Beoordelingen Jachthaven De Eemhof

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03-08-2018

Datum beoordeling: 15 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een super mooie haven, veel voorzieningen, schoon sanitair en Centerparcs om de hoek. Veel te doen voor kinderen, we kregen zelfs 20% korting op het zwembad. Ook een leuk strand met gezellige beachclub.

Beoordeling gegeven door Sandra de Vries.

Gezellige watersport beleving
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 juli 2018

Datum beoordeling: 13 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op en rond de jachthaven is van alles te doen. Je kan er gratis parkeren en lekker naar het strand. De kinderen hebben zich prima vermaakt op jet strand. In de beachclub hebben ze een ijsje gehaald en aan het eind van de dag hebben lekker gegeten bij het restaurant Zuiderzoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Nawijn.

Meer van verwacht
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10-08-2013

Datum beoordeling: 11 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Mooie folders met prachtige foto's maakten dat we een keer in deze haven besloten te overnachten. Meestal sloegen we deze haven over maar omdat alles vernieuwd scheen te zijn, waagden we het erop. Helaas hadden we er wel wat meer van verwacht voor de prijs die men hier voor een simpele ligplaats hanteert (Geef ons Marina Volendam maar, die biedt veel meer zoals luxe, comfort en gezelligheid, voor een veel schappelijkere prijs). Boten kleiner dan tien meter moesten gaan verliggen naar de andere kant waar het wat minder mooi en nieuw was. De havenmeester kwam niet gastvrij over en de volgende dag moest je al na twaalven weg zijn of opnieuw boeken. Het leukste was Centerparcs (dat vlakbij zat) met hun goede service wat het eten - dat ook bezorgd kon worden in de haven zelf - betrof!

Beoordeling gegeven door L..