshow is ook een echte aanrader, het is namelijk net een echte musical! Vaak is de Efteling erorm druk, maar dat mag de pret niet drukken, de sfeer lijkt iedereen te betoveren. De mensen van het entertaiment zijn behoorlijk proffesioneel, en geven prachtige aktes weg. Het is de moeite om daar even te blijven staan, al gebeurde dat zondag als vanzelf. Het toegangskaartje is nogal prijzig, maar er lopen blijvende en tijdelijke acties die het goedkoper kunnen maken. Toch is de Efteling iedere cent waard, al is de patat niet de lekkerste, en ook dat mag de pret niet drukken.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17/05/2008

Datum beoordeling: 4 juli 2008

Dit park begint zwaar te verouderen is is niet bepaald voor mensen die een uitdaging willen in hun dag. Dit park heeft enkele zeer goede klassiekers maar door de bekendheid van dit park is er bijna geen geniet aan. 27 euro ingang is ook nogal veel voor een park zonder genoeg intressante attracties.

Beoordeling gegeven door Tim.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 mei 2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

heel erg leuk. mijn zoon van 4 was er vor het eerst, maar 2 maanden later heeft hij het nog steeds minstens 4 x pw erover dat hij weer wil. Het leuke van dit park is dat ik en mijn man er als kind heen ginegen en nu dan met onze kinderen, en het blijft leuk!!!!

Beoordeling gegeven door c Zeefuik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 mei 2008

Datum beoordeling: 30 juni 2008

heel erg leuk. mijn zoon van 4 was er vor het eerst, maar 2 maanden later heeft hij het nog steeds minstens 4 x pw erover dat hij weer wil. Het leuke van dit park is dat ik en mijn man er als kind heen ginegen en nu dan met onze kinderen, en het blijft leuk!!!!

Beoordeling gegeven door c Zeefuik.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

het is heel mooi park voor groot en klein voor oud en jong.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

super leuke dag gehad bij de Efteling!! Ik had me alleen bij de Vliegende Hollander meer voorgesteld.

Beoordeling gegeven door Gerry Kersten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: au

Datum beoordeling: 28 juni 2008

naar de efteling geweest. veel te doen en te zien. voor iedereen is er wel iets. geen kind aan de kinderen. en zelf een heerlijk ontspannen dag gehad.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21 juni 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Debby Smits.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-06-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

het weer werkte niet echt mee maar het was geweldig met kids en kleinkids

Beoordeling gegeven door efteling.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-06-2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Heel leuk om na jaren, maar nu met onze 2 kleinkinderen, weer de efteling te bezoeken. Dit is echt, samen, genieten!

Beoordeling gegeven door Vink A.D..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 25 juni 2008

Aan de namen van de atracties kun je niet goed herlijden wat voor atractie het is. Alles ligt ver uit elkaar. Maar alles ziet er verzorgd uit en ook bij regen kun je er uit de voeten. Groot park en dus in 1 dag niet te doen. Meerdere dagen heeft de voorkeur. Voor ons is het twee uut rijden, dus echt centraal ligt het park niet.

Beoordeling gegeven door I. Osinga-de Jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-6-2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

het was een onvergetelijk dagje uit het was erg mooi weer en vooral de piranha was erg in trek om lekker nat te worden en af te koelen maar ook de achtbanen zorgden door de snelheid voor verkoeling en natuurlijk een lekker ijsje uit een van de vele tentjes die in het hele park stonden het park is goed verzorgd,schitterende bloementuinen en leuke atractie voor jong tot oud er is voor iedereen genoeg te beleven echt voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door maartje baumhover-zantkuijl.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 april

Datum beoordeling: 23 juni 2008

het was er goed verzorgt en schoon ,en een klantvriendelijk park. het was een leuke dag met ons gezin van 5 pers zeker om het volgend jaar nog een keer naar toe tegaan.

