Beoordelingen Huskytochten in Limburg

NIET AAN BEGINNEN!!
1 11111

Bezoekdatum: 17-03-2024

Datum beoordeling: 17 maart 2024

Reisgezelschap: met vrienden

!! Ga niet naar Lowland Pack hondenpark in Koningslust !! Zeker een dag die wij nooit zullen vergeten. Wat een leuke sledetocht met husky’s zou zijn, is uitgelopen in een ware nachtmerrie. Te beginnen met het feit dat wij niet serieus genomen werden bij het uitspreken van onze zorgen over het welzijn van één van de sledehonden. Wat achteraf terecht bleek. Verder heeft de eigenaar geen enkele fatsoensnorm en is een zeer onbeschofte man. Geen empathie, ronduit tactloos. Hij scheld je grof uit en behandeld zijn klanten als een ‘hond’. Zonder in detail te treden, is verbale agressie en fysiek contact totaal ongepast en niet hoe je met mensen om hoort te gaan! Vragen stellen is teveel gevraagd en bij een ongeval geven de eigenaren helemaal niks om verwondingen van klanten. Ze schelden je verrot en geven enkel en alleen om hun eigendom. Dit naast het feit dat een fatsoenlijke instructie ontbreekt, zowel voor- als tijdens de tocht. Ze durven wel, tegen twee jonge vrouwen. Gelukkig waren wij deze dag niet de enige die dit op deze manier hebben ervaren. Samen met deze mensen hebben wij halverwege de dag besloten onze spullen te pakken en te vertrekken. Absoluut geen aanrader en geen euro waard!

Beoordeling gegeven door X.

Niet verantwoord
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-10-2023

Datum beoordeling: 29 oktober 2023

Reisgezelschap: gezin

Samen met mijn zus ben ik een dagje mee geweest met de lowland pack. Ik ben normaal niet van de reviews schrijven maar aangezien ik door een husky in mijn been werd gebeten tijdens het aaien van de honden vond ik dit wel nodig. De hond greep flink naar mijn been toe en schampte mijn been met zijn tanden en bleef vasthouden in de broek ik trok mijzelf terug en heel mijn broek scheurde open. Ik heb er gelukkig een oppervlakkige wond aan overgehouden maar het scheelde echt niet veel of hij had dieper in mijn been gezeten. Ik liep naar de instructeurs toe en er werd bijna niet en zelfs heel ongeïnteresseerd op gereageerd, dit vond ik nog het ergst. Ik moest zelf komen met het idee om de wond te ontsmetten. Er waren op deze zelfde dag zelfs meerdere mensen gebeten gelukkig geen (kinderen). Het lijkt bijna of dit heel normaal is voor de instructeurs en dat ze er bewust niet op in willen gaan om problemen voor zichzelf te voorkomen. maar ik vind het heel onverantwoord, zeker bij kinderen. In mijn ogen zijn de honden te opgefokt waardoor ze dit gedrag vertonen, maar ik ben natuurlijk geen hondenkenner. Ik zie veel vergelijkbare reviews staan in mijn ogen moet hier echt iets in veranderen bij de lowland pack

Beoordeling gegeven door Mark.

Enorme tegenvaller
1 11111

Bezoekdatum: 11-02

Datum beoordeling: 17 februari 2023

Reisgezelschap: met partner

Wat een leuk dagje uit had moeten zijn, pakt uit in een bak ellende. Wegens ziekte konden wij niet op de geplande datum deelnemen aan de tocht. Na ruim een dag van te voren de situatie uitgelegd te hebben en gevraagd te hebben naar alternatieve data, kregen wij als antwoord dat er geen alternatieven geboden werden vanwege dat wij akkoord gegaan zijn met de "algemene voorwaarden". Blijkbaar ontziet de eigenaar zich via deze weg van alle verantwoordelijkheid richting zijn BETALENDE klanten. Ook terugbetaling doet hij niet aan. Ik had graag deelgenomen aan deze tocht, maar uiteindelijk mocht deze droom niet uitkomen. Heel jammer dat er niet met de klanten meegedacht wordt als het vanwege overmacht (ziekte) niet deelgenomen kan worden. Als je geen zin hebt in zo'n bak ellende, er zijn voldoende andere bedrijven die eenzelfde activiteit aanbieden. Ik zou ook zeker adviseren om dan een andere onderneming te kiezen dan deze.

Beoordeling gegeven door Esther J.

