Apenstreken voor jong en oud in Avonturenpark AAP

Avonturenpark AAP

Kom de aap uithangen in het Albrandswaard Avonturen Park (AAP). Hier kun je niet alleen heerlijk buiten sporten, maar een bezoekje aan AAP is een unieke belevenis door de combinatie van sporten, recreatie, natuurspelen, educatie en groepsarrangementen. Dit sport- en recreatiepark is geschikt voor jong en oud, en biedt 8000 vierkante meter aan uitdagingen, plezier en arrangementen voor iedereen.

Stoere activiteiten

Probeer de stormbaan uit of Army Fitness, Cross Fit, Trailrun, Survival en Bootcamp. Stoere termen, die staan voor stoere activiteiten voor volwassenen. Maar ook kinderen kunnen hier terecht. Schoolreisje? Kinderfeestje? Welkom voor de leukste spellen en educatie, maar ook voor introductiedagen, weerbaarheidstrainingen of andere groepsactiviteiten.
Bedrijven kunnen hier terecht voor originele teambuilding en vrijgezellen hebben hier helemaal een gave dag... Met wie je ook komt, bij AAP is altijd iets te beleven.

Leuke groepsuitjes

Bij Avonturenpark AAP kun je zelf je groepsuitje samenstellen, vol avontuurlijke activiteiten.
  • Bamboe bouwen
  • Bikestepper-tour
  • Highland Games
  • De Mannen tegen de Vrouwen
  • Body & Mind-sessie
  • ... en nog veel meer!

Avonturenpark AAP in Poortugaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Avonturenpark AAP

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.