Happy Fun Beach: elke dag strandweer! - GESLOTEN

Happy Fun Beach

Alleen gasten van vakantiepark Stoetenslagh kunnen gebruik maken van deze indoor beach.

Laat de weersvoorspellingen voor wat ze zijn, want een dagje strand kan altijd bij Happy Fun Beach! Dit prachtige indoor strand heeft behalve zand ook beachvolleybalvelden, klimmuren, springkussens en een gezellige bar. Buiten ligt een grote recreatieplas waar je kunt zwemmen en genieten op het strand. Een ideale locatie voor een leuk uitje met het hele gezin, een zonnige familiedag of een gezellig bedrijfsuitje. Je kunt ook gewoon een kopje koffie komen drinken, terwijl de kinderen zich uitleven op het strand en op de luchtkussens.

Gezellige groepsuitjes

Of je nu wilt relaxen met een hapje en een drankje of een lekker actieve dag wilt beleven, voor beide heeft Happy Fun Beach een schitterend decor. Neem collega's of familie eens mee voor een gaaf spelprogramma als Beach Games, Expeditie Robinson of Fort Boyard en geniet van een heerlijk buffet of barbecue.

Wat kun je hier allemaal doen?
  • Beachvolleybal;
  • Palmboom klimmen;
  • Bowlen;
  • Boogschieten;
  • Zwemmen;
  • En nog veel meer activiteiten!

Tapas eten en barbecueën

Een dagje strand sluit je in stijl af met de lekkerste hapjes van het Tapasrestaurant of met een lekkere schnitzel. Maar het allerlekkerst is natuurlijk een barbecue met de hele groep! In combinatie met de activiteiten maakt Happy Fun Beach graag een arrangement op maat.

Happy Fun Beach in Rheezerveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Happy Fun Beach: elke dag strandweer! - GESLOTEN

Foto: Happy Fun Beach.