Apenstreken voor jong en oud in Avonturenpark AAP
Avonturenpark AAP

Ga lekker buitenspelen in Avonturenpark AAP. Een heerlijk avontuur voor iedereen, maar het leukst is de buitenspeeltuin voor kinderen tussen 2 en 10 jaar oud. Hier kun je klimmen, klauteren, springen en spetteren. De speeltuin biedt 8000 vierkante meter aan uitdagingen, plezier en arrangementen. Kinderen kunnen er spelen met zand, zwemmen, overal opklimmen en voetballen. Een overzichtelijke plek, waar ook ouders heerlijk kunnen genieten van de frisse lucht.

Stoere activiteiten

Schoolreisje of kinderfeestje? Bij AAP zit je gebakken voor een spannend én sportief uitje met vriendjes en vriendinnetjes. Lekker buiten ravotten in toch het leukste wat er is? Maar ook middelbare scholieren kunnen in Poortugaal hun energie kwijt met de leukste spellen. Met wie je ook komt... bij AAP is altijd iets te beleven!

Avonturenpark AAP in Poortugaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Avonturenpark AAP
Foto: Avonturenpark AAP
Foto: Avonturenpark AAP
Foto: Avonturenpark AAP