Speel zelf De Jongens tegen de Meisjes - Groepsuitjes Limburg

Speel zelf De Jongens tegen de Meisjes - Groepsuitjes Limburg

Groepsuitjes Limburg heeft leuke activiteiten voor groepen. Spanning en sensatie of juist buikpijn van het lachen? Het concept van Groepsuitje Limburg vind je nergens anders! Beleef samen een gezellige dag en leer elkaar nog beter kennen door gekke en leuke spellen. Ideaal voor teambuilding!

Gekke spellen voor iedereen

Wie houdt bijvoorbeeld het hoofd koel bij het supergekke spel Minute to Win it? Iedereen voert om de beurt de gekste opdrachten uit. Even geen serieuze gesprekken, maar onzin van de bovenste plank! De tijd vliegt voorbij... maar probeer wel zoveel mogelijk punten te verdienen voor je team. Door de verrassende wendingen kom je vast achter die verborgen talenten van je collega, oom of beste vriend.
Of kies één van de andere gave spellen:
  • De Jongens tegen de Meisjes! Bekend van tv!
  • Ik hou van Holland, speel nu zelf mee met deze tv-show
  • The Battle, de eeuwenoude strijd, super spannend!
  • Duik samen in het bekende spel Wie is de Mol? Niets is wat het lijkt...

Groepsuitjes-Limburg

Gave spellen voor groepen

Sneeuw en kou vergeet je hier snel, want door het beproefde concept warm je lekker op en leer je je vrienden of collega's nog beter kennen. Gezellig voor in de donkere maanden: ga er met elkaar op uit en boek een gezellige dag bij Groepsuitjes Limburg.

Heerlijk eten

Alle activiteiten zijn te combineren met een drankje, een lunch of een heerlijk buffet. Nog meer lekkere trek? Laat je verrassen door een gezellige High Tea met bijzondere hapjes, of wat dacht je van een heuse High Beer voor mannen?

Alle groepen zijn welkom

Kom je met twee vrienden? Of met twintig collega's? Of komt het hele bedrijf van tweehonderd personen mee? Groepsuitjes Limburg heeft alle ruimte en ontvangt jou en je gezelschap met alle plezier. Een dag in Ospel betekent een goedverzorgde dag vol plezier, tegen de beste prijs. Op maat gemaakt, en voor elk wat wils.

Spoedcursus boer? Een familiespel dat leuk is als je 4, 20, 40 of zelfs 80 jaar bent! Een gezellige dag vol grappige spellen, zoals muis meppen, stro stapelen, wippen met de boerin en insemineren. Neem een kijkje bij het uitgebreide aanbod van Boerenspellen, gezellige groepsactiviteiten in Limburg.

Speel zelf De Jongens tegen de Meisjes - Groepsuitjes Limburg in Ospel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Speel zelf De Jongens tegen de Meisjes - Groepsuitjes Limburg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.