1

Beoordelingen Boerderijcamping De Jobinghoeve Grollo

Fenomenaal
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juni 2023

Datum beoordeling: 24 juli 2023

Reisgezelschap: gezin

Wat een mooi ruim Chalet eigen douche en toilet vriendelijk ontvangst mooi uitzicht en wat hebben we veel gefietst. Een geweldige vakantie zo met best warm weer dus ook even naar een paar zwemplassen geweest mooi dichtbij allemaal. Boomkroonpad was ook voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Jac Pamaro.

Geweldige natuur camping.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Mei 2023

Datum beoordeling: 24 juli 2023

Reisgezelschap: gezin

Wat een geweldige vakantie. De Chalet Witrik mooi modern van binnen ruim schoon mooi ver uitzicht en eigen douche en toilet. Wat hebben we genoten een fijn vriendelijk ontvangst veel dieren wij vinden het leuk om een rondje over de boerderij te lopen zonen zijn allemaal enthousiast en lopen graag mee en vertellen graag. Veel gefietst en vanaf camping over het Meindertsveen gewandeld. Mooi natuur gebied Nationaal Park Drentsche Aa veel fiets mogelijkheden.

Beoordeling gegeven door Animatie Slagter.

Een geweldig ontspannen vakantie.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2022

Datum beoordeling: 24 juli 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Je komt hier tot rust genieten van de ver gezichten over het weiland 's morgens wakker worden met fluitende vogels 's avonds een heerlijke wandeling met mooi weer en daarna genieten van de sterrenhemel. En de Chalet Witrik gerenoveerd mooie woonkamer met eettafel met stoelen en bank met feautuil heerlijk relaxen en keuken 2 slaapkamers en eigen douche en toilet. Ook een mooi uitzicht vanuit de woonkamer. Kortom genoten komen dit jaar terug.

Beoordeling gegeven door Marjolein Bibi.

Geweldige vakantie.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juli 2022

Datum beoordeling: 27 januari 2023

Reisgezelschap: met partner

Geweldige vakantie fijn ontvangst aardige eigenaars en kinderen die je graag helpen en rondleiding geven op boerderij. Camping achter boerderij heb je daar niets mee dan kun je ook alleen genieten van het uitzicht. Wij vinden dieren leuk dus zeker een rondje boerderij. En we houden van fietsen vanaf de boerderij zie je de bossen. Wat een rust en ruimte en mooie omgeving om te wandelen zo vanaf de camping. Mooie dorpjes met restaurantjes met terrasjes voor onderweg. Ook veel te doen als je ergens heen wilt.

Beoordeling gegeven door Theo .

Een geweldig mooie vakantie!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2021

Datum beoordeling: 31 augustus 2021

Reisgezelschap: met partner

Een geweldig mooie vakantie gehad. Wat een rust, ruimte, mooi uitzicht en wandelend en fietsend vanaf de camping zo de bossen in. Strand op loopafstand. We zijn fijn ontvangen even snel de caravan op plek helpen. De jongste zoon gaat met de ponykar even over de camping kijken wie van de kindertjes een rondje mee wil. We zijn vrij op ons zelf, maar we hadden gezellige buurtjes altijd leuk een praatje maken. En wat hebben ze het leuk op de boerderij koeien met kalfjes, schapen met lammeren en geiten met jonge geitjes in de dierenweide. En nog een veulen bij een paard. Een aanrader wij komen zeker terug.

Beoordeling gegeven door Joke.

Super vakantie echt tot rust gekomen.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Mei 2019

Datum beoordeling: 3 maart 2020

Reisgezelschap: met vrienden

Ruime plaatsen, je staat niet dicht op elkaar en een geweldig uitzicht vanuit de Camper. Wij houden van dieren, dus onze kinderen liepen de hele dag mee op de boerderij en hadden een dag een verzorgpony, vrienden van ons vinden het bij de caravan fijn en dat is mooi kampeer terrein zit achter de boerderij met een aparte oprijlaan. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Zijn lopend naar Boomkroonpad geweest. Volgende x willen kids naar het Klimpark.

Beoordeling gegeven door Wilfred Ka.

Super vakantie! Genoten!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni

Datum beoordeling: 24 februari 2020

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mooie vakantie met een geweldig mooi uitzicht over de weilanden. In een Chalet voor een geschikte prijs. Zo kunnen wij ook op vakantie. Veel gewandeld en gefietst wat een mooie bosrijke omgeving. Dit keer naar Boomkroonpad en Klimpark geweest. Komen zeker terug dames hebben een leuke verzorgpony gehad.

Beoordeling gegeven door Joke D..

Een week vakantie genoten vanuit de Chalet op Boer
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2019

Datum beoordeling: 16 september 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een geweldig uitzicht over landerijen wat we thuis niet hebben. Vooral 's avonds ook leuk met zonsondergang en de maan. Overdag gefietst en leuke dingen en strand bezocht. In de middag weer op tijd terug zijn omdat kids willen helpen met de pony's en natuurlijk paardrijden. Wij heerlijk vanaf de loungeset kunnen genieten van een wijntje met wat chips en een heerlijk boek. We hadden nog nooit met een houtgestookte steenoven pizza gebakken, er waren voldoende gasten want de oven moet een paar uur warm gestookt worden, maar met een lopend buffet en zelf belegd, smaakte het ons erg goed. In een woord geslaagd.