Beoordeling gegeven door connie roest.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20.mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

we hebben daar een geweldige dag gehad, ik maak gebruik van n' rolstoel,maar met een scootermobiel,zou het wel beter gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20.mei 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

we hebben daar een geweldige dag gehad, ik maak gebruik van n' rolstoel,maar met een scootermobiel,zou het wel beter gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Erg leuk uitje voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door De Leeuw.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Een geweldig sprookjesachtige ervaring voor onze 3 meiden van 4, 7 en 8 jaar. Jammer van de fikse onweersbui, maar voor de rest was het top! We hebben ondanks het niet druk was toch niet alles kunnen zien en doen, dit vinden we erg jammer. de grote wandelafstanden zijn daar de oorzaak van (railsysteem opzetten?)

Beoordeling gegeven door Mirjam Boerboom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Het was heel erg leuk, veel leuke attracties. Het is geschikt voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen is het sprookjesbos heel leuk en voor ouderen is er ook genoeg te beleven. Kortom een aanrader voor jong en oud!

Beoordeling gegeven door Henny de Koning.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-06-2008

Datum beoordeling: 18 juni 2008

De Efteling biedt voor alle leeftijdsgroepen een dagvullend programma. Er is genoeg ruimte voor iedereen, waarbij goed nagedacht is over rustige ruimtes en plekken vol vertier. Kortom, naar mijn idee een van de beste parken van Nederland en omgeving.

Beoordeling gegeven door Nandoe.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 07-05-2008

Datum beoordeling: 14 juni 2008

Echt iets waar de kinderen zich ook thuis voelen. Het is een hotel waar de kinderen zich prinsesjes of prrinsjes voelen. Het inchecken begint al leuk en de rest is 1 groot feest. De kamer is netjes en erg ruim er is alles aanwezig wat je nodig hebt. Het eten bestaat uit buffet vorm en erg uitgebreid en erg goed. Ook komen er verschillende efteling figuren langs tijdens het eten en dat is ERG leuk. Als bezoeker heb je een aparte ingang voor naar het park te gaan en daar kun je ook al iets eerder in dan de gewone openingstijden. Al met al een GEWELDIGE ervaring voor het gehele gezin!!!

Beoordeling gegeven door Patricia van moorsel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni

Datum beoordeling: 8 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 11-04-2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

GEWELDIG

Beoordeling gegeven door willemsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01-07-2007

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Leuke plek voor een gezellig dagje uit met vrienden! Om even lekker te ontspannen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 mei 2008

Datum beoordeling: 31 mei 2008

ondanks dat we twee oudjes zijn van 50en 55 jaar hebben we ons de hele dag kostelijk geamuseerd. gillend de achtbaan af. Dus leeftijd speelt geen rol.

Beoordeling gegeven door Weissenburger.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Veel en leuke attrakties alleen jammer dat de attrakties zo ver uit elkaar staan

Beoordeling gegeven door sandy.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-7-2007

Datum beoordeling: 28 mei 2008

De Efteling, een wereld vol wonderen zeggen ze vaak op televisie... maar is dit ook wel zo? Voor mij zeker wel, dit is de enige plek op aarde die ervoor kan zorgen dat ik weer kind kan zijn! Ik geniet keer op keer van Roodkapje en de reus en kleinduimpje! en elke keer kijk ik weer mijn ogen uit in de Droomvlucht en schreeuw ik het uit van geluk (en angst ;) ) in de achtbaan de Python. Een dagje Efteling is niet compleet zonder een bakje Efteling frites om daarna het bakje in de populaire papierbak te gooien. Dit laatste samen met een hoop gelukkige kinderen die giechelen, net zoals ik. Wat kan ik nog meer zeggen over de Efteling? Ik word er gelukkig van, ik denk dat ik er verder geen woorden meer aan vuil hoef te maken. Was de HELE wereld maar zoals in de Efteling!!!

Beoordeling gegeven door Ria van Ingen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maand geleden

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Blijft leuk voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 en 21 augustus 2007

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Was echt twee topdagen. We verbleven in een thema kamer in het efteling hotel. Eten was er goed verzorgd! De efteling zelf is en blijft natuurlijk een top pretpark. Ook dit jaar ga ik er weer twee dagen heen met de kinderen. Die vinden het ook erg geweldig.

