Apenstreken voor jong en oud in Avonturenpark AAP

Kom de aap uithangen in het Albrandswaard Avonturen Park (AAP). Hier kun je niet alleen heerlijk buiten sporten, maar een bezoekje aan AAP is een unieke belevenis, door de combinatie tussen sporten, recreatie, natuurspelen, educatie en groepsarrangementen. Dit sport- en recreatiepark is geschikt voor jong en oud, en biedt 8000 vierkante meter aan uitdagingen, plezier en arrangementen voor iedereen.

Stoere activiteiten

Probeer de stormbaan uit (nergens anders in de regio), of Army Fitness, Cross Fit, Trailrun, Survival en Bootcamp. Stoere termen, die staan voor stoere activiteiten voor volwassenen. Maar ook kinderen kunnen hier terecht. Schoolreisje? Kinderfeestje? Welkom voor de leukste spellen en educatie, maar ook voor introductiedagen, weerbaarheidstrainingen of andere groepsactiviteiten.
Bedrijven kunnen hier terecht voor originele teambuilding en vrijgezellen hebben hier helemaal een gave dag... Met wie je ook komt, bij AAP is altijd iets te beleven.

Leuke groepsuitjes

Bij Avonturenpark AAP kun je zelf je groepsuitje samenstellen, vol avontuurlijke activiteiten. Bekijk alle mogelijkheden, en kies bijvoorbeeld voor
  • Bamboe bouwen
  • Bikestepper-tour
  • Highland Games
  • De Mannen tegen de Vrouwen
  • Body & Mind-sessie
  • ... en nog veel meer!

Bekijk het park alvast!

Apenstreken voor jong en oud in Avonturenpark AAP in Poortugaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Het water op

Klimmen

Het water op

Het water op

Het water op

Met de voeten in het water

Het water op

Touwbrug