Beoordelingen Golfbad Oss

Saai
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26-11-2016

Datum beoordeling: 26 november 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk voor kinderen maar niet voor jongelui +/- 20+.

Beoordeling gegeven door Julian Voorhoeve .

Super voor gezin
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-04-2015

Datum beoordeling: 19 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooiste peuterbad van Nederland. Voor de ouder jeugd leuke glijbanen. Ik durfde mijn (diploma hebbende) kinderen hier goed uit het oog te verliezen. Het personeel lette erg goed op en was tenminste niet chagrijnig, zoals je wel eens hoort. Wij komen er terug!

Beoordeling gegeven door Dirk S.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-9-2014

Datum beoordeling: 16 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Heerlijk zwembad om een dag te genieten met de kinderen. Veel speelmateriaal en leuke glijbanen. Ook de Berenbaden zijn erg mooi!!! Ik kom graag terug!

Beoordeling gegeven door Anoniem.

Leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6 november 2011

Datum beoordeling: 14 november 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben samen met mijn oppaskinderen wezen zwemmen. Wanneer het tijd was om naar huis te gaan wilde ze niet gaan. Zo leuk vonden ze het. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op de glijbanen en de opblaaskrokodil die in het water lag. We gaan zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Cindy.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5 januari

Datum beoordeling: 25 januari 2009

het is erg koud mvoor de peuters die niet onder water zitten en het stinkt er nogal eens . bij de omkleedruimtes is het helemaal koud

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: sept 2008

Datum beoordeling: 8 december 2008

Gezellig zwembad met golfslagbad

Beoordeling gegeven door W. van Nistelrooij.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug. 2008

Datum beoordeling: 15 november 2008

goede toezicht op alle kinderen . ook op de glijbanen!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Overzichtelijk, schoon. EEn goede toezicht. vriendelijk personeel. kinderen erg tevreden,vooral de glijbanen vonden ze super!!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-07-2008

Datum beoordeling: 28 juli 2008

Mijn zoontje heeft zich gewelldig vermaakt in het golfbad, de glijbanen en vooral het berenbad blijft hij geweldig vinden.

Beoordeling gegeven door Karin Geurtsen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15 juni 2oo8

Datum beoordeling: 3 juli 2008

Je kunt je voor 2euro de hele dag vermaken de kramen staan rond de plas.De mensen vriendelijk en er is een restaurant met terras als je alle kramen bekeken hebt kun je lekker gaan zwemmen dus twee ineen voor maar twee euro!hartstikke gezellig.Het is een keer in de maand

Beoordeling gegeven door Gefferseplas.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-3-2008

Datum beoordeling: 16 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van dijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-3-2008

Datum beoordeling: 16 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van dijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-02-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

heel leuk, gele glijbaan is voor jonge kinderen, groene en blauwe gaat harder (soms last van flinke blauwe plekken) Berenbad zeer uitgebreid voor kinderen zonder diploma. veel extra speelgoed aanwezig, leuke waterbaan met stroomversnelling voor de kleintjes. veilig afgeschermd van het diepe. alleen de douches zouden verbeterd kunnen worden....

Beoordeling gegeven door Mirjam Boerboom.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 17 augustus 2007

Een prachtig zwembad, zeer geschikt voor de kleinsten en ook erg plezierig voor de groteren.

Beoordeling gegeven door Astrid Broekman.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 3 augustus 2007

het stinkt daar verschrikkelijk

Beoordeling gegeven door bart.