1

De Wilgenweard


-advertentiepositie-De Wilgenweard, voor sportieve groepsuitjes

Het ondergrondse gangenstelsel van meer dan 120 meter is één van de sensaties van dit sportieve centrum. Je moet niet bepaald claustrofobisch zijn om hier in te stappen. De Wilgenweard verzorgt deze en nog veel meer sportieve uitdagingen voor vrienden- of familiegroepen, bedrijven en scholen. Bovengronds vind je de touwbaan met de vijftien meter hoge abseiltoren. Het centrum ligt in het Reggedal, in de buurt van De Sallandse Heuvelrug. Het riviertje De Regge stroomt achter De Wilgenweard en leent zich uitstekend voor het te water laten van een zelfgebouwd vlot of voor een stevige kanotocht.

De Wilgenweard ligt op loopafstand van diverse sportaccommodaties. Eén van hun specialiteiten is dan ook het organiseren van trainingskampen in diverse sportdisciplines. De sportherberg op het terrein biedt ruimte voor overnachting: er zijn 24 kamers voor 2 personen.

De Wilgenweard in Nijverdal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.wilgenweard.nl

De Wilgenweard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.