Short Golf bij het gastvrije Rijk van Margraten

Golfbaan Rijk van Margraten

Laat je verrassen door je eigen sportieve talenten en ontdek de golfsport! Gezellig (leren) golfen is voor iedereen te doen bij Golfbaan Het Rijk van Margraten. Oefen je slag op de overdekte driving range en zet je eerste stappen op de mooie 18-holes golfbaan. Of kies voor het korte spel op de Short Golf baan. Spelen op een 9-holes golfbaan is voor iedereen vanaf zes jaar een leuke uitdaging.

Gelegen tussen Zuid-Limburgse heuvels, landerijen en bossen, zorgt Golfbaan Het Rijk van Margraten voor een onvervalst Limburgs gastvrij ontvangst. Geniet in het zonnetje van de prachtig aangelegde baan en de mooie uitzichten tussen de holes. Schuif op het terras van het gezellige clubhuis aan voor een drankje en - natuurlijk - voor een lekker stuk vlaai.

Sportief groepsuitje

Welk niveau je ook beheerst, golfen is spannend en uitdagend. Volg samen een golfclinic of masterclass en meet daarna je krachten met elkaar. Of ga voor een all-in golfdag met een hapje en drankje, lunch en diner. De golfbaan is een populaire bestemming voor een groepsuitje. Probeer het een keer en kom naar Het Rijk van Margraten voor een bedrijfsuitje, familiedag of een zomers dagje uit met vrienden. Neem je collega's mee naar een andere baan en sla je vrienden uit het veld... Hier kan het!

Leuke arrangementen

Maak er een compleet dagje uit van en kies voor één van de arrangementen:
  • Greenfee golfarrangement met diner toe;
  • Lunch, bittergarnituur of barbecue na afloop;
  • Combinatie met een vergadersessie;
  • Meerdaags arrangement met overnachting in een heerlijk hotel;
Het Rijk van Margraten denkt graag mee over een offerte op maat.

Golfbaan Rijk van Margraten in Cadier en Keer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

High five!

Het Rijk van Margraten.

High five!

High five!

High five!

Ook leuk voor een kinderfeestje.

High five!

Met wie kom jij golfen?