Beoordeling gegeven door Marjolein Bibi.

Vader dochter vakantie genoten van een geweldige w
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2019

Datum beoordeling: 12 september 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een geweldige vakantie lekker ontspannen met een weids uitzicht vanuit de Chalet. Eerst een geweldig ontvangst door een spontaan gezin, die je alles op de boerderij graag laat zien. Heerlijk onderuit gezeten en gelezen op de lounge set op het terras. Dochter is een echt paardenmeisje en als je kind het naar haar zin heeft, dan geniet ik zelf ook. Een betaalbare vakantie waardoor ik uit luxe ook nog elke dag met mijn dochter uit eten ben geweest in de buurt pizzeria, cafetaria, pannenkoekenboerderij.

Beoordeling gegeven door Theo Voortman.

Geld niet waard
1 11111

Bezoekdatum: Juli 2019

Datum beoordeling: 5 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Dit betreft het chalet. Gehuurd voor de periode 22-7-2019 tot 29-7-2019. Het chalet was erg vies. Op 2 na hadden de ramen geen uitzetters meer. De uitzetters lagen en een hoek van de kleine slaapkamer. De horren voor de ramen waren stuk en bleven niet goed zitten. In de kinderslaapkamer was helemaal geen hor, deze zou gehaald worden maar hebben we niet meer gezien. Deze kamer was heel stoffig en vies. Deze periode was het bloedheet 30C+, geen parasol op het terras en de loungeset zat lekker was het niet dat je aan de kussens bleef plakken van de viezigheid. Er stond een vieze pan onder het bed, wil niet weten wat erin gezeten heeft. Twee tafels met 6 stoelen in het huisje voor 4 personen maakt het krap en ongezellig. Voor het grootste raam in de kamer geen gordijn. Op het terras was geen parasol of schaduwdoek, in de volle zon, bloedheet. Er staat een tv maar die doet het niet, de schotel ligt 4 meter verderop tegen de heg aan. De voordeur gaat zeer moeilijk en niet helemaal open, die liep klem op het bordes voor het chalet, voor het kleine gat ongeveer 50 cm waar je dan door kon staat in het midden een paal van het trapje, erg vervelend en heel onhandig met drankjes in en uit lopen. De boerin wist dit maar ze konden de schaafmachine niet vinden. De kinderbedden zijn te klein voor grote kinderen, mijn dochter paste er niet in. 1.70 cm. We hebben tussen de rommel geen koe, geit of winkel gezien. De boerin kwam op mij aardig over. Wat ik wel jammer vond is dat ze bij het paardje uitzoeken voor mijn dochter heel veel commentaar had over andere ouders en kinderen die dan niet kunnen rijden, dat dit geen manegepaarden zijn. Als je met de paarden gaat lopen, mag je de paarden niet vastzetten aan een hek. Mijn dochter had een pony die het hele terrein over liep te grazen en daar stond ze met haar elastiekjes en borsteltas. Ook moest ze bij het lopen met een paard haar rijbroek aan. Bloedheet. Schoenen snap ik, dat is wel zo veilig. Loop je een eindje, kom je een andere gast met een paardje tegen in een korte broek met sandalen... Het was 30c+ in de volle zon. We waren er zo klaar mee dat we na 1 dag verdrietig naar huis zijn gegaan. De omgeving is prachtig de paarden zijn mooi en lief. Helaas is het terrein erg bevuild. Onze enige vakantie en veel te duur.

Beoordeling gegeven door Hans .

Geweldige ontspannen vakantie genoten van het weid
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus

Datum beoordeling: 21 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Wat hebben wij kunnen ontspannen. Wakker worden van fluitende vogels, een super mooi uitzicht over de landerijen en wat een rust. 's Avonds een mooie zonsondergang en 's morgens de geluiden van de dieren op de boerderij die horen dat de boer en zijn gezin gaan voeren. Kinderen huppelen rond bij de dieren en de trampoline is erg in trek. We hebben veel gefietst in de omgeving en het natuurgebied Meindertsveen ligt op loopafstand en hier hebben we met het warme weer een avond heerlijk vertoefd.

Beoordeling gegeven door Sharon Wildeboer.

Geweldig verblijf, mooi uitzicht en gezellige fami
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli

Datum beoordeling: 21 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kinderen hebben zich vermaakt, dan hebben wij het ook naar onze zin. Zo leuk 3 veulens van bijna een jaar, helpen pony's buiten en binnen zetten. Schapen en lammeren helpen voeren, gezellig konijnenhok met jonge konijntjes. Een trampoline waar alle kids samen op zaten jong en oud zo gezellig. En daarnaast ook nog fietsen in de mooie omgeving en een klimpark en strand op loopafstand kortom wij hebben genoten terwijl het best warm weer was.

Beoordeling gegeven door Leonie Wilting.

Vies
1 11111

Bezoekdatum: Juli 2019

Datum beoordeling: 5 augustus 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Locatie is wel leuk. Dat is ook het enige. Vooral vies en plakkerig van het afval achtergelaten door de jaren heen.

Beoordeling gegeven door 8.