Beoordelingen Cowboy & Indianen Speelreservaat

onvriendelijkheid ten top
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 10 9 2017

Datum beoordeling: 12 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk voor de kids. Maar het personeel wat er werkt is volgens ons gesellecteerd op onvriendelijkheid. Denk je een leuke middag te hebben, word je alleen maar toegesnauwd door het personeel. Een afrader voor iedereen die met fatsoen een dagje weg willen. dagje weg willen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Valt tegen
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25-7-2017

Datum beoordeling: 25 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

Voor kids wel leuk maar voor ouders frusterend  personeel niet vriendelijk en kortaf , verplicht daar eten bestellen terwijl er dan vanaf 12 uur al geen pistoletjes en ham meer waren en dan 2x terug moet omdat bestelling niet klopt  wat vervolgens slecht opgelost word

Beoordeling gegeven door Fabian.

Niet rookvrij
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14-05-2017

Datum beoordeling: 14 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

De kinderen hebben er ontzettend leuk gespeeld maar wij komen er niet meer terug omdat er binnen bij de doorgang waar je naar binnen en naar buiten kunt (via een smalle trap)volop werd gerookt. Ik heb dit aangegeven bij het personeel en vroeg of ze hiervoor een beleid hadden en het betreffende personeelslid gaf aan dat er een speciale rookruimte was ingericht voor de rokers en dat het niet de bedoeling was dat het bij de doorgang werd gerookt.Er werd schijnbaar niets gedaan met mijn klacht want de hele middag werd er lustig op los gerookt en de rook walmde dus gewoon naar binnen en kinderen die buiten wilden spelen en er langs moesten lopen werden er dus ook aan blootgesteld.Dit vind ik anno 2017 gewoon niet meer kunnen. Als er een rookbeleid is handhaaf deze dan ook!Ontzettend jammer!

Beoordeling gegeven door Nijntje Konijntje.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 28-10-2016

Datum beoordeling: 29 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geen kluisjes om je spullen in te doen. Een muntje van de vorige keer kon niet meer ingeleverd worden, terwijl het al belachelijk duur is. Slechte service.

Beoordeling gegeven door D smit.

10
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02 10 2016

Datum beoordeling: 2 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Het allerleukste speelparadijs waar we tot nu toe zijn geweest Echt ook voor de iets oudere kinderen helemaal geweldig. Sfeer.schoon.ruimte.prijs. Alles klopte er gewoon. Super tent kun je gerust ingaan. Dikke aanrader.

Beoordeling gegeven door Anne.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28/5

Datum beoordeling: 28 mei 2015

Reisgezelschap: met een groep

Een super dag gehad met mijn groep3/4 Zeker een aanrader voor een schoolreis. Zeer relaxed voor de juffen en begeleiders.

Beoordeling gegeven door N.N..

Uniek
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-05-2014

Datum beoordeling: 29 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

De kinderen, opa en oma, papa en mama hebben zich geweldig vermaakt. Er was zelfs een ooievaar bij de kinderboerderij.

Beoordeling gegeven door Odette.

geweldig leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-11-2013

Datum beoordeling: 5 november 2013

Reisgezelschap: gezin

De kinderen en papa en mama hebben zich flink vermaakt in het speelparadijs. Er is genoeg te doen voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door Jorinde.

leuk en gezellig speelparadijs
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-5-2013

Datum beoordeling: 15 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Een leuk, gezellig en schoon speelparadijs waar onze kinderen zich heerlijk kunnen vermaken zowel binnen als buiten. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Anja.

Leuke speelparadijs maar matig eten
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 24 juni 2012

Datum beoordeling: 24 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gebouw heeft verschillende ruimtes en niveauverschillen waardoor het wat gezelliger overkomt dan het gemiddelde speelparadijs. Veel verschillende speelmogelijkheden, voor jong en oud en voor elk wat wils. Eten is betaalbaar maar van matige kwaliteit: alles gaat in de frituur (saté, hamburgers, spare ribs), de salade is wat geraspte wortel en selderij uit blik. Dat is erg jammer, daar zouden ze een verschil in kunnen maken. De mayonaise en satésaus zit in een apart bakje, dat dan weer wel. Een kan ranja kost drie euro maar wel erg waterig. De mijnheer met de cowboy brengt er sfeer in maar de dames zijn wat "gierig" en kunnen soms wat "bijzonder" reageren (onvriendelijk is te sterk uitgedrukt). Ik zou er gerust nog een keer heengaan maar niet meer om te eten.

Beoordeling gegeven door Aziona.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 april

Datum beoordeling: 9 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Zeer goed georganiseerd! Eieren zoeken,eieren verven, op de foto met de paashaas, lekker eten, keurige w.c. En we wonnen ook nog een chocolade paashaas! super. 1 ,in puntje.... jammer dat er altijd weer kinderen boven de 10 jaar bij de ukkies spelen. Dat ligt mijns inziens niet aan de leiding maar aan de ouders. Toch zou het leuk zijn dat de leiding hier wel eens wat meer op zou kunnen letten. Groetjes, Willeke.

Beoordeling gegeven door Russchen.

Vies
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Zondag 18 Maart

Datum beoordeling: 31 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het was er erg vies en het personeel is erg klantonvriendelijk. Ook dom dat volwassen mensen moeten betalen. Daar krijg je dan een kop koffie voor zeggen ze, maar dat wil ik liever zelf beslissen of ik koffie wil of niet. Ons zien ze hier niet meer terug, eens maar nooit weer.

Beoordeling gegeven door Maria.