Uitgaanscentrum Centerpocket
Centerpocket: bowlen, poolen, snookeren, darten

Met vier bowlingbanen, zeventien pooltafels, drie snookertafels en drie dartbanen ben je niet snel uitgespeeld in Center Pocket. Geniet van een avondje uit in dit gezellige pool- en snookercentrum!

Relaxed avondje uit

Stap uitgaanscentrum Center Pocket binnen en kies een leuke activiteit. Of twee of drie! Neem je vrienden mee of je collega's en geniet van een sportief uitje in het hart van Sittard. Door middel van de vele voordelige arrangementen is er ook volop ruimte om lekker te relaxen: geniet van een drankje en borrelhapjes in de gezellige horecaruimte. Ook leuk: het darten is gratis! Beginner of professional, iedereen is welkom. Voor de poolers en snookeraars zijn er dagkaarten of avondkaarten: onbeperkt snookeren voor een leuke prijs!

Center Pocket is ook een prima plek om een kinderfeestje te vieren. Tijdens een heuse kidsparty wordt de jarige in het zonnetje gezet! Kom je met een heel gezelschap? Bekijk de aanbiedingen en kies een lekker buffet om je groepsuitje compleet te maken.

Uitgaanscentrum Centerpocket in Sittard leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 6,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.centerpocket.nl

Uitgaanscentrum Centerpocket
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.