1

Beoordelingen Monkey Town Leerdam

Duur voor extra dingen
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 12-1-2020

Datum beoordeling: 12 januari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er is vooruitgang in de hygiëne. De entree is bijna €8,-. Alleen absurd dat je voor sommige dingen moet betalen, 2 rondjes rijden in autootje nog een €1,- ook.

Beoordeling gegeven door van de Graaf.

Matig
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 09-08-2018

Datum beoordeling: 9 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Personeel onder de maat, te weinig en lijken er niet met plezier te werken. Oude materialen, vieze plak tafels om aan te zitten/eten. Eten wat op de kaart staat was niet te verkrijgen, geen stokbrood, geen uitsmijter, etc...

Beoordeling gegeven door Chris.

vies en kil
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16-09-2017

Datum beoordeling: 16 september 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

onvriendelijke en kille bediening. Vieze en rommelige hal. Men wil met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk geld verdienen.

Beoordeling gegeven door van Rossum.

Rampzalig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 13-11-16

Datum beoordeling: 13 november 2016

Reisgezelschap: gezin

Vanmiddag gaan bowlen met de familie. Ten eerste waren niet alle schoenmaten aanwezig. Vervolgens zijn we begonnen met bowlen, maar het scherm hing de hele tijd vast. Ook klopte er niks van de puntentelling en de banen waren scheef. Toen we dit hadden aangegeven, moesten we verplaatsen naar twee andere banen. Gelukkig kregen we hiervoor wel 10 minuten extra speeltijd.

Beoordeling gegeven door Jill.

Was zeer leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-04-2015

Datum beoordeling: 28 april 2015

Reisgezelschap: met een groep

Mooi nieuw restaurant met lekker eten, hadden feestmiddag/avond met al you can eat, nieuwe eigenaar dacht ik en dat kon je wel zien Kinderen hebben koekjes gebakken net het personeel zeer leuk,, en lekker. Speeltuin is flink leuker geworden, was hier 2012 voor het laatst , nu beste verbetering in 2015.

Beoordeling gegeven door Ed kroon.

Vies en ongeorganiseerd
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Eind december 2014

Datum beoordeling: 11 januari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Materiaal van speeltoestellen kapot,Achterstallig onderhouden. Vieze vloer. Geen toezicht van personeel. Overal dienbladen met resten afval, ook op de trap bij binnenkomst/uitgang speelhal.

Beoordeling gegeven door Mevr M.M de Jong.

Superleuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-09-2014

Datum beoordeling: 19 september 2014

Reisgezelschap: met een groep

Na een grote teleurstelling bij ander speelparadijs wat plotseling dicht was konden wij op de laatste moment hier terecht, echt goed geregeld ons feestje, nogmaals dank, de kinderen hebben het super gehad en het eten was super (gourmet)

Beoordeling gegeven door esther.

Leuk, maar niet geweldig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26 juli 2013

Datum beoordeling: 1 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

D speeltoestellen zijn leuk, maar die vind je eigenlijk overal. De toiletten stinken en zijn niet schoon. Vind ik erg storend. Personeel is wel aardig.

Beoordeling gegeven door Fam. Claassen.

Goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-8-2013

Datum beoordeling: 20 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Overzichtelijk, schoon, goed verzorgd, gratis wifi.

Beoordeling gegeven door Mirjam.

top
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 maart 2013

Datum beoordeling: 27 maart 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi schoon speelparadijs en goed eten. Kinderen hebben een geweldige dag uit gehad.

Beoordeling gegeven door Fam. Visser.

zeer leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-7-2012

Datum beoordeling: 21 augustus 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een verademing met gorinchem, schone speeltuin en zeer groot toestel, lekker gebowld en gesteengrild, was lekker, beetje weinig parkeerplaatsen maar als dat alles is, prima

Beoordeling gegeven door Guido.

Erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 augustus

Datum beoordeling: 2 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We waren met 2 volwassenen en 2 kinderen ( 7jaar en bijna 2jaar). We waren er voor het eerst. Kinderen hebben zich beide goed vermaakt. De jongste had het prima naar haar zin in de hoek voor de kleinere kinderen. Ook het andere kind heeft zich prima vermaakt. Eten was goed en je had veel keus. We gaan zeker vaker.

Beoordeling gegeven door Muilwijk.

gevaarlijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23 mei 2012

Datum beoordeling: 6 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Mijn zoon was hier geweest. Heel z'n onderbeen was gehavend en beschadigd toen ik 's avonds van mijn werk kwam. Hoe is dit mogelijk? Toen ik een dag van tevoren belde of ze open waren deden ze erg onvriendelijk.

Beoordeling gegeven door David.

slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 28-04-2012

Datum beoordeling: 26 mei 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen half jaar zijn ze echt achteruit gegaan! Tot december was het eten zeer lekker en personeel vriendelijk. Wat is er gebeurt??

Beoordeling gegeven door Gracht.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 25 april

Datum beoordeling: 25 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bediening erg onvriendelijk. Willen gewoon niet. Kunnen beter ander werk gaan zoeken. Gaan hier zeker niet nog eens naar toe. Voortaan bowlen in Asperen...

Beoordeling gegeven door N. v. B..

zeer gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10/3/2012

Datum beoordeling: 13 maart 2012

Reisgezelschap: gezin

Hoi, hadden geruchten gehoort dat het zo leuk was geworden, dus op weg naar Leerdam en inderdaad wat een mooie speeltuin, klasse kinderen hebben het prima naar de zin gehad, kwartiertje van vianen af volgende keer op de fiets haha

Beoordeling gegeven door Annet v s.

ZEER GEZELLIG
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-01-2012

Datum beoordeling: 22 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Hier gisteren met wat vrienden een lekker avondje doorgebracht, steengrillen, bowlen, pooltje gelegd en de kids in het grote vernieuwde speelparadijs gespeelt..top avond

Beoordeling gegeven door evert Wallis.

Slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 14-01-2012

Datum beoordeling: 14 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Eerst al een mail gestuurd met een vraag waar nooit een antwoord op kwam. Daarna kwamen we er en moesten we voor het bowlen tot onze verbazing van tevoren betalen. Zeer onvriendelijk was men. Bij het bowlen moest er zelf drinken gehaald worden. Dus degene die dit ging doen kon een beurt overslaan vanwege de lange wachttijd en voorzichtig lopen met de gladde bowlingschoenen. Normaal gesproken mogen kleine kinderen bij een bowlinggezelschap gratis spelen. Dit mocht nu ook niet meer. Als je dan ging spelen moest je 6.50 betalen en in ieder apparaat moet dan ook nog eens geld. Tip: Ga naar Piratenland in Gorinchem!!!!

Beoordeling gegeven door Fam M.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: op een zaterdag

Datum beoordeling: 6 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zaterdag ons kinderpartijtje hier gevierd, was fantastisch en de kinderen wilden niet meer weg, klasse monkey town hoe jullie dit hebben opgeknapt...TOT ZIENS>>>

Beoordeling gegeven door sanne.

GEWELDIG!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-09-2011

Datum beoordeling: 2 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag naar Monkey Town in Leerdam geweest. In één woord geweldig! De kinderen hadden het helemaal naar hun zin. Aardig personeel en heerlijk eten. De speelhal ziet er fantastisch uit!

Beoordeling gegeven door Fam. de Zwart.