Speelboerderij De Happyfarm


-advertentiepositie-De Happyfarm: speelplezier binnen en buiten!

Bij De Happyfarm in Terschuur, een klein dorpje naast Barneveld, is van alles te doen voor kleine én grote kinderen. Binnen klauter je van hot naar her in de apenkooi, glijd je van de glijbaan en bouw je de mooiste dingen met gigantische legoblokken. Voor de kleintjes is er een soft-play area waar ze kunnen spelen met zachte materialen. Of verken de buitenspeeltuin waar je op een pony kunt rijden en konijntjes kunt aaien. Sjees vervolgens in volle vaart van de kabelbaan, race over het terrein op een skelter of een kleine tractor en trotseer het springkussen.

Speciale ochtend voor peuters

Elke woensdag is er van 10:00 uur tot 12:00 uur een speciale peuterochtend. De kleintjes hebben De Happyfarm, wanneer de grote kinderen op school zitten, helemaal voor zichzelf. Ga lekker spelen voor € 4,50 per persoon, inclusief een glaasje ranja of een kop koffie of thee voor de volwassenen. Let op: tijdens de schoolvakanties is er geen Peuterochtend.

Feestje bij De Happyfarm

Boek een schoolreisje bij De Happyfarm! Op maandag, dinsdag en donderdag, wanneer het park normaal gesproken gesloten is, is de speelboerderij het domein van schoolklassen. De kinderen krijgen toegang tot alle speeltoestellen, mogen een rondje op de pony rijden én ze krijgen gedurende de dag steeds iets lekkers. Een patatje, knakworst, ranja en nog meer. Reserveren kan op de website.

Je verjaardag vieren bij De Happyfarm? Dat kan! Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om extreme drukte te voorkomen.

Speelboerderij De Happyfarm in Terschuur leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.dehappyfarm.nl

Rijd een rondje op een pony. Foto: De Happyfarm
Rijd een rondje op een pony. Foto: De Happyfarm
Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm
Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm
Ook binnen is van alles te doen. Foto: De Happyfarm
Ook binnen is van alles te doen. Foto: De Happyfarm
Kinderen springen op het luchtkussen. Foto: De Happyfarm
Kinderen springen op het luchtkussen. Foto: De Happyfarm