Natuurspeelbos De Boswerf

Kleine beestjes, boerderijdieren, groene bomen: bij Bezoekerscentrum De Boswerf is van alles te zien! Kinderen leven zich uit in het natuurspeelbos. Neem een kijkje bij de boerderijdieren en bekijk insecten van dichtbij in de kleine beestjestuin. Maar de natuur heeft nog meer voor je in petto! Leef je uit en glijd van die zandheuvel, maak een boomhut of klim op één van de speeltoestellen.

Bezoekerscentrum De Boswerf ligt middenin het Zeisterbos en is een ideaal startpunt voor wandelingen of fietstochten in de natuur. Naast het natuurspeelbos en de beestjestuin heeft De Boswerf een kleine maar gezellige horeca, eetbare voorbeeldtuin en een bijenstal met informatie. Ook ideaal om er je verjaardagsfeestje te vieren. Verkleed je als bosdier en verken het bos of leer hoe het is om boswachter te zijn. Voor jong en oud worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals workshops, wandelingen en markten. Bekijk het volledige aanbod op de website.

Natuurspeelbos De Boswerf in Zeist leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.