Bezoek de 5000 eenden van Eendenboerderij Helvoirt

Bezoek de 5000 eenden van Eendenboerderij Helvoirt

Maar liefst 5000 eenden bevolken de stallen van Eendenboerderij Helvoirt! Als kleine eendjes, pas uit het ei gekropen, komen ze binnen en groeien hier op tot grote eenden. En uiteindelijk komen ze net als de meeste koeien en varkens, op een bord terecht. Kom eens kijken in de stallen en luister naar het leerzame verhaal van de boer en boerin, die zo diervriendelijk mogelijk hun bedrijf runnen.

Kleine eendjes aaien op Eendenboerderij Helvoirt

Excursie op de eendenboerderij

Een excursie op Eendenboerderij Helvoirt begint in de Vlaamsche schuur, waar de boer het verhaal achter de eendenboerderij uit de doeken doet. Na deze uitleg, onder het genot van een kopje koffie of thee, volgt het echte werk: iedereen mag mee op bezoek bij de eenden! Het is een gezellig gesnater in de stal, waar bezoekers eerst kennismaken met de kleine eendjes. Hoe verder de rondleiding vordert, hoe groter de eenden worden. Terug in de Vlaamsche schuur mag iedereen een hapje eendenvlees proeven en is de excursie ten einde.

Smaakt dit naar meer? Op de boerderij is eendenvlees te koop!

Bezoek de 5000 eenden van Eendenboerderij Helvoirt in Helvoirt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bezoek de 5000 eenden van Eendenboerderij Helvoirt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.