Beoordeling gegeven door Carolin evd heyden.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

een leuk dagje uit, met attracties voor alle leeftijden. de entreeprijs is wel erg hoog, en de prijzen van eten en drinken in het park ook. Het is echter wel een kwaliteitspark en keurig verzorgd.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-08-2007

Datum beoordeling: 20 mei 2008

in 1 woord...het grootste sprookje in nederland, een heerlijk park om elk jaar terug te komen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 mei 2008

Datum beoordeling: 20 mei 2008

Het leukste attractiepark van Nederland, we hadden tijd te kort.

Beoordeling gegeven door M. Sier.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 April 2008

Datum beoordeling: 10 mei 2008

Efteling was Keihard

Beoordeling gegeven door Nicole .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: vele malen

Datum beoordeling: 28 april 2008

Een dikke 10 waard: netjes, voor groot en klein vertier, binnen en buiten. Alles prachtig gemaakt. Nederlands trots zou ik zeggen!!

Beoordeling gegeven door m.belen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-06-2007

Datum beoordeling: 27 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-04-2008

Datum beoordeling: 23 april 2008

Samen met onze kleindochter Lot een bezoek gebracht aan de Efteling. We hebben van het Sprookjesbos, Droomvlucht, Fata Morgana, het treintje, de zelf te sturen autootjes, de Vliegende Hollander, de Stoomcaroussel en het Diorama de gehele dag volop genoten. Maar ook van het mooie park met al zijn planten en bloemen.

Beoordeling gegeven door Tonny Roelen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Zondag 13 april

Datum beoordeling: 15 april 2008

Tja de Efteling ik kom er ieder jaar minimaal 5 keer het verveelt me nooit!!Het is iedere keer weer helemaal geweldig!!Ik kan er niets anders van zeggen dan dat ik het een super pretpark vind!! Het is naar mijn idee het leukste pretpark van europa,ik heb er veel meerdere keren bezocht,oa disney,walibi.NL+BE,bobbejaanland,heidepark soltau,movie world,phantasialand enz.. De efteling is voor mij nummer 1!! Maar...ik kan best begrijpen dat het voor sommige mensen(gezinnen)zo goed als onbetaalbaar is als je met meerdere mensen(kinderen)gaat..Dat is jammer want zoiets moet voor iedereen mogelijk zijn om te doen. Tip:vaak zijn er acties zodat je je kaartje goedkoper krijgt.(airmiles en nu bij super de boer!)Scheelt toch weer wat..

Beoordeling gegeven door v/d Eijnden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 13 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de efteling.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 7 april 2008

Wij zijn in oktober 2007 geweest. Mijn vader was al heel lang niet meer in de efteling geweest, en hij wilde er nog heel graag naar toe om de nieuwste attracties te bekijken. Wij hebben een geweldige dag gehad. Mijn vader (mindervalide) mocht met Pardoes op de foto en nam daar de tijd voor. Bedankt Pardoes!! Het personeel was superbehulpzaam bij de attracties waar mijn vader in kon en wilde. Verder wil ik even aan de heer Zonneveld en andere meneer of mevrouw N.N. als u niet wilt betalen voor de toiletten bij de Efteling, dan hoeft dat niet. In de huisregels staat dat het vrijwillig mag. Ik zou eerst de regels lezen, en dan pas klagen. Eten en drinken in de Efteling is inderdaad aan de prijs, maar wel lekker, en ook dat is niet verplicht om daar gebruik van te maken. Je weet van te voren wat de kosten zijn, moet je dan nog klagen. Wij hadden een fantastische dag. Mijn ouders en ik hebben genoten!!!

Beoordeling gegeven door sandra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 6 april 2008

de efteling en het efteling hotel is voor jong en oud een sprookjesachtige beleving,overdag lekker naar het park en in de avond lekker slapen in een sprookjes kamer geweldig !!

