Beoordelingen Outdoor Westvoorne

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-09-2013

Datum beoordeling: 10 september 2013

Reisgezelschap: met een groep

Op 30-08-2013 een vrijgezellenfeest georganiseerd met actieve aspecten via Outdoorwestvoorne op een door mij gekozen locatie; De Kogeloven in Brielle/Oostvoorne. Nog voordat ik een offerte kreeg dachten Arco en Roy al mee en hadden zelf al even contact opgenomen met de locatie over de mogelijkheden en beperkingen op hun terrein. Dit was prettig want nam een hoop zorgen bij mij weg. Nette offerte met een scherpe prijs en gekozen activiteiten waren de juiste voor mijn groep. Zelfs toen er een dag van te voren nog één deelnemer afviel, was dit geen probleem en werd zonder problemen van de factuur gehaald. De dag zelf was geweldig: Roy was op locatie en had ruim van tevoren alles opgezet en nam de tijd om met mij alles door te nemen. Ook vroeg hij nog wat info over de vrijgezellen zodat hij dit kon gebruiken in het aan elkaar praten van de spellen. Tijdens de spellen zelf (Highland Games & vlotten bouwen) de groep goed bij elkaar gehouden en iedereen had een top-middag. Rekening was duidelijk en had de mogelijkheid om cash of via bank-transfer te betalen...super. Als laatste nog een compliment voor Roy (en de hond) van de hele groep voor de geweldige middag en een compliment van mij voor beide heren voor alles van A-Z. Remco Vrieze - Hellevoetsluis"

Beoordeling gegeven door Remco Vrieze .

veel gelachen
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-12-2012

Datum beoordeling: 5 juli 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Een middag met leuke activiteiten, veel gelachen en goed aan team building gedaan. Outdoor Westvoorne is niet alleen leuk voor een personeelsfeest maar ook zeker leuk als activiteit voor een familie dag en/of gezellig met een clubje vrienden! Activiteiten: Sky battle: Echt heel erg grappig zeker als je er met de groep voor kiest de jongens tegen de meiden! We hebben geen ton om gekregen maar wat hebben we een lol gehad! Management Games: Hier moet echt over na gedacht worden! Hoe kan je met 11 personen op 2 auto banden staan? En hoe kan je een zeil omkeren zonder dat er iemand van het zeil afgaat! Boogschieten: Fijn om even bij te komen van het lachen na de sky battle! En wie schiet in de roos!? De mannen van Outdoor Westvoorne hebben voor een super middag gezorgd! Namens het hele Team van Badhotel Rockanje Bedankt! Met vriendelijke Groeten,

Beoordeling gegeven door Badhotel Rockanje.

Actief programma
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 juni

Datum beoordeling: 26 juni 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Vrijdag 14 Juni hadden we sportdag van de RGO te Middelharnis. In ons programma voor de leerlingen hebben we o. a. outdoor westvoorne ingeschakeld om een buitenprogramma te verzorgen. Net als vorig jaar is dat weer erg goed gewaardeerd door de leerlingen. Ze doen net iets anders dan bij de meeste sportdagen. Het weer was prima en het programma goed afwisselend. De kinderen hebben het erg naar hun zin en veel lol gehad. Met blobbing was het gegil niet van de lucht. Door de vlotte organisatie liep alles heel soepel. Volgend jaar weer!!

Beoordeling gegeven door RGO Middelharnis.

Spannend en stoer!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-02-2013

Datum beoordeling: 21 juni 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Op aanraden van Outdoor Westvoorne hebben wij gekozen voor het 'High Rope Parcour' als activiteit voor ons Personeelsuitje. In eerste instantie wisten we niet wat we hiervan moesten verwachtten maar daar zijn we zeker van teruggekomen! Het is een geweldige uitdaging en leuk om je collega's te zien stunt(el)en op flinke hoogte. Als je eenmaal boven op het high rope parcours staat merk je toch wel dat 6 tot 8 meter echt flink hoog is! Een voor het oog simpele uitdaging kan toch ineens lastig, spectaculair en grensverleggend zijn! Kortom enorm gelachen, voor de meesten een grote overwinning en voor iedereen een onwijs leuke middag. Bedankt Outdoor Westvoorne!

Beoordeling gegeven door cartrend.