Kaasboerderij Weenink

Kaasboerderij Weenink

Kaasboerderij Weenink heeft kaasmaken verheven tot kunst. Dit zie je terug in het label waar de kaas onder wordt gemaakt: 3K. Dit staat voor Koeien, Kaas en Kunst. Om maar met dit laatste te beginnen; een kunst is het zeker om van rauwe koeienmelk van die overheerlijke goudgele kazen te maken. Kom het proces van kaasmaken zelf bekijken en volg een rondleiding over de boerderij. Kaasboerderij Weenink heeft zich gespecialiseerd in kruidenkazen. Proef zelf van de brandnetel- en knoflookkaas of de meer aparte varianten als rozemarijn-, salie- of lavendelkaas.

Landwinkel

Bij de boerderij is een landwinkel waar de 3K kaas- en zuivellijn wordt verkocht. Je vindt er nog meer eerlijke en ambachtelijke streekproducten van boeren uit de omgeving. Shop lekker rond en proef de zuivere smaak van het platteland.

Trouwen op de kaasboerderij? Ben je een kaasliefhebber, dan zeg je 'ja'! De eigenaren familie Weenink, doen er alles aan om jouw dag onvergetelijk te maken. Op de boerderij zijn tal van andere mogelijkheden voor leuke arrangementen, sportief, culinair of zakelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Kaasboerderij Weenink in Lievelde leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.), schoolreisje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kaasboerderij Weenink

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.