Zombie Escape: griezelen, gillen en puzzelen - GESLOTEN

Zombie Escape Amsterdam - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Gegil, geheimzinnige schaduwen op de muur, ijzingwekkende muziek, pruttelende brouwseltjes en weerzinwekkende zombies die op de loer liggen. Bij Zombie Escape in Amsterdam moeten jij en je team het hoofd zien koel te houden in het dubieuze onderzoekslab Gen Lab Z. Hier proberen ze een middeltje te brouwen om mensen onsterfelijk te maken. Maar dat gaat faliekant mis. En wat krijg je dan? Zombies! Weet jij op tijd te ontsnappen?

Puzzelen tussen de zombies

Zodra je het geluid van horden zombies hoort, is je eerste reactie: RENNEN! Maar dat kan niet, want je zit opgesloten. En daarbij heb je ook nog de urgente taak om de mensheid te redden. Weet jij je samen met je groep binnen zestig minuten te bevrijden uit dit bizarre laboratorium? Of blijf je achter bij lugubere wezens die je de stuipen op het lijf jagen? Probeer in ieder geval je hoofd koel te houden zodat je zo goed mogelijk de puzzels kunt oplossen. Niet geschikt voor bangeriken dus!

Op zoek naar DNA

In de kamer van Gen Lab Z vind je allerlei items die je nodig hebt om verschillende puzzels en raadsels op te lossen. Zo ga je op zoek naar stukken DNA in verschillende kleuren die samen één geheel vormen. De code die ontstaat, helpt je weer een stukje verder in de ontsnapping uit deze angstaanjagende omgeving. Leuk als vrijgezellenfeestje en goed voor teambuilding!

Kleine groepen

Momenteel beschikt Zombie Escape Amsterdam over één escaperoom die geschikt is voor minimaal twee en maximaal acht personen. Handig om te weten: het spel kan zowel in het Engels als in het Nederlands gespeeld worden.

Zombie Escape Amsterdam - GESLOTEN in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Zombie Escape Amsterdam - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.