Beoordeling gegeven door w.ruedisueli.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Wij zijn er geweest 6-8-2007

Datum beoordeling: 6 april 2008

Fantastisch voor het hele gezin plus de grootouders. Voor de kinderen een echt dagje uit en voor de ouders en vooral de grootouders optijd een rust moment en genietend van al het moois.en gezelligheid. Echt voor herhaling vatbaar alleen jammer dat de prijs zo hoog is. Onze dochter woont in Israel en komen ze met het gezin onder de vakantie bij opa en oma op bezoek dan is zoon dagje uit toch wel kostbaar alleen al aan de entree voor 7 personen vooral als men het alleen van een aow moet doen

Beoordeling gegeven door Wilbers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: nov 2007

Datum beoordeling: 2 april 2008

een dagje op stap voor jong en oud moet je in de efteling zijn. genieten en zo blij als een kind, zelfs de oudere voelde zich weer kind, in de fata morgana en zelfs in de speeltuin waren de oudjes tevree, wat wil je nog meer, een super dag hadden we er mee

Beoordeling gegeven door a van venrooij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-7-08

Datum beoordeling: 28 maart 2008

ik vind het altijd super leuk om iets te gaan doen met mijn vriend. vaak kiezen wij dan ook om in de winter in een gezellig hotel te gaan zitten dit vinden we dan super romantisch en geeft een gezellige sfeeer. ook gaan we regelmatig een dagje weg zo kom je toch even tot je eigen en dit is nodig als je zwaar werk hebt. wij vinden het heel erg fijn en leuk om een dagje uit te gaan of een weekendje in een leuk hotel. musicals en de efteling vinden wij het leukst, we geven dit dan ook echt een 9. groetjes simone de groot

Beoordeling gegeven door simone de groot.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 juli 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Blijft een leuk park je moet eigenlijk 2 dagen hebben wil je alles gezien hebben Jammer dat er altijd in de vakantie's lange wachttijden zijn Je kunt dan een optie maken om te overnachten in het efteling hotel

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Wat een ontzettend leuke (wel dure) dag kan je hier hebben met je hele gezin! Zeker als je niet in een vakantie of weekend gaat, een groot succes!

Beoordeling gegeven door de graaf.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: winterefteling november 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

wat een geweldig park ga er elk jaar heen maar elk jaar weer sta ik verbaasd wat een mooi park t is wat ik helemaal goed vind is je betaald 1 entree prijs en dan kan je eigenlijk alles doen niet extra betalen voor attractie's en je mag ook je eigen brood en drinken meenemen is helemaal niet erg dus helemaal top

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Betreft een dagje uit naar de Efteling. Het is een zeer publieksvriendelijk en schoon park. Personeel lacht ieder klant/ bezoeker toe. Daar kan en mag menig park een voorbeeld aan nemen. Het is en blijft een park voor jong en oud. Iedereen kan mijnsinziens in de Efteling zijn hart ophalen. Puur genieten.

Beoordeling gegeven door G.Wind.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 18 maart 2008

Betreft een dagje uit naar de Efteling. Het is een zeer publieksvriendelijk en schoon park. Personeel lacht ieder klant/ bezoeker toe. Daar kan en mag menig park een voorbeeld aan nemen. Het is en blijft een park voor jong en oud. Iedereen kan mijnsinziens in de Efteling zijn hart ophalen. Puur genieten.

Beoordeling gegeven door G.Wind.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-09-07

Datum beoordeling: 17 maart 2008

Een super mooi en schoon pretpark! Wij hadden het geluk dat het mooi weer was en niet al te druk. Perfecte combinatie dus.

Beoordeling gegeven door B. Kamphof.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2007

Datum beoordeling: 16 maart 2008

De Efteling dat is voor jong en oud een bezoek met een randje van puur goud. Vriendelijk, schoon en ruim opgezet plezier een superdag dat vind je hier. Elk jaar weer een plezier voor tien je moet dit park echt vele keren zien. Ook in de winter een echte belevenis een jaar zonder EFTELING, echt een gemis.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 10 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door an zurek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Geweldig om met onze dochters, waarvan de jongste Selina alle prinsesssen geweldig vindt en dan de mogelijkheid hier heeft om ze in die leuke huisjes tegen te komen (in het echt)en ook voor de oudste zoveel te beleven, kortom 1 dag gaat te snel voor dit park! en een 10 geven we niet, anders blijft er nooit iets spannends over om te wensen!!

