Met Canal Motorboats de Amsterdamse grachten op


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Met Canal Motorboats de Amsterdamse grachten op

De grachten van Amsterdam hebben iets magisch. Deze waterrijke stad verdient het om ook eens vanaf het water verkend te worden. Dat doe je eenvoudig met de motorbootjes van Canal Motorboats. Door het ingebouwde veiligheidssysteem zijn de bootjes onzinkbaar en kun je zorgeloos genieten van een uurtje of zelfs hele dag op het water.

Door de jarenlange ervaring met bootverhuur is familiebedrijf Canal Motorboats een expert op het gebied van de Amsterdamse grachten. De aluminium bootjes zijn ook nog eens milieuvriendelijk, dus niets staat een gezellig vaartochtje in de weg. Er passen maximaal zeven personen in een bootje, maar er zijn ook motorboten te huur voor groepen tot zeventig personen.

Canal Motorboats ligt op loopafstand van het Centraal Station, dus voor je het weet kies je het ruime sop en begint het avontuur op het Amsterdamse water. Schip ahoy!

Met Canal Motorboats de Amsterdamse grachten op in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Canal Motorboats

Onder de brug door

Canal Motorboats

Canal Motorboats

Canal Motorboats

Lekkere lunch

Canal Motorboats

Amsterdamse gracht