Beoordelingen ActiefTwente.nl: ontdek Twente op twee wielen

Geweldige scootertour!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-11-2015

Datum beoordeling: 29 november 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Erg leuke scootertour gemaakt door het mooie Twente. Heerlijk geluncht bij La Poste en leuke horecagelegenheden bezocht. Goede service en prettig contact met de heren van actief Twente.

Beoordeling gegeven door Melanie Bos.

Erg mooi en leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6-12-2014

Datum beoordeling: 10 december 2014

Reisgezelschap: met partner

Op 6 december hebben mijn vriend en ik een solex tocht gemaakt. Wij hadden een reservering gemaakt op zaterdag. Omdat het weer dan slecht zou zijn, hebben wij dit een week van te voren verzet naar zondag. Op vrijdag bleek dat zaterdag toch een mooie dag zou worden, en zondag een dag met regen. Vrijdag hebben wij de tocht weer verplaatst. Dit was (ondanks dat wij dit uitje deden van de gift for 2 card) geen probleem voor ze. Om half 3 stapten we gezellig op de solex. Gelukkig raadde hij ons die lange leren jas aan, want het was aardig koud. Het was een super mooie omgeving. We hebben genoten! Uiteindelijk werd het al snel donker en kreeg mijn vriend pech met de Solex. We hebben geprobeerd het zelf op te lossen, maar het werd iets te snel donker. Even bellen naar de eigenaar, en we werden (1 km voordat wij weer terug waren) netjes opgehaald door het busje! De [ech heeft de pret niet weten te drukken! Aardige mensen, mooie tocht! Mijn collega's zeiden, nadat ze mijn foto's gezien hadden; leuk voor een teamuitje!

Beoordeling gegeven door jolanda.

superleuk!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-09-2014

Datum beoordeling: 22 september 2014

Reisgezelschap: zakelijk

Erg leuk om in oude lange leren jas op een solex door de omgeving van het mooie denekamp te rijden. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door iris.

Geweldige dag gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-06-2014

Datum beoordeling: 16 juni 2014

Reisgezelschap: met een groep

Geweldige tocht gehad op de Solex door het mooie Twentse landschap. In ieder geval voor herhaling vatbaar!!! Dank jullie wel voor de te gek gave ervaring.

Beoordeling gegeven door Maats BV.

Erg leuk.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-05-2014

Datum beoordeling: 4 mei 2014

Reisgezelschap: gezin

leuk uitje voor het gezin en twentescooter.nl is erg flexibel met de invulling van het programma en jou wensen.

Beoordeling gegeven door Hayke70.