Beoordelingen Attractiepark Irrland

Super familiepark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2aug2018

Datum beoordeling: 3 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goedkoop, leuk en gezellig voor jong en oud. We hebben vlees meegenomen om zelf te bbq-en. Kids hebben genoten van de water attracties, vliegtuigen en diverse andere attracties

Beoordeling gegeven door DO.

Super leuk pretpark!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-4-17

Datum beoordeling: 2 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Een super leuk pretpark, er is van alles te doen en het is niet duur !

Beoordeling gegeven door Senna.

Jammer mooi weer en te veel bezoekers binnen gelat
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-05-2017

Datum beoordeling: 25 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

Met mooi weer is het park overvol. Er kunnen nu smiddags geen bezoekers meer in het park Maar er zijn al te veel in het park. Je gaat last van elkaar krijgen Wij komen niet meer met te mooi Bbq weer.

Beoordeling gegeven door Mav.

dit is een echt "PRETPARK"
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 april 2017

Datum beoordeling: 14 april 2017

Reisgezelschap: met opa en oma

Dat ik dit op mijn leeftijd (70j) nog mocht meemaken. Nooit gezien! Zulke glijbanen, zulke labyrinten, zulke parcours, zulke trampolines, te veel om op te noemen. ECHTE PRET !!!! De prijzen zijn ook ongezien!!! 6,5 euro inkom!!! Begin er 's morgens aan, met 6 uur kom je niet rond.

Beoordeling gegeven door Frank & Chris.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05/04/2017

Datum beoordeling: 5 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Uniek, een zalige dag gehad . Voor herhaling vatbaar

Beoordeling gegeven door Steelandt .

Irrland Duitsland nooit meer!!!!
1 11111

Bezoekdatum: 24-09-2016

Datum beoordeling: 25 september 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Helaas hebben wij een hele vervelende situatie moeten ervaren.Bij het huren van een bolderkar moest ik mijn rijbewijs achterlaten als borg.Ik mag ervan uitgaan dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan maar dat was bij terugkomst niet het geval.Mijn rijbewijs werd gescheurd aan mij terug gegeven en er brak zelfs een heel stuk af.De reactie van de medewerkers was dat ik hem zelf zo heb aangeleverd en dat hun dit absoluut niet hebben veoorzaakt.Mijn reactie was verbijsterd en vooral dat ze zeiden dat ze bij het aannemen van de borg niet kijken ofdat iets beschadigd is en alles aannemen.Dus de conclusie was dat het mijn schuld was en dat ze met geen mogelijkheid tegemoet kwamen.Ik vind het echt heel jammer dat ze mij zo hebben behandeld en dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen.Nu heeft deze dag mij 60,- euro extra gekost want mijn rijbewijs is niet meer geldig in deze staat!!!

Beoordeling gegeven door Igor v/d Loo.

Super dag!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-08-2016

Datum beoordeling: 19 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Wat een geweldige dag gehad! Veel en gratis parkeerplaatsen, duidelijk genummerd. Entree 6 euro, je kunt je eigen eten en drinken meenemen. Er zijn ontelbaar veel zitplaatsen en het eten en drinken is niet te duur als je het wil kopen. Het park is schoon. De toiletten ook. Er zijn zoveel leuke speelplekken, zowel binnen als buiten, dat we aan 1 dag niet genoeg hebben. We komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Nijholt.

Geweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 augustus 2016

Datum beoordeling: 15 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Wat n geweldig park, super groot en super veel te doen voor onze kinderen van 5 en 7 jaar maar ons nichtje van 12 had ook een topdag. Enorm veel speelplezier, binnen en buiten en met mooi weer ook veel met water. De dag was te kort om alles te zien, jammer dat het voor ons ver rijden is want het is ook nog eens zeer betaalbaar!!!

Beoordeling gegeven door Maartje.

