Logeren bij de boer in Kamperland met FarmCamps

Logeren bij de boer in Kamperland - FarmCamps

Kom naar Zeeland voor een fantastische vakantie bij de boer. In de luxe safaritenten beleeft het hele gezin een gezellige en ontspannen vakantie. FarmCamps Five Star in Kamperland is een educatieboerderij: een boerderij waar volop gespeeld en geleerd kan worden. Kinderen vermaken zich hier uitstekend met alle activiteiten en dieren. En de ouders genieten van de stilte van het Zeeuwse platteland.

FarmCamps

Help de boer

Kinderen mogen hier boer Jan en boerin Ella helpen met het verzorgen van de dieren: de pony's Bliksem en Matje, de zoogkoeien, de kippen en de varkensvriendjes Karbo en Naadje. En tussendoor kun je heerlijk knuffelen met de konijntjes en boerderijkatten. En er is in nog veel meer opzichten aan kinderen gedacht:
  • Haal hier gratis je boerenpaspoort en boerenknechtdiploma!
  • Ga met de boerin op stap
  • Leef je uit in het overdekte speelparadijs
FarmCamps Five Star heeft allerlei luxe voorzieningen voor de kampeerders: een boerderijwinkel en een centraal kampvuur en terras. De keuken in de safaritenten en lodgetenten zijn uitgerust met allerlei apparatuur en bestek en stromend water. Niets staat een zorgeloze logeerpartij op de boerderij in de weg!

Natuur in Zeeland

Kamperland ligt dicht bij zee, dus als je de weilanden wel gezien hebt, kun je ook een duik gaan nemen in de Noordzee. Er is nog veel meer natuurschoon in de buurt: het Veerse Meer, de Kamperlandse duinen en de Oosterscheldestormvloedkering.

Logeren bij de boer in Kamperland - FarmCamps in Kamperland leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Jongens met visnet

Oude boerderij

Jongens met visnet

Jongens met visnet

Jongens met visnet

Samen buiten eten