Natuur Terschuur en omgeving

Gevonden in de buurt van Terschuur:

Klompenpad het Paradijspad

barneveld, Gelderland (3.85km)  -  Beleef klompenpad het Paradijspad en ontdek de prachtige natuur van Barnveld. Wandel door landbouwgebieden, over platteland, langs boerderijen en beekjes.

Pluktuin Erf Janz

voorthuizen, Gelderland (4.08km)  -  Bezoek de Pluktuin Erf Janz in Voorthuizen en ontdek hoe jij je eigen boeket of vers fruit kunt plukken! Zorg ervoor dat je een mandje, schaar/mes bij de hand hebt.

IJsboerderij De Oude Deel

voorthuizen, Gelderland (4.16km)  -  IJs om je vingers bij af te likken! De ijsboerderij maakt heerlijk roomijs van dagverse melk van koeien uit eigen stal. Verser kan het bijna niet. Op de boerderij is ook van alles te doen. Speel een potje discgolf of ga lekker skelteren.

Ballonvaartcentrum Van Manen

barneveld, Gelderland (4.19km)  -  Ballonvaartcentrum Van Manen heeft een vloot van maar liefst 21 heteluchtballonnen. Boek snel een van de leuke last minute-acties en bewonder de wereld van bovenaf!

Wandelroute Melissenpad

de glind, Gelderland (4.64km)  -  Kom heerlijk een dagje wandelen over wandelroute het Melissenpad en wordt tijdens het wandelen verrast door alle verschillende kunstwerken van Appie Melissen.