Super dagje uit!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 juli 2015

Datum beoordeling: 5 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Wát een leuk én betaalbaar park! Onze kinderen (4 pubers) hebben zich vermaakt van 11-20 uur en waren nog lang niet uitgespeeld. Toen wij kwamen was de hoofdparkeerplaats al vol. Het zag ernaar uit dat we over de koppen konden lopen. Het park is echter zo uitgestrekt en mooi opgezet dat je van de drukte totaal geen last hebt. Voor de ouders is er meer dan genoeg plek om rustig te zitten terwijl de kinderen zich vermaken (of je doet natuurlijk mee!) Wij komen zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door Fam. Runhaar.

leuk voor kids.
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2015-08-03

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Park is groot. Kinderen vonden het leuk. Voor ons ouders iets minder. 10minuten na binnenkomst werd mijn beurs met 60euro uit mn tas gestolen. En tot onze grote verbazing werd er om 19:00 toen t nog aardig druk was de vuilnis kliko geleegd. Niet echt fijn als je daar met je gezinnetje zit te eten. 1/3 van de vuilnis viel naast de 'vuilniswagen' en bleef gewoon liggen. Er werd met behoorlijke snelheid achteruit gereden. Levensgevaarlijk met tig kleine kinderen. Al met al een rare ervaring.

Beoordeling gegeven door verbaasd gezin..

GE-WEL-DIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-07-2015

Datum beoordeling: 24 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Bijna geen woorden voor de compleetheid van dit Park. Alles wat je zoekt in een gezinsuitje vind je dit park. Het is betaalbaar (entree 2015 €5,50 pp) Prijzen patatje €1,50. Je kunt ook je eigen eten meebrengen en heerlijk barbecueën bij één van de ontelbare overdekte picknickplaatsen. Zelden een park gezien wat zo voldoet aan wat je op een dagje uit nodig hebt. Glijden, klimmen, bouwen, dieren, vliegtuigen, vogels. En geschikt voor groot en klein. En absolute aanrader.

Beoordeling gegeven door Stefano Romijn.

Voor herhaling vatbaar
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 juli 2015

Datum beoordeling: 12 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Het ideale dagje uit voor het hele gezin. Er is genoeg te zien en te doen en daarbij is de intreeprijs en de eventuele extra kosten (eten en drinken) heel schappelijk. Kinderen kunnen heerlijk genieten in de open lucht, maar ook binnen zijn er genoeg speelruimten. Wie van BBQ houdt, kan hier lekker zelf aan de slag. Daarnaast is het ook zeer prettig dat de openingstijden ruim zijn. Parkeren is gratis, je moet echter wel goed opletten, naar welke P je terug moet, maar dat is slechts een kleinigheidje.

Beoordeling gegeven door Augustus.

dit is tenminste een echt pretpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02092013

Datum beoordeling: 4 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Alles wat je met 2 jonge jongens nodig hebt: vliegtuigen, autootjes, zand en water, frieten. Prijzen zoals het ooit bedoeld is, hier kom je graag een keer extra naar terug.

Beoordeling gegeven door Susteren.

te gek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-8-2013

Datum beoordeling: 14 augustus 2013

Reisgezelschap: met een groep

Zelfs mijn dochter van 1.5jaar vond het helemaal geweldig.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Vandaag 5 mei 2013

Datum beoordeling: 5 mei 2013

Reisgezelschap: met een groep

Parkeren kost niks voor 5 euro ben je binnen voor n paar euro huur je een bolderkar voor 1 euro een blikje fris echt bij ons proberen ze zoveel mogelijk geld uit je portemonnee te trekken ze moeten eens bij deze leuke enorme speeltuin voor jong en oud gaan kijken hoe het moet en hoe schoon t is wc ook gratis

Beoordeling gegeven door Anita beekmans.

Geweldig, leuk, actie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus/ september / oktober

Datum beoordeling: 11 januari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

3x geweest in 2012. Het park is zo groot, dat we nu pas alles hebben gezien. Het is een mooi park, met leuke dingen waarbij je zelf iets moet doen. Bijvoorbeeld: skelteren, hooibergen beklimmen, van geweldige glijbanen glijden (vanuit een platform met vliegtuig, kies je de glijbaan die je wilt. Je kunt overal bbq-en (kolen kun je op het park kopen). Het is heel relaxt, ondanks de drukte. Op sommige plekken zouden er wat meer sanitaire voorzieningen mogen zijn. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Familie Dirkx.

Super speelpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Oktober 2012

Datum beoordeling: 21 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel zand en waterplezier, zwemmen klimmen glijen spelen fietsen springen etc Soms zo eenvoudig maar superleuk zoals maiszwembad Erg groot terrein, geweldige BBQ plekken en goedkoop, parkeren gratis Veel zandpaden dus huur daar bolderkar voor €3

Beoordeling gegeven door Badger.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2012

Datum beoordeling: 6 augustus 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

het was een heel leuk en relaxd park met voor iedereen wel iets wat favoriet was.

Beoordeling gegeven door maria.