Beoordelingen

Duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Vandaag

Datum beoordeling: 2 oktober 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als je met 3 kids binnen ga betaal je bijna 24 euro en prima als je dan ook alles kan doen. Bowlen moet je apart bij betalen net zoals alle andere toestellen waar je geld in moet gooien. Ik vind dat ze dat er dan bij de prijs erin mogen doen of weg laten. Kids vinden dit erg verwarrend. En dan denk je dat een kan limonade goedkoop is. Nou vind 4 euro wel duur voor een kan water met een drupje aanmaak. Heb je 2 flessen aanmaak limonade voor hihi

Beoordeling gegeven door Rinus.

Leuk en ruim opgezet
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 augustus

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te doen, voor alle leeftijden. Ruim opgezet en meerdere hokjes om iets te dien. Wij zijn in meerdere binnen speeltuinen geweest. Deze is toch wel het gezelligst opgezet. Kinderen kunnen overal rond rennen een rijden. Zoals het hoort.

Beoordeling gegeven door mijke.

Super!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 16 juni 2012

Reisgezelschap: gezin

Tijd terug bij Chimpie champ komen spelen met onze dochter Elize (4) en onze zoon Martin (2) en twee kinderen van mijn schoonzus. Was echt onzettend leuk! Het eten die we besteld hadden liet op zich wachten maar na dit gemeld te hebben werd het alsnog snel opgelost erg goede en vriendelijke medewerkers. De prullenbak op de babykamer was erg vol wat ik dus erg onhygienisch vond. De kinderen hebben zich erg vermaakt en roepen steeds mama wanneer gaan we weer. Als het weer wat slechters is moeten we dat maar eens doen. Sandra en Pieter Veldkamp

Beoordeling gegeven door Sandra Veldkamp.

erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-11-2011

Datum beoordeling: 19 november 2011

Reisgezelschap: gezin

Leuke ruim opgezette speeltuin, erg schoon en vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Edith van Haren.

kinderdumpplaats.
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: april 2011

Datum beoordeling: 27 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn vandaag naar chimpie champ geweest, vanwege de vele verhalen over een geweldig leuke binnenspeeltuin. Daar aangekomen waren we nog ontzettend enthousiast. Wij gingen met onze nichtjes erop uit en al gauw kwamen we er achter dat er nergens iemand rond liep die toezicht hield. Wat is dit nu voor iets? Ouders willen een dagje uit, maar gaan daarbij liever zitten en ondertussen zijn kinderen overal aan het spelen. Er mag 1 kind op de trampoline onder toezicht van ouders. Ik heb niemand gezien en ze waren met 5 tegelijk op 1 trampoline aan het springen. Niet tussen de glijbanen door omhoog lopen. Hoppa en daar liepen weer een aantal kinderen tussen de rolbaan omhoog om vervolgens voor te dringen. Ook was het erg onoverzichtelijk en zeer rommelig. Je moest oppassen dat je niet omver werd gefietst of gereden. Onze nichtjes hebben wij geen seconde uit het oog verloren en we zijn overal mee in geweest. Maar of het nu echt al vanaf 2 jaar is? Je moet hier een echte haantje de voorste zijn, anders sta je alleen maar netjes op je beurt te wachten. Er waren daarbij ook veel ruzietjes tussen de kinderen. En als je dan wat tegen een kind ervan zei, zaten er meteen vier wilde ouders op je nek. Dit was voor ons maar een eenmalig bezoek. Kinderen kunnen niet spelen volgens de regels tenzij er iemand rondloopt die ze daarop wijst.

Beoordeling gegeven door N.N..

Chaotisch en geen overzicht als ouder
1 11111

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 13 maart 2011

Wij zijn er nu 2x geweest met een kind van 1,5 en van 3 jaar. Helaas is het gewoon niet mogelijk om daar rustig te zitten als ouder. De grotere kinderen rennen en springen over de peutergedeelte heen. Aangezien het er donker en rommelig uitziet kun je je kids niet in de gaten houden. Voor oudere kids die je niet in de gaten hoeft te houden is het te doen, maar anders gewoon niet. Wij wonen in Arnhem, maar gaan nu steeds naar BALLORIG in Zutphen. Veel lichter, meer overzicht en ook niet zo onzettend druk. Ook het peutergedeelte ligt goed afgeschermd van de groten, maar wel op z'n manier dat je als ouders alles goed kan overzien.

Beoordeling gegeven door de Graaf.

Leuk voor de kinderen, een ramp voor ouders
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: december 2010

Datum beoordeling: 20 december 2010

Het is een indoorspeeltuin. Wat zal ik erover zeggen? Voor de kinderen hartstikke leuk, maar voor ouders echt vreselijk. Het was er erg koud (dus dikke jas meenemen en extra vesten voor de kinderen, want zij krijgen het heel warm en als ze stil zitten weer heel koud), ze hebben een soort bouwlampen hangen, met blauwig licht waar je enorme hoofdpijn van krijgt en de ventilatoren/verwarming zoemt. De Wifi-verbinding deed het niet (en dat was blijkbaar al langer zo). Verder was de partykamer zo koud dat we het er maar heel even uitgehouden hebben. De frietjes waren ook zo koud. Het personeel is wel heel aardig en de bowlingbaan is leuk voor 6-7 jarigen. Leuk voor een keer, maar volgend jaar gaan we taartjes bakken.

Beoordeling gegeven door Marielle.

Chinpie champ
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11-09-2010

Datum beoordeling: 14 november 2010

Ik vind het er best mooi maar de prijzen vind ik toch wat te duur, ik vind dat ze daar toch meer moeten kijken met wat er gebeurt bij Chimpie champ bij voorbeeld die trampoline's ik vind dat zelf als ouder zijne wel wat eng.

Beoordeling gegeven door Samantha.

gourmet arregement
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27november

Datum beoordeling: 2 november 2010

onze kinderen zijn toevallig alle twee 2december jarin,nu vieren wij hun verjaardag voor familie en vrienden voor de tweede keer bij chimoie champ de kinderen kunnen lekker spelen en deouderen kunnen heerlijk eten en genieten van een drankje we hopen dat het weer net zo super wordt als de eerste keer. gr,fam aalbers.

Beoordeling gegeven door aalbers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-07-2010

Datum beoordeling: 29 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door C.Neuman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 14 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mireille ruiken.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 mei 2009

Datum beoordeling: 13 mei 2009

heerlijke speeltuin, voldoende zitplaats voor de volwassenen, ruim opgezet, en rustige achtergrondmuziek. één nadeeltje; de kinderen willen niet meer mee naar huis...............;) tot vanmiddag.........

Beoordeling gegeven door mieke.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 02 juli 2008

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Chimpie champ in oosterhout Gld. Voor de kleintjes een feest tot ca 7 jaar. slechte ervaaring in de horeca snack te koud.

Beoordeling gegeven door C. Brugmans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 18 april 2008

Het was erg gezellig, en de kinderen konden zichzelf helemaal uitleven!,Er was zo veel leuks te doen!. En ook het eten was erg lekker !! De kinderen hebben het er nog zo vaak over, en willen er graag nog een keertje heen !!Ze genieten nog na van de foto's !. Alleen vond ik zelf de toiletten niet erg hygienisch. Hartelijke Groeten van Elza Ebbers

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 2 januari 2008

Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt

Beoordeling gegeven door daniels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 27 december 2007

wij hebben rustig en heerlijk genoten van een gourmetparty,terwijl onze kleinkinderen van 2 jaar zich geweldig konden vermaken in het speelparadijs.we hadden er ook goed zicht op.de bediening en het eten was voortreffelijk.zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door fam vree.