Hip en creatief: workshops bij Happy You

Happy You Workshops

Maak de mooiste creaties bij de workshops van Happy You! In Apeldoorn kun je terecht voor verschillende creatieve workshops, inclusief leuke arrangementen. Wat denk je bijvoorbeeld van een Workshop Steigerhout? Met steigerhout en sloophout maak je een naambord, weekplanner, vogelhuisje of andere gave decoratie. Leuk om samen te doen tijdens een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of als bedrijfsuitje.

Ga aan de slag bij Happy You en versier je huis met je eigengemaakte decoraties! Het is heerlijk om met je handen bezig te zijn. Happy You weet hoe het moet en heeft een wisselend aanbod van originele workshops. Ga aan de slag met steigerhout of leer de kunst van het shadowpainting. Kies wat je het liefste doet en knutsel er lekker op los.

Shadowpainting: dat kan iedereen!

Met shadowpainting kan iedereen een mooi schilderij maken. Het leuke van deze techniek is, dat je zelf niet hoeft te kunnen tekenen. De basis, een afbeelding die je kiest, wordt overgetrokken met een liner, waardoor je ontspannen kunt schilderen. Mislukken is er niet bij! De workshop shadowpainting is inclusief koffie en gebak en foto's, die je per mail toegestuurd krijgt.

Combineer de workshops met een lunch, high tea of picknick. Of een bezoek aan Paleis Het Loo! Er zijn diverse arrangementen samengesteld. Happy You heeft voor iedereen workshops waar je blij van wordt.

In Apeldoorn kun je ook een professionele make-up-workshop van Happy You boeken.

Happy You Workshops in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Happy You Workshops

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.