Sport-Restaurant De Stolp
Sport-Restaurant De Stolp

Onder de kap van een prachtige authentieke stolpboerderij vind je, heel verrassend, allerlei sportfaciliteiten. In Sport-Restaurant De Stolp span je jezelf eerst in om daarna heerlijk bij te komen in het restaurant. Daag jezelf uit op één van de twee klimwanden. De wanden zijn zeven meter hoog en er zijn verschillende routes om de top te bereiken. Of sla een balletje op één van de zes squashbanen. Voor de rustige gelegenheidssporter zijn er bowlingbanen, maar liefst acht stuks.

Bij De Stolp combineer je inspanning met ontspanning. Je komt na afloop helemaal tot rust in het restaurant of lunchcafé. Uiteraard kun je ook zonder een sportieve prestatie binnenlopen. De Stolp heeft allerlei mogelijkheden voor het vieren van een feestje. Ook voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering ben je hier aan het goede adres.

Sport-Restaurant De Stolp in Sneek leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.destolpsneek.nl

Sport-Restaurant De Stolp
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.