1

Volg de weg naar design in de Leoluxfabriek
Meubelfabriek Leolux

Er gaan beslist geen dertien in een dozijn bij Leolux. De designmeubelen hebben allen een bijzonder uiterlijk en worden door vakmensen geproduceerd. Benieuwd hoe dit gaat? Kijk eens achter de schermen van de meubelfabriek van Leolux in Venlo. Tijdens een rondleiding door een gepassioneerde gids krijgt iedereen de kans om vanaf loopbruggen toe te kijken bij de activiteiten in de fabriek.

Rondleiding met lunch of borrel

Een rondleiding door de Leolux designmeubelfabriek begint met koffie, thee of fris en Limburgse vlaai. De enthousiaste gidsen voeren bezoekers door de hele fabriek en kunnen van alles vertellen over de activiteiten. Vanaf de loopbruggen heeft iedereen een goed zicht. Ook het Leolux Museum hoort bij de rondleiding. Na afloop wacht een glas frisdrank in het bezoekerscentrum Via Creandi, dat helemaal ingericht is met Leolux designmeubelen. Leolux en kunst zijn sterk verbonden, dus neem gerust een kijkje in de Art Shop voor inspiratie.

Tip: Vergadering, lezing of presentatie houden? Ook dat kan bij Via Creandi! De locatie is op slechts tien minuten lopen van station Venlo-Blerick en heeft een eigen parkeerterrein. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Volg de weg naar design in de Leoluxfabriek