1

Speurroutes Nederland




Spannende speurroute langs de verborgen schatten van een stad

Wie durft de missies van Speurroutes Nederland aan? Ga op schattenjacht, los een misdaad op of kraak de code en red de wereld. Van Maastricht tot Groningen en van Vlieland tot Gouda: ontdek steden door heel Nederland op een creatieve manier met de boekjes van Speurroutes Nederland. Een makkelijk te volgen route voert je kriskras langs de mooiste plekjes van stad of dorp.

Volg de Mysterieuze Moordroute, ga op Schattenjacht of zend jezelf op Spionmissie. De raadsels van de speurroute staan in het boekje, maar de antwoorden liggen op straat. De self-guided route van Speurroutes Nederland leid je dwars door het weiland of door een museum langs de mooiste plekjes van de stad. Al speurend val je van de ene in de andere verrassing. De Speurroutes zijn geschreven voor volwassenen, maar zijn ook geschikt om te doen met kinderen en ouderen. Hieronder legt sterspeler Watson uit wat een Speurroute is!

Speurroutes Nederland in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.speurroutes.nl

Speurroutes Nederland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.