Beoordelingen Zwemcentrum De Welle

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 2-5-2019

Datum beoordeling: 1 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is nog precies hetzelfde als de opening in de jaren 80 maar dan vies en in verval extreem koud en veel tocht onze kinderen waren aan het klappertanden mijn advies sluiten.En nieuw complex bouwen.

Beoordeling gegeven door Arno.

Niet geschikt met kleine kinderen
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-11-2018

Datum beoordeling: 28 november 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kort parkeren ivm blauwe zone, 1 kleedhokje voor gezin die via een drukknop/zoemer word geopend. Deur slaat van kleedhokje dicht waardoor je weer op de knop moet drukken totdat iemand Mn voor je openend. Erg onhandig als je kleding etc in kluisje wilt doen want met kleine kids heb je je handen al vol. Water in zwembad koud, glijbaantje in peuterbad heeft geen zijkanten waardoor kindje zo van de glijbaan valt. Slechte douches en belachelijk dat je je eigen tas niet mee mag nemen. En zo kan ik helaas wel doorgaan :-( vroeger als kind wel een leuke tijd in dit zwembad gehad

Beoordeling gegeven door N.N..

Baden zijn koud
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 4 januari 2017

Datum beoordeling: 7 januari 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Het bubbelbad hoort lekker warm te zijn maar is gewoon koud

Beoordeling gegeven door F.M Kooistra.

Nooit weer!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 19 oktober 2016

Datum beoordeling: 20 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Vroeger met veel plezier gezwommen in dit zwembad. Gisteren met het gezin na jaren weer eens naar dit zwembad gegaan. NOOIT WEER! Pluspunten: + licht en overzichtelijk zwembad. Minpunten: - geen tassen mee naar binnen (wordt zeer streng op gecontroleerd); - geen eten mee naar binnen (wordt zeer streng op gecontroleerd); - badmeesters als pitbulls (ze geven je geen gastvrij gevoel); - kinderen zonder zwemdiploma moet je letterlijk en figuurlijk aan de hand houden. Een afstand van 1 meter van je kind is in hun ogen al onvoldoende; - Je boterham mag je buiten of in de kleedkamer opeten; - parkeren van je auto kan voor maximaal 3 uur; - weinig zit/ligplaatsen; - we zijn ouders die goed op onze kinderen letten, maar na de 6e keer aangesproken te worden zijn we maar weggegaan. Jammer, voor mij nooit weer dit zwembad. Groet, Remco uit Roden

Beoordeling gegeven door Remco.

Leuk, maar parkeren maar 3 uren???
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-09-2016

Datum beoordeling: 1 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Bij andere zwembaden kun je onbeperkt en gratis parkeren. Bij Drachten ook, maar dan maar voor 3 uren maximaal. Daar haar hadden ze toch iets beters op kunnen verzinnen? Heb de parkeerschijf maar iets later gezet om zo toch maar iets langer naar binnen te kunnen. Zwembad is leuk, maar iets te klein. Vooral buitenbad mocht wel wat groter. Misschien voor de toekomst?

Beoordeling gegeven door C. van Oorschot.

Hoop op borstcrawlcursus in dit zwembad
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: dinsdagavond

Datum beoordeling: 9 maart 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik hoop dat dit zwembad blijft innoveren met een technolab zoals in de Tongelreep in Eindhoven. Drachten is nu echt een stad en dit zwembad hoort er ook bij in die ontwikkeling. En borstcrawlcursus die op sommige platsen gegeven wordt in Nederland en Drachten komt hoop ik ook met zo"n clinic voor borstcrawl een borstcrawlcursus in 12 keer. Verbetert de techniek en zorgt voor meer zwemplezier in het water. Het is al in Zeist K.N.Z.B. bad, en in Bussum zwembad de Zandzee en in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle en nu Drachten ook nog met een borstcrawlcursus om je techniek te verbeteren met een borstcrawlcursus. Dan hoeven mensen niet zo ver te reizen naar andere delen van Nederland. onderwatercamera"s worden ook ingezet om de techniek te bekijken en te analyseren wat beter kan op dit gebied.

Beoordeling gegeven door T.Huisman.

TOP!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: al 10 jaar

Datum beoordeling: 9 juni 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ik kom er al 10 jaar en het blijft een leuk zwembad tegen een niet al te hoge prijs (voor Nederland). Vriendelijk personeel en genoeg kluisjes en als top puntje het 50 meter bad waar je lekker bommetjes in kan doen en lekker aan het touw kan klimmen!

Beoordeling gegeven door Rienk.

Gemiste kans!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 5-4-2014

Datum beoordeling: 7 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een leuk zwembad met potentie en jaren geleden echt de moeite voor een dagje uit. Nu echter een verschrikkelijke ervaring! Onvriendelijk personeel en een soort intimiderende sfeer, geen tassen en eten of drinken mee in het zwembad. Personeel heeft het recht om in je tas te kijken. Enkel eten en drinken kopen bij de bar. Koud water in het 50-meter bad. Kortom niks geen gezellig dagje uit. Jammer van zo'n leuk zwembad!

Beoordeling gegeven door An.

Slechte ervaring
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-02-2010

Datum beoordeling: 6 maart 2011

Wij vonden dit geen prettig zwembad! Het water in het grote bad was veel te koud. Er waren te weinig stoelen. Er waren niet veel mensen die op de stoelen zaten, maar iedereen legde er een handdoek overheen zodat eigenlijk alle stoelen toch "bezet" waren. En als je als ouder niet echt prettig kan zwemmen omdat het grote bad te koud is en je kindje lekker wil spetteren in het pierenbad. Is het toch erg jammer dat je niet lekker vlakbij het pierenbadje op een stoel kan zitten. Ook was het heel jammer dat je je tas niet mee mocht nemen, je mag dus geen meegebrachte etenswaren meenemen. Ook erg lastig als je daar met een klein kindje bent! Niet iedereen wil een kindje van anderhalf chips of patat toestoppen. Bovendien is het ook onhandig dat je geen (zwem)luier kunt verschonen mocht dat nodig zijn! Er waren veel te weinig kluisjes, en het openen van het kluisje kostte iedere keer 20 cent. Verder was het ook niet erg schoon, wij zijn eigenlijk nooit ziek, maar na dit bezoekje werden we alledrie ziek!

Beoordeling gegeven door Fam. van Brummen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: geen

Datum beoordeling: 28 maart 2009

nog geen ervaring ermee, nog niet op die plek van de historische museum geweest, en ook nog niet in het hotel als vakantie verblijf... het lijkt me een mega leuk om het mee te maken.

Beoordeling gegeven door kok.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-5-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

goede ervaring, leuk.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 20 april 2008

Leuk zwembad, met golfslagbad, bubbels en buitenbad. Soms erg druk.

Beoordeling gegeven door Tj. Wijnsma.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 10 september 2007

Een prachtig zwembad om te zien, scoon ook. Helaas bevat het water zoveel chloor dat je ogen er pijn van doen, onze oudste dochter had zelfs dagen later nog last van ontstoken ogen. (was geen toeval, vrienden van ons hadden dezelfde ervaring met hun zoon)

Beoordeling gegeven door Lammy.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 27 juli 2007

Ik vind het vervelend als gelegenheden als deze je verbieden om zelf eten en drinken mee te nemen. Wij kunnen als groot gezin zo nooit eens een dagje voordelig weg!

Beoordeling gegeven door T. Hiemstra.