Short Golf bij het gastvrije Rijk van Margraten

Golfbaan Rijk van Margraten

Laat je verrassen door je eigen sportieve talenten en ontdek de golfsport! Gezellig (leren) golfen is voor iedereen te doen bij Short Golf Margraten. Het Rijk van Margraten, gelegen tussen Zuid-Limburgse heuvels, landerijen en bossen, zorgt voor een onvervalste Limburgse gastvrije ontvangst. Geniet in het zonnetje van de prachtig aangelegde baan en de mooie uitzichten tussen de holes. Schuif op het terras van het gezellige clubhuis aan voor een drankje en - natuurlijk - voor een lekker stuk vlaai.

Sportief groepsuitje

Short Golf Margraten is net even anders dan anders. Het sportieve spel is leuk voor alle leeftijden en wordt op een 9-holes Par 3 golfbaan gespeeld. Welk niveau je ook beheerst, golfen is spannend en uitdagend. In teams van vier personen strijd je om de hoofdprijs in een Texas Scramble-toernooi. Natuurlijk krijg je eerst een uitgebreide uitleg. Daarna kun je je krachten gaan meten! De golfbaan is een populaire bestemming voor een groepsuitje. Probeer het een keer en kom naar Het Rijk van Margraten voor een bedrijfsuitje, familiedag of een zomers dagje uit met vrienden. Neem je collega's mee naar een andere baan en sla je vrienden uit het veld... Hier kan het!

Leuke arrangementen

Maak er een compleet dagje uit van en kies voor één van de arrangementen:
  • Greenfee dinerarrangement met twee gangen;
  • Lunch, bittergarnituur of barbecue na afloop;
  • Combinatie met een vergadersessie;
  • Smakelijke high tea;
  • Meerdaags arrangement met overnachting in een heerlijk hotel;
  • Moonlight golf, een sprookjesachtige ervaring op een sfeervol verlichte golfbaan, waarbij je met gekleurde glow-in-the-dark-golfballen speelt.
Het Rijk van Margraten denkt graag mee over een offerte op maat.

Golfbaan Rijk van Margraten in Cadier en Keer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,50 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

High five!

Het Rijk van Margraten.

High five!

High five!

High five!

Ook leuk voor een kinderfeestje.

High five!

Met wie kom jij golfen?