Restaurant Buitenzorg

Restaurant Buitenzorg

Restaurant Buitenzorg heeft een lange geschiedenis. Sinds 1895 bestaat Restaurant Buitenzorg en het pand is nog weer ouder. Geniet hier van een heerlijke driegangendiner in Brasserie De Zeven Reuzen. Wat dacht je van een besloten diner of een proeverij in de wijnkelder? Oude gewelven, flakkerend kaarslicht en een select gezelschap: zie je het al voor je? De ambiance in Restaurant Buitenzorg is zeker de moeite waard.

Unieke feestlocatie

Exclusieve diners, grootse feesten, gezellige borrels of een bruiloft in stijl... voor elke gelegenheid kun je hier terecht. Zelfs in de wijnkelder kun je terecht. Buitenzorg is een unieke feestlocatie in Gelderland. Kies bijvoorbeeld voor een roosterparty, waarbij de koks heerlijk vlees bereiden op de rookoven binnen en buiten. Ook voor catering kun je een beroep doen op het team van Restaurant Buitenzorg.

Restaurant Buitenzorg in Ede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Restaurant Buitenzorg

Foto: Restaurant Buitenzorg © Marlies Haitsma

Foto: Restaurant Buitenzorg

Foto: Restaurant Buitenzorg