Happy You Workshops
Volg een leuke workshop bij Happy You in Apeldoorn

Zin om met vriendinnen op stap te gaan? Op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest of vrouwendagje? Kies voor een van de leuke workshops van Happy You in Apeldoorn. Leer allerlei trucjes rondom make-up of verbaas jezelf tijdens een gezellige workshop met steigerhout of sloophout!

Make-up workshop met vriendinnen

Annemieke Vreeman weet precies waar je moet beginnen als je je (voor het eerst) in de wereld van make-up begeeft. Leer tips en trucs in deze make-up-workshop in Apeldoorn om te zorgen dat je je sterke kant benadrukt en er altijd tiptop uitziet! Niet voor niets zijn dit workshops waar je blij van wordt!

Hip en creatief: workshops bij Happy You

Ga lekker met je handen bezig onder de bezielende leiding van Annemieke tijdens een creatieve workshop in Apeldoorn. Verbaas jezelf en kom thuis met de mooiste creaties! Kies uit verschillende creatieve workshops, zoals steigerhout of shadowpainting. Er zijn ook leuke arrangementen!

Happy You Workshops in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.happyyou-workshops.nl

Happy You Workshops
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.