Van iedere gast een karikatuur!
Karikatuurlijk

Razendsnel schiet de stift van sneltekenaar Ruben over het papier. Het resultaat? Een prachtig portret met een humoristisch tintje. Met deze portretten luistert karikaturist Ruben van Karikatuurlijk menig feest, bruiloft of jubileum op. Geniet ook van zijn kunsten en verras je gasten met een optreden van deze artiest.

Karikaturen van Karikatuurlijk, entertainment voor een feestje

Toekijken hoe Ruben te werk gaat is al entertainment op zich. Hoe hij een persoon weet te portretteren en hoe treffend de gelijkenis is, verbaast de omstanders steeds opnieuw. En het is natuurlijk helemaal leuk als je zelf een portret laat maken. Door heel Nederland staat Karikatuurlijk klaar om feestgangers te portretteren. Ook op kinderfeestjes is de karikaturist een welkome gast. Het enige wat de tekenaar nodig heeft is twee stoelen en een goed verlichte werkplek. In een uur weet hij maar liefst acht tot tien karikaturen op papier te toveren!

Karikatuurlijk in Almere leent zich ook goed voor een kinderfeestje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Van iedere gast een karikatuur!