Waardeloos!
1 11111

Bezoekdatum: 10-2022

Datum beoordeling: 10 november 2022

Reisgezelschap: met partner

De dienstverlening van deze organisatie rammelt aan alle kanten. Helaas heb ik verzuimd om voorafgaand aan het boeken de recensies niet te lezen, want dan was ik er nooit aan begonnen. Kijk zeker ook even op sites van andere aanbieders; daar zie je veel van dezelfde klachten. Ga je in zee met deze dienstverlener dan weet je één ding zeker; klantvriendelijkheid en flexibiliteit kent men niet. De algemene voorwaarden zijn zo bezwarend dat wat er ook gebeurt Lowlandpack nergens voor verantwoordelijk is en je nooit je geld terug zal krijgen van Lowlandpack. Het is zelfs zo dat Lowlandpack alle touwtjes in handen heeft over jouw reservering. Ze kunnen zich schuilen achter het weer, achter de gezondheid van hun diertjes, achter persoonlijke omstandigheden, achter overboekingen, achter overmacht, achter álles. En kan jij toevallig niet (meer) op je gereserveerde datum dan moet je betalen. Verzet Lowlandpack om wat voor reden ook jouw reservering, dan moet je akkoord gaan want nogmaals; je geld krijg je niet terug. Het lijkt er zelfs op dat expres saboteren van je reservering de bedoeling is; na een aanvaring te hebben gehad heb je al geen zin meer in deze activiteit en heeft Lowlandpack gratis geld; jij komt toch niet meer langs en ze betalen toch niks terug. Nogmaals; lees de recensies op internet goed, het komt meerdere malen naar voren. En áls je al gaat, verwacht er dan niet veel van. Een kwartiertje zelf rijden is al veel en dat op een dag die 5,5 uur duurt. Ik wens iedereen veel wijsheid toe en ga een potje toepen met je partner; veel leuker, veel goedkoper en minder frustrerend.

Beoordeling gegeven door Vd Garde.

Een erg leuke dag samen met de husky's.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-10-2020

Datum beoordeling: 18 oktober 2020

Reisgezelschap: met partner

Vandaag een leuke dag uit gehad. Wat waren de husky's toch lekker enthousiast om te gaan trainen. Goede uitleg van de eigenaar over hoe het werkt met zo een grote roedel omtrend voer en activiteiten van de husky's. Verder mochten we overal bij helpen, wat wij erg leuk vonden. Soms moest je even wachten, maar daar waren de husky's die klaar stonden voor een aai. De rit zelf was erg leuk en uitdagend. Helaas was niet modderig, want dat lijkt me nog leuker. Een echte aanrader, hopelijk gaan we dit nog een keer doen, hier of in de poolsneeuw. Kortom, een aanrader voor elke dierenliefhebber en avonturier.

Beoordeling gegeven door Krissie1990.

teleurstellend
1 11111

Bezoekdatum: 25 november 2018

Datum beoordeling: 26 november 2018

Reisgezelschap: gezin

Heel duur voor amper 10 min zelf achter de honden op de slee-kar te mogen rijden. Ontvangst in een gezellige kamer, rond de tafel met een tas koffie of thee. Oké ! Een uur uitleg waarvan maar de helft boeiend.... Daarna ruim 10 min met je auto naar een bos rijden. Daar hebben we meer dan 3 uur ! ter plaatse staan te trappelen in de koude, we moesten telkens meehelpen om de honden aan te lijnen, water te geven . ( niet zo erg hoor, want dan hadden we toch even iets te doen, en de honden waren lief ) Jammer van de veel te kleine mobiele keukenkar waar je onsmakelijke droge en verfrommelde supermarktbroodjes uit een plastiek zak moest vissen en zelf kon beleggen met kaas of confituur . koffie of thee uit een kartonnen bekertje, nog oké. Dan je beurt afwachten ....en uren de koude en de nattigheid trotseren want je staat daar gewoon te wachten. Dan de ride zelf , waar je eigenlijk voor komt , duurt juist geteld een goed kwartier . Die moet je dan nog halveren want het is om de beurt mee achteruitwaarts rijden op de quad en ergens halverwege wisselen om dan een 8-tal minuten zelf te rijden op de kar achter de husky's. Daar betaal je dan 95 euro voor, per persoon.! Als eindelijk iedereen aan de beurt was geweest, was het weer zelf alles mee opruimen en weer 10 minuten zelf terugrijden naar de hondenrennen. Daar werden we even de hondenwei ingestuurd, was een beetje dwaas. We konden niet dadelijk naar binnen want "ze moesten eerst alles gaan klaarzetten" Had geen enkele meerwaarde, we stonden daar maar wat te kijken en opletten dat je niet in de hondenpoep trapte, want dat is normaal in zo'n hondenwei waar dagelijks 36 honden in rondlopen. Iedereen was ook verkleumd en velen ontgoocheld . Binnen kregen we één drankje aangeboden met wat kaasblokjes en stukjes salami die op een bord lagen op de tafel . We kregen achtereenvolgens 3 promofilmpjes te zien, met dezelfde inhoud, totaal zinloos. Het is geen aanrader. Ze zouden beter werken met een groep van max 10 personen. We waren met te veel mensen. Bij guur en koud weer zouden ze een grotere kar kunnen meenemen, met zitbank en dekentje, waar je dan nog wat gezellig bij elkaar zou kunnen zitten om wat op te warmen. Want je staat daar uren te wachten...terwijl je verlangt om een échte ride te gaan maken , die toch langer dan 10 minuten zal duren...

Beoordeling gegeven door fam. Meynen.