Heerlijk spelen, avonturengolfen en lasergamen bij Hullie

Hullie Speelboerderij

Toet toet! Stap snel aan boord van de Hullie-trein, die op een paar meter hoogte door heel Hullie rijdt. Wat het weer ook is, in deze binnen- en buitenspeeltuin in Uden verveel je je geen moment. Roetsj van de rodelbaan, race met een skelter over het buitenterrein - wacht wel voor het rode stoplicht! - en speel een spannend potje avonturengolf met de hele familie. En haal jij de top van de klimvulkaan?

Binnen- en buitenspeeltuin

Klop aan bij Hullie en ontdek de wereld van dit mysterieuze volkje uit Brabant, dat midden in natuurgebied de Maashorst woont! Kinderen kunnen hun energie kwijt op de metershoge trampolines en een ballenbak met drie verdiepingen. Laat het balletjes regenen met de softshooter en maak de mooiste bouwwerken met de enorme legoblokken. Leuk is ook de knutselhoek, waar je met Hullie-knutseljuf iedere dag de mooiste knutselwerkjes maakt. Terwijl de kinderen spelen, genieten volwassenen van een kopje koffie bij de open haard. Ook buiten spelen is een feest bij Hullie! Speel in de twee grote speeltuinen en race over het skelterparcours.

Sluit een dagje spelen bij Hullie af met een van de heerlijke salades of hoofdgerechten in het sfeervolle restaurant!

Avontuurlijk golfen in blacklight

Op het Avontuurgolf-parcours wacht een oude mevrouw, Hullie Anna, je op. Zij vertelt een verhaal van heel lang geleden... En dan begint het avontuur. Terwijl je de balletjes in de hole probeert te slaan, kom je allerlei onverwachte obstakels tegen. Wie komt er uiteindelijk als winnaar uit de bus?

Outdoor lasergamen

Kinderen en volwassenen van acht jaar tot tachtig jaar gaan de uitdaging aan op de gave outdoor lasergamebaan. Spelers belanden hier in de strijd tussen het Hullie-volk en de Amerikaanse oliefirma Black Oil. Dat maakt het een leuke activiteit voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes! Sluit af met een barbecue of buffet en een wijntje of speciaalbiertje om de dag compleet te maken.

Hullie Speelboerderij in Uden leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Lekker spelen in de speeltuin. Foto: Hullie.

De mooie locatie van Hullie in Uden. Foto: Hullie.

Lekker spelen in de speeltuin. Foto: Hullie.

Lekker spelen in de speeltuin. Foto: Hullie.

Lekker spelen in de speeltuin. Foto: Hullie.

De knutselhoek. Foto: Hullie.

Lekker spelen in de speeltuin. Foto: Hullie.

Zwaai vanuit de trein naar je familie. Foto: Hullie.