Beoordeling gegeven door Jolanda Overbeek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-7-07

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door T.Heidema.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Mooie, ruim opgesette parken, met veel vertier voor alle leeftijdsgroepen. Huisjes, prima,en netjes.

Beoordeling gegeven door T.Bullens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11/11/2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

super gezellig vooral nu ze eigen geld hebben erg leuk.Je bent echt een dagje uit. De winterwonderland was volop in de maak. Jammer dat wij net een week tevroeg waren. Personeel was erg vriendelijk ondanks de drukte.

Beoordeling gegeven door van asselt.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-02-2008

Datum beoordeling: 3 maart 2008

Gratis overnachting voor mensen die op schrikkeldag geboren zijn, georganiseerd door het efteling hotel, met een grandiose feestavond met optreden van Roodkapje en Sneeuwwitje en de volgende ochtend een fantastische ontbijt. Het was geweldig!!

Beoordeling gegeven door L. Krikken.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Zomer 2007

Datum beoordeling: 2 maart 2008

Tegenvaller! Veel over gehoord, dus met ons gezin een dagje die kant op gegaan. Het ziet er allemaal mooi uit, maar daar is ook alles mee gezegd. Nieuwste topper 'De Vliegende Hollander' was de hele dag gesloten vanwege een storing, toen we bij 'Villa Volta' kwamen viel deze ook in storing. Dat gaat dus lekker daar! Eten is veel te duur en van slechte kwaliteit en bij de WC vragen ze ook nog eens geld!

Beoordeling gegeven door Mr. Zonneveld.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 2 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 mei 2007

Datum beoordeling: 1 maart 2008

Ik ben meerdere malen bij de Efteling geweest en het is gewoon een fantastisch park. Niks tipt eraan. Op 5 mei was het ideaal, omdat er bijna geen bezoekers waren.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: januari 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

De Efteling is en blijft het mooiste pretpark van Nederland. Je bent lekker even weg en waant je in een compleet andere wereld. Wij hebben als gezin de traditie om elk jaar naar de Winter efteling te gaan en aansluitend een overnachting in het Eftelinghotel. De sfeer die er dan heerst is niet te vergelijken met de zomer. Het heeft een heel eigen sfeer, maar elk seizoen heeft zijn eigen charme. Helaas konden we dit jaar door omstandigheden (ziekenhuis-opname) niet gaan, maar willen dit jaar zeker proberen om weer te gaan. Een dagje Efteling is niet compleet zonder een overnachting in het Eftelinghotel. Dat maakt het sprookje helemaal af!

Beoordeling gegeven door D.D. Plasmans-Cornelisse.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

dagje efteling kaatsheuvel fantastische wat een leuk park en een leuke dag Super atracties alles was top en leuk

Beoordeling gegeven door annemarie snijders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

prachtig aangelegd park. Leuke attracties voor het hele gezin. Goede kwaliteit van shows. Alleen in de zomermaanden wel erg druk en als je met het hele gezin wilt gaan best prijzig.

Beoordeling gegeven door marieke van der pas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: verledenjaar 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

wij zijn voor het laatst verleden jaar geweest elke keer vind ik het schitterend alleen moet ik wel zeggen dat het ontzettend duur is vooral als je met een gezin er naar toe gaat en dan is het alleen de entree alles moet er nog bij en je benzine en je eten en je parkeer geld tegenwoordig is dit niet meer op te brengen,voor dat geld kan je beter een last minute nemen voor een park met sub tropisch zwembad,ja oke het is heel iets anders maar ik moet eerlijk zeggen dat de efteling nooit verveeld dit is wel een attractie waar ik in sommige dingen in kan zoals een bootje maar verder mag ik nergens in en dat is ook met andere pretparken maar ik moet wel de volle pond betalen eigelijk om de tassen in de gaten te houden verder zit mijn dochter en man in alle attractie\'s

Beoordeling gegeven door sandra zuidema-keasberry.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-01-2008

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Voor het eerst naar de winterefteling geweest. Voor jong en oud een belevenis!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 4 februari 2008

Geweldig pretpark!! Mooi sprookjesbos, spannende achtbanen en leuke andere attracties. Leukste pretpark dat ik ken, overtreft zelfs Disneyland Parijs!

