Toms Creek
Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

Lekker op je klapstoeltje bij het water, in de frisse lucht met je voeten in het gras! Vissen is een relaxte sport waar je gerust een dag mee bezig bent. Maar het kan net zo goed een avontuur zijn. Bij het vernieuwde recreatiepark Toms Creek liggen tien vijvers vol vissen voor je klaar. Vissen bij Toms Creek is een belevenis! Open de jacht en kom vissen op forel, karpers, steur en meerval. Elke vis die je vangt zorgt voor een andere en nieuwe beleving. Dat geldt voor sportvissers, maar ook voor beginners. Of je nu getraind bent in het vissen of dat je het voor de eerste keer probeert: haal je hart op in de vijvers van Tom! Je kunt hier terecht voor origineel uitje met het gezin, de kleinkinderen of bijvoorbeeld met het bedrijf.

Samen vissen

Toms Creek heeft arrangementen en activiteiten voor groepen vanaf vier personen, bijvoorbeeld voor originele bedrijfsuitjes of een geslaagd kinderfeestje. Of je nou met je (klein)kinderen, vrienden of collega's komt: voor elk gezelschap is er een passend arrangement. Combineer het vissen met een hapje en drankje of met een luxe barbecue aan de waterkant. De horecaruimte in de Lodge (met een heerlijke kachel) kan worden afgehuurd voor een vergadering, teambuildingssessie of cursus. Maar niet alleen volwassenen leven zich hier uit, Toms Creek is ook geschikt voor een origineel kinderfeestje voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Je hebt geen visvergunning nodig om te komen vissen, dus iedereen is welkom!

Toms Creek in Lelystad leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 85,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.tomscreek.nl

Toms Creek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.