Rederij het IJ




Vaartochten door Amsterdam met Rederij het IJ

Op zoek naar een uitstapje voor met familie of voor een bedrijfsuitje? Ga lekker het water op en laat je verwennen met heerlijk eten en drinken. Bij Rederij het IJ kun je het prachtige schip de Stortemelk huren voor groepen van 75 tot wel 350 personen. Vervolgens varen jullie vanuit het IJmeer in Amsterdam over de wateren rond de hoofdstad en Zaandam.

Rederij het IJ biedt naast het schip de Stortemelk ook andere, meer bijzondere arrangementen op en rond het water. Zo kun je ook genieten van allerlei vlees én vegetarisch voedsel op de BBQ Boot, 'voor Pampus liggen' op Forteiland Pampus en heerlijk swingen tijdens Stortemelk Live. Of houd de wekelijkse vrijmibo eens op de Borrel Boot. Dan waait alle werkstress binnen no time weg!

Opstaplocaties

Hoewel de thuishaven van Rederij het IJ in Zaandam ligt, zijn er wel meerdere opstaplocaties. Zo kun je opstappen in Amsterdam (Steiger 14 achter Centraal Station), bij de Burchtkade en steiger van het Zaantheater in Zaandam, maar ook op locaties in Enkhuizen, Harlingen, Hoorn, IJmuiden, Almere, Muiden, Huizen en Lelystad. Neem contact op met de rederij voor meer informatie.

Rederij het IJ in Zaandam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rederijhetij.nl

Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ
Foto: Rederij het IJ