Beoordelingen Activiteitencentrum en groepsaccommodatie Paradijsvogels

Eens en nooit meer. Echt vieze boel!
1 11111

Bezoekdatum: 01072023

Datum beoordeling: 9 juli 2023

Reisgezelschap: met een groep

Onhygiënische eetgelegenheid Slecht georganiseerd Slecht eten Slechte prijs - qualiteitverhouding Botte/zeer onvriendelijke eigenaar

Beoordeling gegeven door Jan Janssen.

Niet voor herhaling vatbaar!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 20 juni 2023

Datum beoordeling: 20 juni 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Accomodatie is niet goed verzorgd. Erg stoffig, zand op tafels. Het buffet viel in vergelijking met de prijs tegen. Bepaalde producten waren op en werden niet aangevuld. Drankjes na afloop prijzig. Eigenaar is onvriendelijk als je hem aanspreekt.

Beoordeling gegeven door Herbie .

Prachtige omgeving
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 3-6 juli

Datum beoordeling: 7 juni 2022

Reisgezelschap: met vrienden

De Paradijsvogels is prachtig gelegen tussen het groen en velden vol fruitbomen. De tuin is perfect voor een BBQ, late night drankje of gezellig moment rond het kamvuur of vuurschaal. Ook een hele mooie omgeving om mooie wandelingen te maken. Jammer genoeg is het vakantiehuis zelf wat teleurstellend. Het huis was vuil bij aankomst. De bedden lagen vol zand en sommige lakens waren vuil. In de keuken waren verschillende materialen vuil en absoluut niet hygienisch. (bestekbak, servies, theekannen, koffiezet, ... ) De lavabo lekte, en de douches (boven) waren heel klein, donker en aan vervanging toe. Heel het gebouw is sterk verouderd en aan een grondige renovatie toe.

Beoordeling gegeven door vriendenkring Antwerpen.

Mooie ligging
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 en 2 september 2018

Datum beoordeling: 3 september 2018

Reisgezelschap: met een groep

Deze beoordeling vooral vanwege de ligging / het prachtige panorama. Mooi maar helaas enigszins vervallen pand. Behoorlijk wat achterstallig onderhoud. Best vies zelfs. Qua voorzieningen ook niet van deze tijd en dan bedoel ik met name de sanitaire voorzieningen. De plek zelf is fantastisch. Het schapendrijven is als extra activiteit zeker aan te raden. De spellen zijn beduidend minder. Je zit in een stiltegebied en daardoor is deze locatie minder geschikt voor groepen jongeren die ook een beetje willen kunnen feesten. Wil je echter vooral kunnen genieten van Zuid Limburg op zijn mooist dan is dat wel een van de betere accommodaties.

Beoordeling gegeven door Arno.

teleurstellend
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 30 januari 2016

Datum beoordeling: 31 januari 2016

Reisgezelschap: met een groep

Vlaai bakken op een zolder ( onder het stof en rommel) van een schuur. Het was er steenkoud, we zaten met onze jassen aan , deeg te maken voor de vlaai op vieze houten tafels. Nadat de vlaai gebakken was kregen we koffie, met in het koffiemelkkannetje schimmel. De tafels waar het deeg op gemaakt was, werd even schoongemaakt met een fles spa blauw en vieze doeken. Kortom heel onhygienisch en onprofessioneel.

Beoordeling gegeven door Janssen.

Heerlijke plek, spannende activiteiten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-02-2-13

Datum beoordeling: 17 februari 2013

Reisgezelschap: met een groep

We hebben heerlijk "Berg" boerengolf gedaan en daarna heuvellandgames. De dames en kinderen mergelcarving en daarna weer samen schapendrijven met een leuke herder en toen daarna zelf schapen gedreven met de kinderen. Een aanrader zonder meer. Gelegen in Cottessen, zelfs in de nevel een erg mooie plek.

Beoordeling gegeven door M. Paffen.