Beoordeling gegeven door Anne.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 25 januari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door ine vrijsen .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 13 januari 2008

Sinds de karretjes bij de Bobbaan vernieuwd zijn, is de wachttijd aanzienlijk verminderd en kun je gewoon naast elkaar zitten. Je hoeft dus niet meer per se bij iemand op schoot. Een uitstekende verbetering

Beoordeling gegeven door Dhr. van Vugt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 8 januari 2008

Mooi aangekleed echt ''winter'' in het sprookjesbos. En de wachtrijen behoorlijk korter als in de zomer en beter kwa temperatuur om even te wachten. Leuk dat langlaufen en de kinden banden slee. Alleen erg jammer dat de schaatsbaan extra betaald moet worden 4,00 p.p. De entree is tenslotte al 26,00. Aanrader voor een winterse feestdag

Beoordeling gegeven door jermia eckhardt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 4 januari 2008

naar de winter efteling in èèn woord grandioos voor kinderen mijn kleindochter gheena van 9 en haar neefje giorgo van 9 vonden het geweldig zijn op eerste kerstdag geweest

Beoordeling gegeven door de efteling.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 29 december 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 29 december 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Datum beoordeling: 29 december 2007

Bezocht op 28/12/2007. Erg druk, maar dat was wel te verwachten. Wat een enorm vies park is dat. Overal vieze toiletten (waar ook nog eens aanvullend vor betaald moet worden). Vieze restaurants, waar duidelijk op personeel en andere zaken is/wordt bezuinigd. Zo 's middags een pannekoek gaan eten: Het gaat daarbij om een all-in prijs (excl. drankjes (uiteraard...)) van 13,50 euro pp. kinderen 7,50 euro. Dan verwacht je een pannenkoekenbakker oid (in ieder geval smaklelijke pannenkoeken). Maar niets van dat alles. Er lag een stapel magnetronpannenkoeken waar je net zo veel mag pakken als je wilt (daar ben je dus snel mee klaar). Ook hadden ze lekker soep (uit blik van Unox....) Het resaurant de Octopus was helemaal betreurenswaardig. TE GOOR VOOR WOORDEN ! Alles is reteduur ! Dus mijn advies: Ga lekker niet, of neem in ieder geval lekker zelf een broodje mee... en gan nadien maar lekker buiten het park ergens anders eten....

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 28 december 2007

Gezellig pretpark, niet te druk zodat je geen uren in de rij hoeft te staan! t was echt gezelllig, dat dagje winter efteling!!!

Beoordeling gegeven door Lieke.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 18 november 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M. Vogelaar.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 9 november 2007

Ik ben minder-valide en derhalve verplaats ik me in een rolstoel.Op het park kan ik netjes via speciale minder- valide in/uitgang de attracties bezoeken zonder dat ik in een rij moet plaatsnemen en waar de rolstoel nieteens ddorkan.personeel is erg vriendelijk en heel behulpzaam. Klasse!!

Beoordeling gegeven door ingrid van der pijll.

1 11111

Datum beoordeling: 4 november 2007

overal lange wachttijden, geen goed iedee om met kinderen onder de 3 te gaan weinig voor hen te doen, ze mogen er niet in of vinden het niet leuk. gezien de prijs/kwaliteit verhouding ook geen goede waardering als je ziet wat je ervoor krijgt

Beoordeling gegeven door tom.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 26 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door bianca korthout.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 22 oktober 2007

Helemaal top!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 29 juli 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van Haren.

Datum beoordeling: 6 december 2006

de Achtbanen zijn niet leuk en het is te duur voor mij noob

Beoordeling gegeven door piet.