UITagenda  Sneek

UITagenda en activiteiten  Sneek en omgeving

Expositie De Lelylijn

tijdelijke activiteit sneek, Friesland  -  Deze zomer is de tentoonstelling Lelylijn nog te zien in het Modelspoor Museum.

geopend, dinsdag 2 januari 2024 t/m zondag 30 juni 2024, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Circus per Spoor

tijdelijke activiteit sneek, Friesland  -  Het Modelspoor Museum Sneek heeft een nieuwe expositie; Circus per Spoor.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 29 juni 2024 t/m zaterdag 28 december 2024, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

Circus per Spoor

tijdelijke activiteit sneek, Friesland  -  “Circus per Spoor” in het Modelspoor Museum

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 29 juni 2024 t/m maandag 30 december 2024, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Fries Scheepvaartmuseum

sneek, Friesland  -  Prachtige schepen, kanonnen en alles wat met scheepvaart te maken heeft is te vinden in het Fries Scheepvaartmuseum. En boven...daar pronkt het Sneker zilver!

Dagje Sneek

sneek, Friesland  -  Sneek is beroemd vanwege de watersport en de welbekende Sneekweek. Maar dit lieflijke Friese stadje biedt nog veel meer! Van actieve uitstapjes tot culturele hoogstandjes. Een pareltje in het hoge noorden.

Sport-Restaurant De Stolp

sneek, Friesland  -  Combineer inspanning met ontspanning bij Sport-Restaurant De Stolp! In deze authentieke stolpboerderij vind je veel sportief plezier. Acht bowlingbanen, twee klimwanden en zes squashbanen. Smul na afloop van je favoriete menu in het restaurant.

Zwembad It Rak

sneek, Friesland  -  Ga in Zwembad It Rak na het zwemmen nog wat drinken of fitnessen. Een glijbaan, kleuterbad en whirlpool maken een dagje waterplezier compleet!

Weduwe Joustra Beerenburg

sneek, Friesland  -  Een slokje Beerenburg van Weduwe Joustra smaakt het lekkerst in Sneek! Kom eens kijken in het gezellige winkeltje en in de distilleerderij. Daar proef je de traditie van de échte Beerenburg.

Nationaal Modelspoor Museum

sneek, Friesland  -  Druk op de knop en hij gaat rijden! In het Nationaal Modelspoor Museum bedien je verschillende treinen zelf. Bewonder treinen vanuit de hele wereld en kom alles te weten over het spoor van vandaag de dag.