UITagenda  Sittard

Gevonden in de buurt van Sittard:

Themadag: dino's

tijdelijke activiteit born, Limburg (6.31km)  -  Op 21 juli staat het Kasteelpark in het thema van dino's! Leer van alles over dino's en fossielen. Graaf als een echte archeoloog fossielen op, ontdek hoe de werelddelen zijn ontstaan en leer welke dieren uit het park afstammen van de dino's.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 21 juli 2024, van 13:00 uur tot 16:00 uur 

Kunstmarkt

tijdelijke activiteit born, Limburg (6.31km)  -  Zondag 28 juli start om 10 uur de jaarlijkse kunst- en hobbymarkt. In ruim 30 kramen laten (hobby)kunstenaars je genieten van hun werk.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 28 juli 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Zomerexpositie Galerie JoLi

tijdelijke activiteit berg aan de maas, Limburg, Galerie JoLi (8.25km)  -  Zomerexpositie met kunstwerken die betoveren door hun optische werking, bijzondere constructies en wiskundige poëzie! Welkom om te komen kijken!

geopend, zondag 7 juli 2024 t/m zondag 15 september 2024, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

OERRR Watersafari op de Brunssummerheide

tijdelijke activiteit heerlen, Limburg, Brunssummerheide, Startpunt (10.85km)  -  Spetterende expeditie op zoek naar waterjuffers, schrijvertjes, schaatsenrijders en bootsmannetjes.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 17 juli 2024, 10:00 uur 

Kinderboerderij Ophovenerhof

sittard, Limburg  -  Kam de konijntjes, geef de lammetjes een flesje melk en ontdek of de kip al een lekker eitje heeft gelegd. Een bezoekje aan Kinderboerderij Ophovenerhof is een feest voor iedereen die van dieren houdt.

Fortuna Museum

sittard, Limburg  -  Bezoek het Fortuna Museum en ontdek de geschiedenis van de eerste profclub van Nederland. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, haar fans en echte voetbalfans.

Mariapark

sittard, Limburg  -  Het Mariapark is een oase van rust in het centrum van Sittard. Een schitterend pandhof, met neogotische kruisweg galerij, tegenover de iconische Basiliek.

Museum De Domijnen

sittard, Limburg  -  Museum De Domijnen is een modern museum in het historische stadshart van Sittard. Hier is alles te vinden over de hedendaagse kunst, stedelijke historie en archeologie.